Ние бяхме на екскурзия и мини почивка за седмица. Ходихме до Хасково да посетим и последната прабаба на Вили, която не го беше виждала. Успяхме да се запознаем и с Елиас и Филип

След това се разходихме един следобед в Морската градина на Бургас, а от там се прехвърлихме на Слънчев бряг за 2 дни. Посетихме и Несебър. Беше много приятно, слънчево. Вили се държа чудесно. Беше най-веселото и послушно бебе
За тази седмица се научи да маха за чао и да дава "боц", напредва и с пълзенето, особено ако го сложим на килимчето за пикник, а той иска да докопа тревата

Аз червена леща давах вече, имаше я в детската кухня. Хареса му. Той от дестина дни пак си яде, както преди, явно зъбките са го поотпуснали. Нямаме все още нови.
Ние с ММ от утре започваме 90-дневната диета, ще видим до къде ще я докараме, че аз никога до сега не съм спазвала диети. Обаче вече не мога да се трая, та ще пробваме.
.Надявам се да е временно.
.
. Хубавото е че може да си изцяло на домашна храна и не е нужно да ядеш точно определени неща както в доста други диети, които си костват доста средства.Аз се бях надъхала да я почвам обаче нямам хич време да готвя покрай малкия и не спазвам обяд, закуска и вечеря.Ям когато имам време нещо на крак. Диетата не е трудна за спазване, не е ограничаваща, не гладуваш със сигурност, но си иска постоянство.
Стрелците обичат да пътуват, затова бебчетата ни се забавляват на път. 

Нищо общо с бебето, което само ядеше и спеше в първите месеци.
Кирил беше също напорист, но по-предпазлив. Също така се завира целият под леглото, за да докопа нещо, а Кирил никога не е правил така. Някой път се пуска както стои прав и така стои няколко секунди преди да се хване отново, с някоя играчка из ръцете обикновено. А за пълзенето- вече пълзи много бързо, особено ако види отворена някоя врата, която обикновено е затворена.