Чудесни мерки!
Времето е чудесно при нас и гледам да сме постоянно навън. Бобо бута трактора с педали на баткото на една площадка наблизо и върви след него. Много е доволен. По чорапи, или с обувчици. И в градината играем много. Уикенда ходим на разходки в гората. Той спи в кенгуруто. Таткото го носи, че на мен вече доста ми тежи- около 10.5 кг е.
Не съм давала, защото той не яде големи количества, а съм се задръстила с ориз, елда, грисове и овесени ядки, искам да поизяде някой друг плик и ще купя леща.
Нещо не се справих много добре, защото нишестето ми стана на бучки и прецеждах, то нищо не остана и накрая нещо доста лигаво се получи.
Той сега носи едни обувчици 22 номер(маалко са му големички-1 номер може би). Но съм чела, че било хубаво да са винаги 1 номер по-големи обувките на децата. Надявам се до зимата да не умалеят
, ама тя ще е скоро зимата тук.
Тъкмо позаспи и на около час-максимум два се събужда с писък, милия. Но никакви хапчета и мазила не давам за зъбите. Слагам го на цица, успокоява се и пак заспива. До следващия час-два 
Препоръчани теми