Иначе перчема му беше по-дълъг, но го подравних след кръщенето, че много смешно стоеше клъцнат от едната страна 
Аз наистина забравих да пиша за Дормикинда, но по простата причина, че за 3 седмичен прием (по 4 на ден) не подейства. Течеше точно периода на излизане на горните 2 резеца и явно нищо не действаше, много беше неспокоен с постоянни будения с рев през 1-2 часа. Спрях го преди 5-6 дни, а от две вечери си се буди пак само по 1-2 пъти. Сега е спокоен, даже денем си заспива сам в кошарата лесно и без драми. От вчера започнах пак да го давам (поне да довърша опаковката), да видим дали сега ще има някакъв ефект.
Иначе да си похваля гарджето - днес става на 9 месеца
Много говори, много се смее, иска да скача (май трябваше да му взема бънджи, но вече е късно...), вече нямаме проблем с количката (седи си дълго в нея, спи без проблем) и слинга отдавна е прибран. Обича да се разхожда в Морската градина, където се радва на хората, децата, не обича изобщо тихите алеи - почва да се нерви
Лапнах го и той се засмя.та ме храни и той
Тези дни ще я пробвам пак с попарка, че преди 2-3 седмици давах и не се хареса (според мен заради сиренето), пробвах и да я пасирам гладко, пак я плюеше.