Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 142
  • 726
  •   1
Отговори
# 705

Елиф си е емоционална и благодари по нейния си начин - с усмивка и прегръдка... Точно това нейно качество хич няма да ми допадне за в бъдеще време /Левент, Колоездачев/... Добре, че на Йомер всичко това му е ясно и я разбира...

Малко усмивки...

Скрит текст:

Joy Joy Joy Как ще свали якето, като си "душка" парфюма на Елиф и така се приспива...

Ама и Мелике "душкаше" и истината лъсна наяве... txtloves  въобще тая жена си беше полицайка. отвсякъде.

" Якето на Йомер мирише на женски парфюм.Майко, на жена мирише ти казвам.
Подуши.  Мирисът на Елиф направо се е просмукал в това яке."

"Обаче в ума ми е друг. Знаеш го. Не мога да го изхвърля от ума си. Какво да направя?
Знам, но това не променя истината. Каквото и да ми говориш, колкото и да се опитвам да го изтръгна от сърцето си, сутрин, когато отворя очи, се сещам първо за него. И вечер преди да заспя, последно Йомер е в мислите ми."

Йомер пише SMS и го трие... Не смее да признае май и пред себе си, че...
Всъщност Мелике го каза...

.............................................................

Истината... винаги излиза наяве. Не може да бъде скрита... Колкото и да боли...

# 706
Позабавлявах се. Simple Smile)
Колаж с коментар. Simple Smile

"И какво за Сеул?"

Wink

# 707
  • Пловдив

http://www.imalbania.com/engin-akyurek-i-kandiduar-si-aktori-me- … oul-drama-awards/

В албанската преса: Енгин Акйрек в състезание за "Най-добър актьор", в международния фестивал за драма в Сеул.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 15:57 от mariana51

# 708

Благодарности за Аслъ, извинения за недоверието..

Зощо да и се ядосва, нали са само приятели..

Беше груб пак...и защо?Ами нали е годеник на Сибел. ooooh!

# 709
Ама тя в калта и помията ли е?  Shocked Shocked Shocked Shocked Въй! Аз пък мислех, че шета благополучно по света... Париж, Ню Йорк... Сигур се е поизцапала някъде по дестинациите и не е могла да се почисти добре, та се наложи да си свали косата... Нищо, ще се оправи жената, здрава да е. Нека да подхване нов проект и ще взема да цъфне... и да научи и други турски актьори да играят.  Blush

Ние ще си се любуваме скромно на това, което ни радва.  Heart Eyes

# 710

newsm51
О, и тук и особено запленяваща...

# 711

А, за мен запленяващият е неизменно един. Simple Smile Малко полицейски сцени написаха, ама пак си ги направи екстра Енгин. Simple Smile

# 712
  • Пловдив

Я за успокоение един хубав колаж с хубавото ни момче.

# 713

newsm51
Брех този Енгин...какъв страхотен Йомер направи...

# 714

Ейлюл и Тек.. Heart Eyes

# 715
# 716
newsm51
Колкото по-разнообразни роли - толкова по-добре.
Колкото повече партньорки - толкова по-добре.
Засега е актьор и писател...нищо чудно след някоя и друга година да ни изненада и с режисьорски дебют...

# 717

Да добавя още нещо към преговорния обзор на 11 серия...

Така хубаво ме заблудиха първия път, че Танер има нещо общо с въпросните диаманти... А то Хюсейн аби го бил подхвърлил...

# 718
Една задачка-закачка от мен. Simple Smile

Епизодът е 49.
Въпросът е:
Към кого е отправен погледът на героинята в горната и в долната сцена и какво изразява той?

Peace

# 719

newsm51
Извинявайте, че повтарям този колаж, но ми се струва, че той най-добре представя Енгин, който се преобразява във всяка роля, а не разчита само на природните си дадености.  Никога не можеш да сбъркаш героите му...
Защото да престанеш да бъдеш себе си е добре, но да се превърнеш в някой друг е вече съвсем различно нещо.... това е големият талант...

Общи условия

Активация на акаунт