Възстановяване за косата през лятото с Macadamia Professional! Играй и спечeли!

• 14 074
  • 212
  •   1
Отговори
# 195
Плзвала съм тази маска и съм изкючително довлна, прави косата разкошна. А Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини.

# 196
Фен съм на маската и шампоана на Макадамия.

Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 197
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини.   Wink Wink

# 198
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло.

# 199
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 200

Ползвала съм маската и олиото Heart Eyes

# 201
Pro Oil Complex е комбинация от арганово масло и масло от макадамия, която е изключително богата на омега 7,5,3 и 9 мастни киселини. Те са сходни до естествения себум произвеждан от скалпа, благодарение на което маслата се усвояват лесно от косата и проникват в дълбочината на косъма.

# 202
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло.

Използвам маската за коса - страхотна е! Wink

# 203
  • Русе
Pro Oil Complex е комбинация от богатите на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини - арганово масло и масло от макадамия
  bouquet

# 204
  • София
Pro Oil Complex е комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега 7, 3, 5 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 205
 Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини.

От една година ползвам маската за коса,шампоана,балсама и олиото на Macadamia и съм изключително доволна . newsm03

# 206
  • Бургас
Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 207
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло.Вълшебната комбинация от двете масла е несравнима  Peace

# 208
  • Sliven, Bulgaria

# 209
  • София
Pro Oil Complex е комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини и са сходни до естествения себум на скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт