Зоната!

• 30 373
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
имай предвид, че от нея се надебелява дори само когато мислиш за нея:
Най-прекрасната торта, която съм яла
някъде из готварския се намира и моя снимка, има ужасно нетърговски вид, но вкусът й е  smile3544  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 20:12 от bubanka

# 511
Контеса, външен хард за снимките е едно решение
С такъв сме , всичко ще кача .Уж щях да чаквам всеки няколко месеца за да имам папките ако телефна ми се развали и загубя достъп до тях ,но вече 2 години нищо не съм качвала. Но сега ще се наложи . Много държа на снимките си  Heart Eyes

Бубанка, коя е най-хубавата и бърза торта? Аз мога да дам рецепта за крем пита, която става страхотна.  Simple Smile
Чийзкейк и бисквитена торта са за мен най-бързите и вкусни торти   chef

# 512
Не бях чувала за тази торта, но четейки коментарите, задължително ще я пробвам Laughing

Контесо, ще споделиш ли изпитана рецепта за чийзкейк? Simple Smile

# 513
  • Луната ни пази
И аз ще я направя тази торта, още утре!
Една от най- хубавите торти, които съм яла, я правят тук в един местен цех. Те по принцип всички торти им се получават супер и все от там поръчваме. Последно ядох  едно парфе: ммммммм

# 514
  • Euskal Herria
Най-бързата торта е с бисквити, сметана и банани. Просто се редят пластовете, украсява се по желание. Децата много я харесват. Но напоследък правя два вида - сравнително бързо се приготвят (около 30 минути всичко), само трябва време за стягане в хладилника. Кажи-речи всяка седмица правя по една и се изяжда. Едната е Tarta de queso con fresas/Чийзкейк с ягоди,  а другата е Торта с три вида шоколад.

Не само снимки, всичко важно качвам във външен хард.

Ето малко снимки от фиестите. Тези от най-голямата фиеста ще пусна в отделен пост, че там са доста снимки, а не ми е публичен албума и трябва да подбера:
Скрит текст:
Празник на квартала през април

Церемония по откриване на карнавала през февруари

Това е снимка от първата голяма фиеста Семана Гранде, която хванах

# 515
освен кантара, ще мразите и мен  Mr. Green
изрових моята снимка:

Скрит текст:

# 516
Не бях чувала за тази торта, но четейки коментарите, задължително ще я пробвам Laughing

Контесо, ще споделиш ли изпитана рецепта за чийзкейк? Simple Smile
С удоволствие .

2пакета дигестив маслени бисквити
100 гр масло
3 пакета или 600 гр Филаделфия крема сирене
260 гр сметана
ванилова пудра захар
ягоди и боровинки и плодове по желание

Начукват се бисквитите на трохи ,смесват се с мекото масло .Притискат се към тавичка с подвижно дъно намазана с масло по стените и се оставя да стегне блата в хладилник за 30 минути.
През това време се разбива сметаната с пудра захар , прибавя се крема сиренето ,ванилия по желание и няколко намачкани ягоди . С крема се застила блата на дебел пласт .
Слага се в халидлник и след стягане се украсява с плодове по желание .
Става убийствено вкусен .  bouquet

# 517
Мерси Hug
Винаги съм искала да пробвам да направя чийзкейк, но не ми се е рискувало с кофти рецепта Laughing

Гледахте ли Персеидите и пожелахте ли си нещо? Много ми хареса тази снимка на един холандски фотограф:
Скрит текст:

# 518
  • Euskal Herria
За съжаление, тук беше облачно и не можахме да видим дори и една звезда.
Барелина, страхотна снимка!

Ето от голямата фиеста миналото лято:
Скрит текст:

И аз имах резерви към чийзкейка, но се оказа много лесно за правене, бързо, а и е много лек и вкусен.

# 519
  • София
имай предвид, че от нея се надебелява дори само когато мислиш за нея:
Най-прекрасната торта, която съм яла
някъде из готварския се намира и моя снимка, има ужасно нетърговски вид, но вкусът й е  smile3544  Heart Eyes
Ооооо, как я бях забравила тая торта. Който не я е правил-да се поправи!!!
Аз-утре, че още не мога да мръдна от леглото.

# 520
  • Euskal Herria
Ще се възползвам от тази рецепта, ама когато се прибера в България.
Барелина, би ли пуснала рецепта и за твоята крем пита, моля!
Моите торти са тези:
Скрит текст:

# 521
  • София
Ама Янче, ти си висш пилотаж. Аз такава не мога да докарам на вид никога. Да не говорим, че за 36 годишния си живот не се научих как се ползва желатин!

# 522
Аз правя бисквитена най - често, бързо, лесно и вкусно.

Иначе не обичам сметанови торти, само шоколадови. Heart Eyes

# 523
  • Euskal Herria
Цвети, изобщо не е сложно и става бързо - писах вече, че и двете торти отнемат 30 минути общо за пластовете. Само повече е времето за стягане в хладилника. А желатин има само в чийзкейка. И се оказа лесно за изпълнение, поне сега с новите желатини.

Сиси, ползвам основно растителна течна сметана, която разбивам.

# 524
Тортите, въобще десертите ми се струват най-трудни в готвенето, а мен като цяло там въобще ме няма. Simple Smile

Ау, Яна, потекоха ми лигите направо. Особено втората е точно за моя вкус.

Погледах Брадъра, оправих си педикюра и ще се паркирам в леглото от раното.

Общи условия

Активация на акаунт