Зоната!

• 30 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Mediterraneo
По тая рецепта стават подметки, не мекици. Рецептата, която прочетох по горе е точна.Отлитам утре, дами, надявам се да не ви липсвам. Дори съм сигурен.

Ако говориш за рецептата, която аз съм дала, друг път подметки! Ако не можеш да направиш нещо като хората, не обвинявай рецептата. Извади си ръцете от дупето и действай с чувство. Мекиците са уникални. Приятна почивка, радвам се, че се залипсваш.

# 706
Тарталета, напротив, Сандоканчев похвали твоята рецепта  Wink
подметките бяха за мекиците с готово тесто  Laughing

моята рецепта беше малко по-различна, няма да я поствам, ако някой не я поиска специално, защото е без яйце
пишеше, че става и за пица, ще пробвам някой път

# 707
Янче, по-дебела съм вече, но нямам други снимки на лесно. На Бубанка дъщерите видях само. Heart Eyes Винаги изпускам, някой като е пуснал снимки Sad

С тази сиеста си представих как нищо не работи следобед и Испания похърква сладко, сладко Laughing

# 708
  • София
Тарти, мисля, че за купеното тесто говореше. Като не съм сигурна де  Laughing
Барелина, моля да снимка деее. Всеки път те изпускам  Cry
Нали като тръгнем за вилата трябва да мога да те позная, иначе при някой друг може да отида.

# 709
  • Mediterraneo
Няма лошо. Тогава съветът за ръцете и чувството ще е към всички, които се глезят, че не могат или не искат да си правят сами мекици  Crossing Arms  Heart Eyes
Сандоканчев, извинявай! Ама върви на почивка, де!

# 710
За купеното естествено Simple Smile Макар аз да вземам от една фурна ,хлебарят го меси много хубаво и всичко става вкусно с него.Като имам време и желание си правя сама Peace Машина нямам все още.

# 711
  • Euskal Herria
Барелина, тук нищо не работи по празниците. И първата година бях леко неприятно изненадана, защото всичката информация за работно време, почивни дни и прочие, може да се намери само в интернет - на съответната страница. Ама вече свикнах  Grinning.
И аз бих се радвала да видя пак Барелина, а и ако още някой се осмели да се покаже (даже бих предпочела да е тук).

# 712
Хей, Тарталетке, рецептата на Мери Ан, с готовото тесто не става. Точно твоята си е точна. Супер мекици стават. Не си ме разбрала.

# 713
Хей, Тарталетке, рецептата на Мери Ан, с готовото тесто не става. Точно твоята си е точна. Супер мекици стават. Не си ме разбрала.
Аз разбрах .
Моята рецепта е същата като твоята Тарталета ,но са ми противопоказни от доктора .
Иначе не пречи да си слюноотделяме дружно  Party

# 714
# 715
Аз разбрах .
Моята рецепта е същата като твоята Тарталета ,но са ми противопоказни от доктора .
Иначе не пречи да си слюноотделяме дружно  Party
  Само от тази рецепта не ме боли стомаха. newsm10

# 716
Моята рецепта за мекици е същата, но добавям съвсем малко оцет и малко олио.
Направих днес тестото, утре сутрин закуската е ясна.  Wink Големи сте провокатори! Mr. Green После ще се чудя, защо трудно ставам от леглото.  Animal Pig

# 717
 Hug

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 23:36 от Барелина

# 718
Много си секси на първата снимка.  4470

# 719
  • Euskal Herria
Барелина, страхотна си! Я по-добре смени аватара - по-  би ти ходила една балерина на Дега   bouquet. Просто имаш излъчване!

Общи условия

Активация на акаунт