Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви са обичайните поздрави и комуникация между членовете на форума?
Какви са препоръките за колички и други продукти, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са обичайните поздрави и комуникация между членовете на форума?
-
Какви са препоръките за колички и други продукти, свързани с бременността?
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през октомври?
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през първите месеци?
. Да се отчета и аз след вчерашния преглед, ходих на третата ФМ и нещата са нормални според лекаря, 1365 гр. е куклата в 30 г.с. +1 д, има си коса, отваря си очичките и си крие лицето, почти не можа да я снима лекаря, ама нищо. Ходих и до НМ, исках за видя тези сутиени за кърмене, ама то бяха останали само чашки Д и Е, та не взех нищо, дано по - нататък да заредят повече номера. Иначе днес почвам ще сортирам и прибирам дрехите по шкафовете, че ще имаме гости и хората няма къде да спят, целият хол е заринат в бебешки дрехи
, едно чудо, въздух не можех да си взема, сърцебиене... пълна програма! Не мога да си представя бременна как си се чувствала, след като аз тогава мислех, че съм насвършване вече.
/ и нова пералня. Та пускаме ние снощи 1во програмата дето е пробна- 2 часа въртя това чудо, после реших че пера вече. Натъпквам я аз, изпирам си програмка- ЕКО, пускам чудно. Изписва тя 7 мин, после 6, после пак 7-6.
, аз исках профилактично, защото не знам дали може да има някакъв проблем, а да нямам симптоми, затова и се чудя ако една жена няма установен проблем с очите пращат ли я на очен преглед преди раждането, но сигурно не, те и да имаш проблем гледат да пестят направленията, а какво остава ако нямаш...
Ти, ако си нямала проблем с очите, чак да ти разширяват зеници едва ли ще се наложи, но по-добре го коментирай с докито от ЖК-то. Аз не смея да тръгна да раждам естествено без да съм минала очен преглед, а и се усещам, че с едното виждам по-малко от преди