Зоната!

• 30 321
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Euskal Herria
А като проходи... съвсем ще те вкара във форма.  Grinning

# 616
  • София
Белла, Тото е разкошен  Hug

# 617
А те тепърва ще ти трябват силите.
Като проходи няма да го стигаш.
Ама с този поглед ми се струва, че все ще тича при някоя какичка  Laughing

# 618
grachHug
В момента, в който проходи ше абдикирам в Тимбукту за поне три години  bowuu

# 619
Ехе голям сладур Heart Eyes

Белла, може ти си катализаторът на неговата промяна Grinning

# 620
Яна, направо не мога да повярвам, че снимаш с телефон, снимките ти са като професионални Simple Smile
Бела, радвам се че нямате големи поражения. Гледах снимки на булевард Руски, било е като езеро, за движението не ми се мисли.
Момченцето ти е прекрасно  Heart Eyes Тото от какво е съкратено ?

Трудно се променя вече изграден човек, може би ако има силен стимул е възможно, както е станало при бела.
А, колко пъти ми се е искало да променя някои неща в себе си, които само ми влияят зле и не мога, и не мога - често вземам чуждото мнение много присърце и поставям другите пред себе си, а от това аз се измъчвам и страдам най-много и си казвам Край ! Стига толкова, а после продължавам постарому.

# 621
Валия, от Апостол. Баща му му казва Апи, но всички други Тото.

Надявам се такъв дъжд да не виждам скоро. Аз съм от хората, които обожават дъжда, на за такъв-не, благодаря  Laughing

# 622
  • Оптимист по принуда
Валия, да не би да си Риби?  Mr. Green

Тото е прекрасен дивчо, а на майка му да й е яка гърбината Simple Smile

На мен периодът, в който малката прохождаше, ми беше най-кошмарен. Като тръгна, като че ли не беше страшно, ама докато 'тръгне'  Crazy

# 623
http://prikachi.com/images/568/8312568e.jpg

Ей тука го снимах като седна самичък. Преди да навърши 5месеца.

Деми, и на мен този период ми се струва най-страшен  Laughing

# 624
Бела, много хубаво име сте му избрали - рядко срещано и някак силно .

Деми, сигурно ще те изненадам, но съм Лъв....обаче малко странен Лъв, с отклонения  Mr. Green

# 625
Ау, лъвица, която поставя себе си накрая Thinking Знаеш ли си часът на раждане? Simple Smile

# 626
  • Euskal Herria
Вчера по обяд говорихме със сина ни и той пусна камерата - ами че тя шахтата в средата на кръстовището е издигната - водата се пенеше около нея, капка не влизаше в канала. Всичко се преливаше към тротоарите, пътното платно не се виждаше. Каза, че улуците не поемат водата и се стича по стените на къщата. И освен поражения по цветята, май друго нямаме. Дано с това да се разминем, че както се видя - пак някои служби са изненадани.

Валия, благодаря! Имам доста снимки - от почти всички места, на които сме ходили. Ако искате нещо конкретно - да търся и да показвам  Wink.
Децата ми са лъвчета, ама коренно различни са като темперамент.

# 627
Ау, лъвица, която поставя себе си накрая Thinking Знаеш ли си часът на раждане? Simple Smile
Точен час не знам, в диапазона 17.30- 18 , според  Интернет съм с асцендент Стрелец, но не съм се интересувала много.
Затова и казвам, че съм странен Лъв, също въобще не обичам да съм център на внимание, притеснявам се  Grinning Иначе имам и характерни черти де - суетна съм, дай ми гримове, дрешки, нещо лъскаво  Flutter Кажи ми, че съм красива и имам хубава коса и веднага свалям гарда  Crazy и от една прекалена гордост  страдам  Tired

Приципно вярвам, че зодиите имат харектерни черти, но всеки си носи своя индивидуалност.

Моя приятелка си върна формата отпреди раждането  след като проходи синът й, без диети и режими, но и той е един палавник  Heart Eyes

# 628

Затова и казвам, че съм странен Лъв, също въобще не обичам да съм център на внимание, притеснявам се  Grinning Иначе имам и характерни черти де - суетна съм, дай ми гримове, дрешки, нещо лъскаво  Flutter Кажи ми, че съм красива и имам хубава коса и веднага свалям гарда  Crazy и от една прекалена гордост  страдам  Tired

И аз лъв и по същия начин Simple Smile Нямам типичното самовлюбие за зодията и болна амбиция. Не вярвам особено в зодии,пък и с други представители на моята рядко откривам общи черти.Наскоро се запознах с човек,роден на моята дата дори,е с нея определено намирам общи неща,но това ми се случва за първи път  Heart Eyes А пък Тото е спуер сладурче и искам да го гушкам  Hug

# 629
  • Другата България
минават ми още две други неща през ум:
1. не мога да чакам на някого да му се случи нещо, за да се промени следователно /го/ губя
2. промяната по трудния начин може да доведе до по-голямо влошаване на ситуацията - груб човек да стане още по-груб вместо по-внимателен
имам предвид взаимоотношения с двата пола
като цяло изводът ми е да подбирам хората, а не да ги чакам да се "оправят", но някои отношения са наложени /роднини например/

1. Ако цената е да се изхабиш теб самата и да си причиниш негативни емоции или нещо повече - да, аз бих го направила. Да го загубя.
2. Не мисля, че би се случило така....ако човекът разбере, че случващото е с цел да го отрезви или да му посочи нещо определено. Ако вече самия човек не схваща, а го приема като поредната гадост, която му се случва, наистина това би могло само да го озлоби.
http://prikachi.com/images/568/8312568e.jpg

Ей тука го снимах като седна самичък. Преди да навърши 5месеца.

Деми, и на мен този период ми се струва най-страшен  Laughing
Че той голям мъж станал, кога беше бременна, кога стана за женене!? Браво, жив и здрав да ти е. Hug

Общи условия

Активация на акаунт