Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 703
  • 726
  •   1
Отговори
# 585

https://instagram.com/p/6e9HX-BGLl/

Туванка още в Каш.
Ей сега вече елмерките ще се гътнат.  Joy
newsm51
То не бяха конспирации, то не беше причакване по летищата...Но...мокрият им сън не се сбъдна.
Откъде да знаят хората, че Енгин играе толкова истински, че няма как да не му повярваш...Да, може и да е вярно, че Йомер е обичал Елиф, но...след SON Енгин си е вдигнал перделъка и кой откъде е...

Не е имало снимка на Енгин без въпроса Тувана с него ли е. После дежурните обиди към момичето и накрая: "Само на Туба го даваме!"  Joy Ще взема да снимам коментарите, щото бързо ги трият. Но най-голям зор видя човекът, който пусна снимката на Енгин от Каш, тази във водата дето са. Наложи му се да изтрие над 100 проклятия и заклинания милия...
Да-да. Някои даже успяха да разведат Туба и чакаха двамата да признаят открито чувствата си! Повечето/като изключим нашата тема/ "благословиха" тази любов...Разбирам ги - хубав си е Енгин, пък и талантлив...

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 17:22 от loveofmine

# 586

Не е имало снимка на Енгин без въпроса Тувана с него ли е. После дежурните обиди към момичето и накрая: "Само на Туба го даваме!"  Joy Ще взема да снимам коментарите, щото бързо ги трият. Но най-голям зор видя човекът, който пусна снимката на Енгин от Каш, тази във водата дето са. Наложи му се да изтрие над 100 проклятия и заклинания милия...

Shocked Shocked Shocked Въх! Голям цирк съм пропуснала, значи. Simple Smile)) Ами като си нямат друга работа, освен да командват хората в нета... Simple Smile Ама той бумерангът се връща, нали знаеш? Simple Smile
Да си почиват здраво всички и да се хващат есента пак здраво на работа. Simple Smile Тувана доста се озори тая година... два филма и един сериал... И на Енгин не му беше лесно... според думи на хора от екипа, изнесъл целия товар на сериала... Дано следващите им проекти са по-лесни и приятни за осъществяване... и гледане! Simple Smile))

# 587
Метин продължава с изнудванията си... Елиф  го подценява за пореден път. Но пък  е адски отчаяна... предпочита смъртта за изход...

# 588

Асие и Булута... Страхотни! Е този сериал няма да ми омръзне.  Heart Eyes

# 589
  • AMS

Какво прочетох днес. Информацията е от вчера - извън темата, слагам я в спойлер. За вече бивша партньорка на Енгин. Къде е истината?

https://twitter.com/ntv/status/633035769976889348
Туба си е подстригала/отрязала косата за 1,5 милион турски лири.
Скрит текст:
Е, да си доЙдем на думата.......
Скрит текст:
newsm51
Ауууу, Паула, явно съм го пропуснала.
Лелееееее...
Добре я е изтъргувала. Ей на това му се вика бизнес нюх...Жива и здрава да си ги харчи...

Къде е истината? - В точния превод!
Косата е струвала толкова за рекламната агенция.
За децата, болни от рак, е безвъзмездно!!!

"благодаря ти, Аурелия, че ми отделяш жълтурковците."

# 590
  • Пловдив

Туванка още в Каш.

Предполагам, че не е в Каш. Нищо че снимката е качена сега. Пише: Липсва ми моят отбор.
.................
*** Diva ***, никой не е казал друго. Търсим истината. Не може да се снимаш в парка, и да се правят колажи с тези снимки за кампания - нека има официално потвърждение. Обикновено има доказателствен материал - афиши, постери и т.н. Или по-точно - би се снимала с деца, като другите актриси дарили косите си.

http://www.ayakligazete.com/cnt/magazin/tuba-buyukustunden-sonra-o-da.html

Ето тук нищо подобно не пише, а само това: "Не е за нов проект, сама реших да направя промяна с косата си."

А тук таблица с номинираните: Кой в какъв вид тв продукция е участвал при номинацията: филм; мини сериал; сериал-драма.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 17:57 от mariana51

# 591
Всеки сам със своята си болка...
Елиф неразбрана от семейството и обвинявана за всичко...

Йомер разкрил пред семейството си най-страшните си подозрения относно Сибел... Твърдо е решен да стигне докрая  и да намери истината...

"Битките" му обаче ще са на няколко фронта... Ще се доверява, ще го предават, ще пада, но винаги ще се изправя и ще продължава напред...

# 592
  • Пловдив

От мен гифчета от епизод 10.

# 593

"благодаря ти, Аурелия, че ми отделяш жълтурковците."

Hug Няма защо, пак заповядай и теб ще отделя!

# 594
# 595
  • Пловдив

Ама е грижовен.

# 596

Туванка още в Каш.
newsm51
То не бяха конспирации, то не беше причакване по летищата...Но...мокрият им сън не се сбъдна.
Откъде да знаят хората, че Енгин играе толкова истински, че няма как да не му повярваш...Да, може и да е вярно, че Йомер е обичал Елиф, но...след SON Енгин си е вдигнал перделъка и кой откъде е...

Да-да. Някои даже успяха да разведат Туба и чакаха двамата да признаят открито чувствата си! Повечето/като изключим нашата тема/ "благословиха" тази любов...Разбирам ги - хубав си е Енгин, пък и талантлив...

Ееееее, стига де! Защо и аз съм изтървала?  newsm09
   Ама така ще е... Откакто сериален свят светува, народът чифтосва главните герои и в живота. А Енгин - до дупка! rotfImbo Пък и как да е иначе, като гледа така влюбено... newsm03 И аз поне сто пъти си го помислях още по времето на КВФ - "Е не може да я гледа така, ако не я обича поне мъничко!" И не бях сама. Сега... същото. Само че, аз вече му свикнах на "номерата" и не му се "връзвам". Той може да гледа и каменните глави от Великденските острови така, сякаш току-що са го ощастливили с дъщеричка! И с тях ще го чифтосат!
   А за любов с Туба... newsm78 Какъв е тоя зор да й развалят семейството на жената, не знам! И две сладки близначета си има, и мъжът й е талантлив и хубав... Защо зорлем й създават имидж на ***? Та ходила по нощите в къщата на Енгин, та се срещала тайно с него... Бива ли така? Заради едната интрига и мокрите си фантазии да съсипеш толкова грижливо граден имидж? И какво им е виновна Тувана? Хубаво момиче, талантливо момиче, с перспективи пред себе си... Ако има нещо с Енгин... живи и здрави да са! Ако няма... пак живи и здрави да са, всеки да си намери половинката!
   Ама да развеждат горката Туба и да я изкарват... Не съм съгласна! smile3516 Пощадете я!

# 597

Ееееее, стига де! Защо и аз съм изтървала?  newsm09
   Ама така ще е... Откакто сериален свят светува, народът чифтосва главните герои и в живота. А Енгин - до дупка! rotfImbo Пък и как да е иначе, като гледа така влюбено... newsm03 И аз поне сто пъти си го помислях още по времето на КВФ - "Е не може да я гледа така, ако не я обича поне мъничко!" И не бях сама. Сега... същото. Само че, аз вече му свикнах на "номерата" и не му се "връзвам". Той може да гледа и каменните глави от Великденските острови така, сякаш току-що са го ощастливили с дъщеричка! И с тях ще го чифтосат!
   А за любов с Туба... newsm78 Какъв е тоя зор да й развалят семейството на жената, не знам! И две сладки близначета си има, и мъжът й е талантлив и хубав... Защо зорлем й създават имидж на ***? Та ходила по нощите в къщата на Енгин, та се срещала тайно с него... Бива ли така? Заради едната интрига и мокрите си фантазии да съсипеш толкова грижливо граден имидж? И какво им е виновна Тувана? Хубаво момиче, талантливо момиче, с перспективи пред себе си... Ако има нещо с Енгин... живи и здрави да са! Ако няма... пак живи и здрави да са, всеки да си намери половинката!
   Ама да развеждат горката Туба и да я изкарват... Не съм съгласна! smile3516 Пощадете я!

newsm78 Днес ми е ден за размисъл. Simple Smile ))) Въпреки, че няма какво толкоз да му мисля.  Peace Енгин ще продължи да убеждава всички от екрана в дълбочината и силата на чувствата на герите си... това си му е дар от Бога, затова и сме му фенове. Simple Smile Пък партньорките му предпочитам да коментирам само в професионален план... Ако става въпрос за сравнение между Тувана и Туба в КРА, аз определено съм впечатлена от играта на Тувана и никак от представянто на Туба.  Rolling Eyes Инак кой с кого спал в реала... въпрос на личен вкус, морал и прочее. Simple Smile Енгин не афишира личния си живот, уважавам това му право. Толкоз.

# 598
 Ееееее, стига де! Защо и аз съм изтървала?  newsm09

newsm78 Днес ми е ден за размисъл. Simple Smile ))) Въпреки, че няма какво толкоз да му мисля.  Peace Енгин ще продължи да убеждава всички от екрана в дълбочината и силата на чувствата на герите си... това си му е дар от Бога, затова и сме му фенове. Simple Smile Пък партньорките му предпочитам да коментирам само в професионален план... Ако става въпрос за сравнение между Тувана и Туба в КРА, аз определено съм впечатлена от играта на Тувана и никак от представянто на Туба.  Rolling Eyes Инак кой с кого спал в реала... въпрос на личен вкус, морал и прочее. Simple Smile Енгин не афишира личния си живот, уважавам това му право. Толкоз.
newsm51 newsm10
Ох, не мога повече! Ще умра от смях! Край, отивам да се хидратирам с някоя биричка......... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 599

Туванка още в Каш.
newsm51

Ооо, много сте назад с материала - те се надпреварват за кого по-напред да се омъжи Туба , след като се разведе - дали за Енгин или за "бащата" на децата си. Нали го и разведоха горкият човек - ама беше преди истерията им по Енгин. Разни хора - разни нрави

Общи условия

Активация на акаунт