Зоната!

• 30 375
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Euskal Herria
Сиси, нямам от Италия, само транзит я минаваме. Ако тази година спрем, когато се прибираме, ще щракна малко снимки. Така де, аз не съм снимала. Иначе моят мъж има доста снимки от там.
Като казваш, че е весело при нас - и имаш предвид фиестите  - да, изобщо не е скучно. То не са фиести на квартала, на града, религиозни, национални, регионални и какви ли не. Имам снимки от различните празници, ще пусна и от тях.

Белла, твой ред е да се отчетеш с  фото. Давай италианските снимки!

За футбола - за тукашните е религия, а Атлетик за всички е бог. Не се шегувам - такова преклонение и издигане в култ дори и в Барселона не съм виждала. Винаги, при всеки мач, публиката тръгва към стадиона, облечена във фланелки с цветовете на отбора. Тези, които не са на живо на мача, окупират заведенията, където има огромни екрани и така гледат. А самите заведения се украсяват със знамената на Атлетик.

# 496
направила съм си един съвсем миниатюрен джин с много тоник и още повече лед и продължавам да разсъждавам по въпроса за клечките - май все повече се удължават  Grinning

благодаря, момичета!   bouquet

# 497
  • Euskal Herria
Бубанка, наздраве!
В момента сме на сладолед, аперитивите - по-късно. Нали сме по испански тертип  Wink.

Ето една илюстрация от днес - само една спирка от обиколката, която Атлетик направи из Билбао:

П.П. Снимката е от Ел Коррео

# 498
  • Луната ни пази
След малко, за началото на Брадъра, ще си сипя чаша бяло вино. Детето иска пуканки, сега ще отидем да купим. Такива неща винаги помагат за размера на клечките Simple Smile

# 499
благодаря!  Party

ледът е толкова много, че е изстудил тоника почти до точка на замръзване, и когато вдигна чашата дори залепва за устните ми - усещането е от онези, за които не знаеш дали ти причиняват болка или ти доставят удоволстовие

малко лимон и мента щяха да ми дойдат добре, но джодженът на балкона се кръстоса с ментата и не желая напитката ми да мирише на боб, а детето, което пратих за лимони /и каналин  Simple Smile/ каза преди три часа "ей сега" ... още нямам лимон

дано успея да запазя размера на клечката така до утре, за да не се разхождам пак из апартамента през нощта  hahaha

пп снимката наистина е страхотна, но аз съм толкова погълната от моите клечки, че съм почти сляпа за всичко останало  Blush

# 500
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето една илюстрация от днес - само една спирка от обиколката, която Атлетик направи из Билбао:

Уау!

# 501
Наздраве! Аз от обяд съм на турска ракия. Blush Какво ми става не знам Crazy

# 502
Дами, освен гъбена чорба, съм правил и торта с бишкоти и сметана, много интересна като подреждане на бишкотите, лека, свежа и вкусна. Веднъж само, но това ме подсеша, че мога и да повторя.

# 503
  • София
Бубанка, пак образно, сма направи клечките на ккокили и се разходи с тях!   bouquet
Янче, при вас вечно е една голяма фиеста!

# 504
  • Euskal Herria
Цвети, има нещо вярно. Фиести на килограм и перманентно.  Grinning   Стига да не ви е неприятно и досадно, мога да пусна снимки и на фиестите досега.

Сандоканчев, не вярвам   Mr. Green. Покажи я тая прословута торта  Wink.

Барелина, няма лошо. Лятото е време за купони.

# 505
моите останаха без торта, не можах да намеря такава, която да е малка и да ми хареса
понеже не знаеха за намеренията ми, всичко е ок и ще потърся утре другаде

Цвети, много се старая
бързо паля, горя ярко, лесно гасна ...
но докато изгасна трябва да минимизирам щетите  Joy
кокили - чудесна идея  Hug

най-хубавата и бърза торта намерих в нашия кулинарен подфорум - там не влизам освен да модерирам, хич не ме влече готвенето независимо, че правя супа и второ всеки ден; но ги правя ей-така, без хъс и удоволствие  Blush

Яна, пускай  Wink

# 506
Снощи Атлетик Билбао игра срещу Барселона. Спечели Суперкупата и се почна фиестата. То  не бяха гърмежи, песни по улиците... А като вкараха гол, градът изригна - такова мощно викане, че дори и да не гледаш, няма начин да пропуснеш и да не разбереш  Grinning.
Това е то Испания   bouquet
Едно от най-любимите ни места за почивка   bouquet

Всеки път хващаме мач по заведенията и при гол реакцията те кара да почувстваш страстта на феновете .Уникални преживявания  и фенове са  .Така се гледа футбол и у нас ...от майка ми и брат ми .
Аз не съм фен   bouquet

Компютърът ми прави парчета .Заразил се е някакви бъгове , изгася ми страницата , отварят ми се нови с реклами , писах на модераторите ,качих си антивирусна и пак .
Мъжът ми ще го преинсталира ,но всеки път по нещо ми изчезва . Уж качвам всичко на бак ъп диск ,уж той прехвърля папките от десктопа на диска и пак нещо ми изчезва . Сега и аз ще прехвърля де що имам като снимки и документи ,че на мен си да се ядосам после .
Преди 5 години ми изчезнаха всичките снимки от една седмица във Франция .Приж, Лувъра и от цялата ми бременност .Луднала бях от яд , още му го напомням .Имам сам една снимка като бременна и една от Лувъра ,благодарение ,че съм ги изпращала на снаха ми да сравним тумбаци и тя ми ги препрати . Много ме е яд .

Омръзна ми с тези преинсталирания на всеки 2-3 години  ooooh!

Бубанка, пиши ,пиши .Каквото ти е надуша ,няма нужда да е анинимно щом не желаеш . Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 19:56 от Анонимен

# 507
Контеса, външен хард за снимките е едно решение

# 508
Бубанка, коя е най-хубавата и бърза торта? Аз мога да дам рецепта за крем пита, която става страхотна.  Simple Smile

# 509
Янче, не ме предизвиквай с тая торта. Писах, че съм я правил веднъж, не днес. Да видим рецептата на Бубанка, че моята е пипкава.

Общи условия

Активация на акаунт