Зоната!

• 30 317
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Мерси, Мери  Hug как е почивката?

# 631

Затова и казвам, че съм странен Лъв, също въобще не обичам да съм център на внимание, притеснявам се  Grinning Иначе имам и характерни черти де - суетна съм, дай ми гримове, дрешки, нещо лъскаво  Flutter Кажи ми, че съм красива и имам хубава коса и веднага свалям гарда  Crazy и от една прекалена гордост  страдам  Tired

И аз лъв и по същия начин Simple Smile Нямам типичното самовлюбие за зодията и болна амбиция. Не вярвам особено в зодии,пък и с други представители на моята рядко откривам общи черти.Наскоро се запознах с човек,роден на моята дата дори,е с нея определено намирам общи неща,но това ми се случва за първи път  Heart Eyes А пък Тото е спуер сладурче и искам да го гушкам  Hug
Аз съм от другите лъвове, тези със самовлюбието. Embarassed
Иначе познавам други лъвици, различни са, но характерните черти си ги има.

Белла, Тото е прекрасеен, пу пу! Heart Eyes

ПП Според мен хората не се променят окончателно. Вътрешно вълка си остава вълк, макар и да се опитва да не яде овце, а да е вегетарианец.. Пак му се хапва агнешко понякога.

# 632
  • Другата България
Мерси, Мери  Hug как е почивката?
На финала.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Едва преди малко спря да вали, но слънце няма шанс да се покаже.
Утре се прибирам.
Доволна съм въпреки това, успях да си почина и откъсна от градското ежедневие.

# 633
Хубаво е човек да разнообрази обстановката. Жалко, че винаги почивките бързо минават, а човек като е на работа например времето минава доста бавно. Wink

# 634
Ей товс най-важното! Понякога дори смяната на обстановката е достатъчна.

# 635
  • Луната ни пази
Днес ми беше лежерен ден, пак вали, а аз поспах на обед. Малко остана от отпуската, но в крайна сметка посъбрах сили за новата учебна година. Напрегнато ми е, трябва да стегна бъдещата първокласничка. Освен това ми се струва, че не е достатъчно концентрирана. Да видим какво ще е. Не си знам и позицията за следващата учебна годна, малко ми е мъгла.
Бубанка, определено хората трудно се променят. Особено след едни определени години.  Peace

# 636
  • Euskal Herria
Да се разпиша по нощите. Досега скиторехме, ама няма как. Малко задачи за вършене, за да сме свободни утре. Нали стартира голямата фиеста - прегледах програмата и набелязах къде да ходим. И да си подготвя телефона за снимки  Mr. Green.

# 637
Издай с какъв телефон правиш тези красоти Crazy

# 638
Благодаря ви, момичета , за включванията по 'моя' въпрос  Hug
някакви общи мисли ме наведоха на разни частни случаи, не ми се задълбава и за това едно място, което обожавам и което не съм виждала без метрите сняг, но бих желала:

Скрит текст:

разхлаждащо и носталгично, за съжаление вече ме е страх да се приближа до там в кой да е сезон, но спомените са невероятни  Heart Eyes

# 639
  • София
Много красиво! Обаче и снимките са носталгични. Доста впечатляващо е изречението, че вече те е страх да стъпиш там, ама го обичаш. Чак загложди любопитството ми тази противоречивост  Blush
И в същото време ако се замислиш, като сложиш коколите, въпреки дълбокия сняг, навсякъде можеш да отидеш  Hug
Янче, чакаме снимки.
Сиси, как си?

# 640
докарах си сериозен здравословен проблем, който е поправим, но само малко и доста временно
просто ме е страх - чисто физически Blush

в нета има безброй снимки от там - и зимни, и летни - приказка  Heart Eyes

невероятно прекрасното място е х. Безбог, снимката не е моя - за тази гледка жадувам

Скрит текст:

искам да обиколя езерото, не само да мина напреки върху леда  Grinning

# 641
  • Euskal Herria
Барелина, имам Samsung Note II.
Цвети, в готовност сме. Затова днес разчиствах задачите. Буквално 9 денонощия Билбао става огромна сцена и дискотека, нещо невероятно е. Трябва да се изживее.
Бубанка, красиво е! Никога не съм била там.

# 642
  • София
Бубанкаааа  Hug все пак ти пожелавам да е поправим много и дългосрочно! И след това - пак там на разходка!  Hug
Янче, завиждам ти!

# 643
Бубанка, свиркай да ходим заедно  Laughing

# 644
  • Euskal Herria
Еее, Цвети, ами уж график правихте, ама... Явно за следващата година остава  Joy. Засега, ако ви устройват снимки, ще правя и ще пращам. Ще се съберат доста. Стига да няма лични (с мен или фамилията), ще направя публичен албума във фейса или ще го кача другаде.
Е, тези, които са ми сред приятелите, така или иначе ще го видят.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт