Отговори
# 375
Рокси, тези памперс гащи които спомена се водят превръзки за родилки, нали така?  newsm78
А отделно пелените, те какво представляват - подложките, които често споменавате или е друго?
Във Фб-групата, не помня коя мама препоръча едни мрежести гащи - http://www.minimod.bg/8530/carriwell-%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0 … D1%82%D0%BE%D0%B9 и сега се чудя по-добре ли ще е с тях, отколкото с обикновенни или еднократни..

# 376
  • Сливен
Аз съм едно такова породено дете. Не можело да се забременее докато кърмиш... Я гледай как може.😆 Три месеца след като се родила сестра ми е хайде пак бременна майка ми..... Шок! 😁
 и аз като съм била на 4мес. майка ми е забременяла с брат ми.
На мен цикълът ми дойде когато Ивайла беше на 8 мес. (кърмих я до 1г. и 9 месеца), а първия път по-скоро, защото кърмих само до 4-ия месец.
Щях да пиша за аспираторите за нос - и двете ми деца са отгледани без това чудо, така че може и без него, но всеки сам си решава.

# 377
Момичета да ви почерпя за рождения си ден!
Да сте живи и здрави и да ви е сладко :

Аз носех лигнин и двата пъти, после след 2-рия ден на превръзки, тези родилните ми бяха ужасно неудобни и големи. Но и сега ще взема от всичко да имам Simple Smile

За кърменето, и с двете ми деца цикъла ми дойде докато кърмех, мисля, че след 6-тия месец.

# 378
Кърмих до годинката, но цикъла ми дойде на 3-я месец  Rolling Eyes
За дрешките от Лидл и аз съм много доволна, страхотно качество, баткото от там е облечен основно  Peace , е почти де Wink

# 379
каква приятна тема сте завързали, кървища, лохии  Laughing Mr. Green

Вижте все пак в болницата, в която ще раждате, какви изисквания имат , какво да се носи, някои искат едно , други друго... и така.

На мен цикъла ми дойде след като спрях да кърмя - 9 месеца  Laughing

Малачика палчета  Peace Hug

Зози и тук да ти пожелая, здраве , късмет и леко раждане   bouquet Hug

Въпросче На баткото количката е с 2 дръжки, някъде бях гледала някаква джаджа с която можеш да ги съединиш...някоя от вас да е виждала ?????  Shocked Rolling Eyes Thinking newsm78

# 380
А за водите - могат да изтичат по малко без да разбереш и мен от това ме е страх, имам си течение, сега в жегите като се изпотя понякога ми е толкова мокро, че се плаша дали не са води  Embarassed а моят доктор толкова на две на три ме преглежда, че не знам дали ще забележи ако са намалели, по - скоро няма, той ме поглежда за 2 минути като през това време я говори по телефона, я с акушерката  ooooh!
И при мен  Peace Все ми е мокричко от жегата, ама не се притеснявай, те ако туко така си изтичаха....просто му кажи следващият път да обърне специално внимание, както ще направя и аз  Wink
Choco абе гледах ги някъде тия дръжки, ама къде беше, ще помисля  newsm78

# 381
А за водите - могат да изтичат по малко без да разбереш и мен от това ме е страх, имам си течение, сега в жегите като се изпотя понякога ми е толкова мокро, че се плаша дали не са води  Embarassed а моят доктор толкова на две на три ме преглежда, че не знам дали ще забележи ако са намалели, по - скоро няма, той ме поглежда за 2 минути като през това време я говори по телефона, я с акушерката  ooooh!
И при мен  Peace Все ми е мокричко от жегата, ама не се притеснявай, те ако туко така си изтичаха....просто му кажи следващият път да обърне специално внимание, както ще направя и аз  Wink
Choco абе гледах ги някъде тия дръжки, ама къде беше, ще помисля  newsm78

Да, може би ще питам следващия път, ако не забравя, защото аз все се каня да задам няколко въпроса, ама както ви описах, че бързо протичат прегледите ми и все не мога или ги забравям или успявам да задам само един - два, че доктора все бърза и вика следващите  Crossing Arms

choco_late, понеже и аз се интересувах от тая джаджа бях питала в темата за количките, но никой не ми отговори, ама виж на какво попаднах - http://www.amazon.co.uk/Original-Dooky-Buggy-Control-With/dp/B00J56YOVQ , не знам как се казва на български, нито откъде може да се купи, аз не открих в никой онлайн магазин ( в крайна сметка няма и да ми трябва де, защото си взех количка с една дръжка, но все пак...бях харесала такава с две), ако някой знае как се превежда, може и на други да им е от полза  Peace

Зози, Честит рожден ден! Много здраве, леко раждане и здраво бебче!

# 382
Еййй златни сте значи  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Направо от Амазона ще поръчам Simple Smile

# 383
  • В къщурката на хълма на феите
не мога да не споделя, че вчера по случайност ми дадоха пелена за повиване на бебета .. много странно изглежда да си призная и не съм съвсем убедена, че ще върши работа, но смятам като му дойде времето да пробвам и да ви докладвам Peace

# 384
Най-добре оттам, тук пак ще са го поръчали оттам, но ще са сложили надценка по 3  Mr. Green
Mecani , имаш предвид тези многократните ли?

# 385
  • В къщурката на хълма на феите
Папи ами да - то е от плат .. като ми остане време ще го снимам да го покажа Peace

# 386
На една лекция, дойдоха да ги изрекламират. Бяха италиански мисля. Освен тях предлагаха и гащички, към които да се слагат пеленките..Ама уплатнението на гащичките било от ликра или някакъв подобен изкуственяк. Точно на дупето....Не смятам, че  е удачно. Иначе пеленките...вие сте по-опитни и ще кажете,ама колко трябва да вземеш, да не переш нон-стоп?! А те не са и много евтини....При положение, че има памперси аз лично не мисля, че бих се занимавала с пелени, ако съм наивна, поправете ме  Mr. Green

# 387
Някой ми беше казвал, че продават някакви готови комплекти - пелени, гащи, подложки...не знам и аз не съм на ясно какво включват. И комплекта струвам 500 лв  Shocked И това било всичко необходимо, докато не се научи на гърне. То не че не се дават за памперси и повече ама ми прозвуча шокираща цена. Аз лично не смятам да си усложнявам живота. Но някоя майка ако мисли да ползва нещо подобно вместо памперси, би ми било интересно да споделя.
Сйщо бях чела за някакъв метод за приучавану към гърне, при който още от новородено започват да държат бебето над леген да си върши работите, например след хранене. Майка ми ми каза, че когато съм била бебе също така се е процедирало. Някоя майка ако смята да действа по него, също ще ми е интересно да споделя.

# 388
Зози честит рожден ден!  1stroller smile3504 newsm32
Аз кърмих до 8 месец,а ми дойде още в самото начало като по часовник.Превръзки носех за родилки,а сега моя мъж тъй като е търговски представител на перилни и почистващи препарати и всякакви неща за дома ми казва миналия ден ''имам превръзки за родилки,знаеш ли кви са хубави да не идеш да купиш,кой номер искаш имам 1,2,3 хахахах и аз му викам ами измери ми я от къде да знам. Laughing Laughing Laughing
Ама така говори все едно ги е пробвал  ooooh!

# 389
За "пиучаването", явно едно време / за мен 90г  Laughing / е имало такова чудо, защото тате е решил да бъде примерен родител и да ме "научи" с безпанперс още на 6м. Та застанал той над WC с мен в ръце и какво мислите станало- ми изпуснал ме вътре  hahaha Таз случка доста обеснява, но....  Embarassed А брат ми , понеже е пролетно време и при баба по цял ден си седеше по гащички- още на 2-3 месеца като беше. Баба следеше кога пишлето " порасвало" сиреч- дигай, че пишка. За жегите е ок според мен, но си е гоооляма заигравка и човек през 5-10мин само това трябва да прави. Но това с пране на пелени, хич не си го представям как ще стане  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт