Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 138
  • 726
  •   1
Отговори
# 720

Към обзора на 11 серия...
Емре беше добър приятел, макар, че правеше доста неща заобикалящи закона и правилата...
Ако го бяха оставили да действа по неговия начин...
ooooh!

И незаинтересованият от Елиф Йомер...  Thinking  Да, бе да... вярват му всички... и най-вече той на себе си  newsm53

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 16:53 от Марта_49

# 721

newsm51
Извинявайте, че повтарям този колаж, но ми се струва, че той най-добре представя Енгин, който се преобразява във всяка роля, а не разчита само на природните си дадености.  Никога не можеш да сбъркаш героите му...
Защото да престанеш да бъдеш себе си е добре, но да се превърнеш в някой друг е вече съвсем различно нещо.... това е големият талант...

newsm10 Абсолютно съм съгласна. Правих опити с очите на героите на Енгин в различните му превъплъщения, без подсказка за това с брада ли е, с дълга или къса коса... Феновете разпознаха безпогрешно погледите на различните мъже, в които той се преобрази.  Heart Eyes

# 722
Една задачка-закачка от мен. Simple Smile

Епизодът е 49.
Въпросът е:
Към кого е отправен погледът на героинята в горната и в долната сцена и какво изразява той?

Peace

Маричке, извини ме, но ще прескоча загадката ти. Просто не ме вълнува - погледът, както винаги, е безсмислен...Тя просто така си гледа. Носи си го от сериал в сериал. Как пък веднъж не успя да ме развълнува...Нищо лично...

newsm51

Да давам ли още примери за поглед...?

newsm51
Енгин и на фотосесията във всяка поза гледа различно и внушава различни неща...

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 17:03 от loveofmine

# 723
Един много приятен клип...

# 724
Явно няма желаещи да отговарят на задачката-закачка. Simple Smile) Сигурно заради големия интерес към сериала, гледат повторно епизодите и не им остава време да коментират в темата. Simple Smile)))

Затова давам отговорите. Simple Smile

Първата сцена е от 1,47,41, втората 1,37,11. В първия случай изпълнения с радост поглед е отправен към отхвърления ухажор Левент, във втория - към "любимия" Йомер.  Thinking

# 725
Явно няма желаещи да отговарят на задачката-закачка. Simple Smile) Сигурно заради големия интерес към сериала, гледат повторно епизодите и не им остава време да коментират в темата. Simple Smile)))

Затова давам отговорите. Simple Smile

Първата сцена е от 1,47,41, втората 1,37,11. В първия случай изпълнения с радост поглед е отправен към отхвърления ухажор Левент, във втория - към "любимия" Йомер.  Thinking
newsm51
Накара ме да се загледам, а можех да мина и без това усилие на волята.
Да, малко по-жив й е погледът на първата снимка, жалко, че не е отправен към Йомер...Едно от нещата, против които негодувам в този сериал....Нейната неадекватност...Убеждават ни с думи в едно, а тя внушава съвсем друго. Е, как да не се обърка зрителят от тази "мека топлина"?

# 726
То и сценария не даде възможност да се видят нормални хора измежду героите... но и главната изпълнителка много помогна за отрицателното възприемане на героинята и историята като цяло. Накрая просто се чудех за какво беше цялата патаклама и "бомбите" на сценаристките... Ни кримката се получи, ни любовта... Сама птичка пролет не прави... Затова си мечтая за актриса като партньорка на Енгин...

Общи условия

Активация на акаунт