Зоната!

• 30 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Оптимист по принуда
Добро утро или по-скоро добър ден!

Днес чакаме Яна с пряко включване от фиестите или поне прекрасни снимки както винаги Hug

Бубанка, не се отчайвай, пожелавам ти да е поправимо  Hug Много красиви снимки  Simple Smile

Днес започна мързеливо за мен, още се мотая с кафето и таблета, детето си играе с едно топче от тесто за пица, мм е на работа до обяд. Всъщност ми се развали хлебопекарната, не се върти отдолу бъркалката, та тестото ми само се разбърка и довърших набързо на ръка.
Очертава се хубаво време днес, сигурно това ще да е лятото тук Mr. Green С мм се шегуваме понякога, че лятото тази година е било в четвъртък  Sunglasses
Следобед може да се разходим някъде да се порадваме на слънчицето.

# 646
Да не ми се сърдят плажуващите, но много обичам такова време - тук е мрачно и прохладно. Разбудих се сега и си приготвям 3 в 1 , ще си полежа, ще почета, въобще идилия  Heart Eyes
На Яна сиестите си ги представям като бразилските карнавали - танци, музика, навалица. Хубави традиции имат там.

# 647
Деми,  Hug

Яна, искам и аз да гледам снимки  Sunglasses
обичам да зяпам, но рядко коментирам  Blush

на Бела вчера забравих да й кажа, че Тото е шестица от тотото  Hug

времето е чудно - любимото ми: дънки, маратонки и дънково яке - цял живот мога така да изкарам без да ми липсват снегът и жегите

правих мекици - сбъркала съм си призванието, трябвало е да стана мекичарка  bowuu  Mr. Green
разбира се, преядох и ми стана лошо - ако бях поканила племеника и девойката му на закуска с нас, щеше да има по-малко за мен и да не страдам сега  Joy

# 648
  • Луната ни пази
Бубанка, изпрати малко мекички насам   bouquet
И аз чакам Яна с фиестите
Обожавам хладното време, не искам сняг, не искам и жега.

# 649
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Снимки ще има, след малко почвам да си освобождавам паметта в телефона, че много бързо се заема  Grinning.
Основно са две нещата тук - фиеста и сиеста. Фиестите - знаете какво е, а сиестата за испанците е свещена. Това е обяд + следобедна дрямка. Имаше предложение да се премахне, но народът нададе вой и идеята се изгуби. Сиестата на моя мъж е 2 часа.
Днес следобед е церемонията по откриването на Семана Гранде. И почват различните прояви. Всяка вечер има 20 минути фойерверки. Програмата е с конкурсен характер, участниците са от различни държави. Много е зрелищно. За пръв път тук разбрах, че фойерверките могат да бъдат в толкова много нюанси на розово, лила, синьо, оранж, освен в традиционните бяло, зелено и червено. И толкова различни фигури - миналата година успяха да изпишат в небето палми. Тази вечер стартират пиротехници от Мадрид. Ще видим как ще се представят.
Днес е хладно и се очертава и дъждовно. Но това изобщо не спира хората.

# 650
  • София
Demmy26, а ти къде си? Може би се казвала, ама съм пропуснала.

# 651
Бубанка, благодаря  Hug
Това е МОЕТО време! Идеално е. И дъжд няма.
Деми, да не си някъде из Скандинавието?

Янче, и за мен сиестата е свещенна! И не я давам  Naughty

# 652
  • Mediterraneo
Ще се запиша тук, въпреки че две "отчетни" теми с еднакъв уклон... Ама е уютно тук  Peace

правих мекици - сбъркала съм си призванието, трябвало е да стана мекичарка  bowuu  Mr. Green
разбира се, преядох и ми стана лошо - ако бях поканила племеника и девойката му на закуска с нас, щеше да има по-малко за мен и да не страдам сега  Joy

Онази вечер нямахме хляб и нищо готвено, та реших да им спретна мекици за вечеря. Оказа се, че и аз съм си сбъркала призванието  Mr. Green

# 653
Тарти, нямаш сърце! Слюнкоотделям стабилно!

# 654
  • Mediterraneo
Чакай, докато не са ти спрели слюнките, да ти покажа тортата за РД ми ( вчера); мислех, че съм се провалила, но... никой не й прости  Laughing - Знам, знам, че не е готварски подфорум, но нали такова стресът тук го няма, ще си позволя да се разпищоля, без да се страхувам от забележки  Crazy

# 655
  • Оптимист по принуда
Ох, какви са тези красоти тука? Мекици, тортиии, Тарталета, верно нямаш сърце  Crazy

Demmy26, а ти къде си? Може би се казвала, ама съм пропуснала.
В Англия. Скука.   Tired

# 656
Тарти, ни моа! Дай едно парче  Praynig

# 657

Добре съм, Цвети. Ти как си? Wink Wink

Явно от бременността ме  хвана нещо безсънието. Снощи заспах в 12, станах после в 2 и до 4 будувах, после станах в 8 до към 10-11, пак заспах и се събудих днес в 13. Embarassed
Много ми тежи корема и се уморявам, чувствам се като глиган, като сготвя и измия се чувствам все едно съм била цял ден на работа. Rolling Eyes
 Mr. Green

Момичета и аз мислех да правя мекици утре. Многоо ги обичам!  Heart Eyes
Всичко де що е от тесто го обичам.

Бубанке, прекрасни снежни снимки. Така ми се прииска да съм там и да гледам снега през прозореца с чаша топло мляко (червено винце за който може Wink) в ръка, охх невероятно!
Аз сняг отдавна не съм виждала хубав, все работим и няма време(т.е не дават отпуски) за зимна почивка, а цял живот съм на морето и при нас снега е кът.
Скрит текст:
Виждам, че ти тежи нещо, не се предавай.  Hug Hug Hug

Янче, честита ви сиеста/фиеста! Чакаме снимки.

Тарталета ЧРД със закъснение. Много лъвици станахме тук.  Wink

Demmy26 Сигурно е хладно при вас?
Имам роднина в Лондон и когато тук се пукахме от жеги 33+ температури, там бяха с дълъг ръкав.

белла дона Какво прави сладък Тото, слушка ли? Wink

# 658
Да наистина сме доста лъвиците  Heart Eyes Тарти,честит рожден ден(на патерици) ! Бъди жива и здрава,обичана и от късмет да не се отървеш  Hug

# 659
  • Оптимист по принуда
Честито на Тарти!   bouquet

Сиси, същата работа бях в края на бременността. ММ като ме видеше в 4 сутринта да цъкам на телефона и му призляваше  Crazy
Хладно е тук по принцип, да. Прибрахме се от ваканция в Б-я преди 3 седмици и хванахме големите горещини. На излитане на Пловдивското летище беше 35-36 градуса, въздуха можеше да го 'нарежеш'. Кацнахме на 13, с едни тенисчици  Flutter Flutter.. Шокът за тялото е голям първоначално. Иначе днес е много топло, направо неестествено, чак съм пуснала щорите. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт