Зоната!

• 30 307
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Аз в 9-тия месец вече бях изпаткала. Безсъние, киселини, болки в таза...

# 661
  • Луната ни пази
И аз в деветия не можех да спя. Последните дни преди да родя, четях "Смешно ли е раждането?", много се смях, а и ми помогна да преодолея стреса.
Бубанка, щях да ти казвам, че и на мен това ми е от любимите кътчета в България. Аз обаче все лятото съм ходила. Обичам планината лятно време, обичам я зелена, не бяла. Зимата обичам да съм си у нас Simple Smile

# 662
  • Другата България
Тарти, радвам се да те видя. Какво стана с работата, намери ли нещо? Още ли сте при сестра ти или вече имате нещо ваше?
Сиси, ти искаше да няма жега, сега хващай мъжа или някоя дружка и го удари на разходки, имаш да наваксваш.
Предупреждавам, не не готвя, но обичам да ям, така че тези вкусНотии, които показвате ми докарват обилно слюнкоотделяне. smile3511 Crossing Arms

Бубанка, нещо ти тежи, ако не е много лично, сподели, може да ти олекне. Дори и като Анонимен. Дано здравословния проблем не е сериозен. Но пък ако искаш и за него сподели, кой знае, може някой да даде съвет просто.

Яна, давай снимки и се стягай за гости. Flutter

Аз се прибрах наобяд, втора пералня въртя, навън е 16 градуса и вали от четвъртък. Mr. Green Sunglasses
Изрових вълнения елек.
Красиви са показаните снимки - снежните, но аз ненавиждам зимата, мразя я направо. Изобщо студа мразя, ако ще седя само до пукаща камина с книга и нещо топло - да, но няма как да стане и просто не искам това топло време да свършва.... Confused

# 663
Аз умирам за тип "английско време". Много обичам дъжда. И с дрехите е по-лесно. Все мога да облека нещо отгоре, но няма как да си махна и кожата в 40-градусовата жега  Crazy

# 664
  • Другата България
 smile3515 smile3506 Има басейни, душове, сянка, чадъри, бира...а и не е цяло лято 40.
Докато зимата е 6 /шест/ месеца, и едно навличане, и ток Mr. Green, и пране не съхне, и студова алергия имам...офффф.

# 665
smile3515 smile3506 Има басейни, душове, сянка, чадъри, бира...а и не е цяло лято 40.
Докато зимата е 6 /шест/ месеца, и едно навличане, и ток Mr. Green, и пране не съхне, и студова алергия имам...офффф.
Ама и твойта не е лесна  Laughing  Hug

# 666
  • Mediterraneo
Мери, от края на предния месец излязохме на квартира. Заслужавало си е чакането и тръшкането от моя страна- апартаментът отговаря на всичките ни критерии, със сестра ми сме през две къщи, много ни е добре! Работа колкото да не е без хич- ходя на 1-2 места да поработвам като ми се обадят( чистя ваканционни апартаменти) и правя снабдяването на ресторанта на сестра ми. Като цяло съм перманентна ваканция това лято  Wink

Не понасям горещините. Особено пък тук, където е ужасно влажно  Tired Ама ще се свиква, кво да правя. За мен оптималната Т, на която вирея чудесно, е 25 градуса, слънчево с подухване на умерен вятър  Mr. Green

# 667
  • Другата България
Мери, от края на предния месец излязохме на квартира. Заслужавало си е чакането и тръшкането от моя страна- апартаментът отговаря на всичките ни критерии, със сестра ми сме през две къщи, много ни е добре! Работа колкото да не е без хич- ходя на 1-2 места да поработвам като ми се обадят( чистя ваканционни апартаменти) и правя снабдяването на ресторанта на сестра ми. Като цяло съм перманентна ваканция това лято  Wink

Стигат ли ви доходите? Справяте ли се само с този на мъжа ти? Не помня питала ли съм те какво работи той, но помня, че имаше здравословни проблеми.... Confused / не споделяй, ако е лично/.

# 668
  • София
Явно всичките сме събрани по признак "любов към слънчево с лек уклон на подухване" Simple Smile
Тарти, мниго се радвам, че си намерихте ваше си местенце. И работата ще дойде, сега почивай активно.
Деми, как скука, бе жена, така да я обичам тая страна! Умирам и за Лондон. Мрънкам на мъжа ми да заминаваме нататък. В кой град си?
Още нещо исках да пиша, ама забравих. Като се сетя, пак ще се включа!

# 669
  • Оптимист по принуда
Цвети, Лондон не е Англия  Mr. Green

Ние сме на 40 мили, в мъничък град от селски тип и е тъй да се каже....спокойно. Crazy

# 670
  • Euskal Herria
Тарти, само си за нашия край. Прохладно е. През деня са стигали и до 40 градуса температурите, макар и рядко, но вечер винаги се разхлажда.
Деми, да не си от Пловдив?

# 671
  • Другата България
Тарти, само си за нашия край. Прохладно е. През деня са стигали и до 40 градуса температурите, макар и рядко, но вечер винаги се разхлажда.

Е с това направо ме спечели. Окончателно.
Търси жилище и някаква работа, сериозна съм.
Какъв език ми трябва? Испански не знам.

# 672
  • Оптимист по принуда
Яна, от село до П-в съм.

# 673
Аз по принцип съм любител на летните горещини, не обичам студа и зимата, не обичам дъжда, даже мразя да вали..
Обаче, откакто съм бременна съвсем обратното, постоянно ми е горещо, идва ми кожата да си смъкна, радвам се на дъжда и вятъра, искам да е зимаа! hahaha

Тук времето е много приятно, ходих малко на разходчица, довечера пак. Нито вали, нито има слънце, мрачно + прохладен ветрец - кеф!
 Simple Smile

demmy26 Аз съм била преди години в Лондон, прекрасен град, но времето не ми хареса. Беше зимата - мъгливо, въздух няма, някак подтискащо и дъждовно.
Една приятелка прекара няколко месеца в английско селце и беше на същото мнение, че Лондон не е Англия. В селцето имало само възрастни хора, беше умряла от скука.
Вие имате ли приятели там?

Тарталета Къде живеете, в БГ ли?

Merri_An Чувстваш ли се положително заредена след почивката?
Стига с тия перални, седни малко си почини. Wink

Shagya И аз прочетох всички темички на "Смешно ли е раждането", много добре ми се отразиха.

Аз в 9-тия месец вече бях изпаткала. Безсъние, киселини, болки в таза...
newsm10

# 674
  • Euskal Herria
Деми, броим те към пловдивчанки тогава. Така де, хубаво е да сме по-голям брой  Wink.

Мери Ан, испански си трябва. Ама се учи. Да кажа само, че дъжд и вятър винаги има, но човек свиква. Както грее слънце, се изсипва дъжда и после - все едно никога не е имало. Тук е вечно зелено - дори и през зимата косят тревата. Е, широколистните губят листата си зимно време, но пък има достатъчно друга свежа растителност. Първата година ми беше много непривично да видя украсени елхи в градинките и парковете насред разцъфнали циклами.  Simple Smile
Температурите зимата падат до - 2, -3 градуса и се почва вайкането "коолко е студено". Съответно - лятото при 32-33 градуса е другото вайкане "ооох, жега".

Сиси, последния месец и при двете бременности ми беше най-тежък, нямах търпение да родя.

Общи условия

Активация на акаунт