Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 153
  • 726
  •   1
Отговори
# 60

В прав текст-молба, да не я оставя сама...

Естествено, че няма, ако ще и да е най-голямата глупост.., защото не му се виждаше логична сделката, която предлагаше похитителя..
Така и стана. Grinning
Колебания, но съдбата трудно може да се избегне...

# 61

Хюсейн - лицемер.
Али - предател.
Метин - хитрец.
Йомер - защитник.

# 62
  • Пловдив

Още от епизод 6.

# 63

Прегръдка за благодарност - Елиф. 
Тя си е такава емоционална... все прегръща... понататък във времето и Левент, и Колоездачев...  newsm53
А  Йомер уж супер добронамерен, ама хич не одобряваше нейните "благодарности" към въпросните  двама и "до-благодаряваше"  box

Прегръдка за утеха - Йомер.
Той също е емоционален... все съчувства... понататък във времето на Аслъ, на Нилюфер, на Ипек... newsm53
Все красиви жени... добре, че първите и бяха сестри, защото...  Angry

Действия по Протокол "За пред хората"...   loveuuu
Скрит текст:

А  ... когато сме сами... argue

Скрит текст:

# 64
  • София
Сигурно е приятно да си поплачеш на рамото на Енгин/Йомер.

Най-шокиращ беше финалът на VI-епизод.

# 65

Голям майтап с хранителните проблеми на Елиф.Да не почнела сега диета, че трябвало да бъдат във форма, нали имат работа.. Grinning
Всезнайко е Йомер..-за бременните, за жените по принцип, за диетите... Grinning
Много приятен събеседник... Heart Eyes

# 66
  • Пловдив

И от мен още... Е, вече започва да учи италиански....

# 67
Свети  Two Hearts Елиф и Йомер се срещнаха в най-трудните  дни от живота си, когато всеки преживяваше някаква лична драма... Но докато Йомер се "потопи" в работа / впрочем "Елиф" също я възприемаше за работа/ и беше в свои води - семейството, приятелите, разследването ... то Елиф попадна в една непозната и чужда обстановка, плюс забъркването и с прането на пари... Нейната позиция е крайно неблагоприятна и с много повече понесени негативи. Била лъжела и не споделяла... опитах се "погледна" и през нейните очи - ами трудно е... Ако до нея не беше Йомер - живота и просто свършваше.

Хармония  Two Hearts Йомер много добре прецени Елиф още при първия им сблъсък и дори непрекъснатото подчертаване на факта, че тя е "следата" която ще го доведе до разкриване на убийството на Сибел, изповедите които прави на гроба, че просто помага да намерят сестра и - не могат да ме убедят, че няма и грам личен интерес към нея. Остави това, че са почти в непрекъснати разправии - той каже едно, тя хем не разбира, хем  му отговаря, бърка се в неща дето и идея си няма как стават... Така искаше да идат пак посред нощите да огледат и колибата... Сега да идат в клуба...

Ами такава е Елиф при стресови ситуации... "нагъва" сладко, инати се, ама просто не знае с кого си има работа... Свикнала е сама да се справя, а сега просто трябва да се "предаде" на този силен мъж... Ще го направи понататък... след известна съпротива...

Но Елиф е друга в нормална обстановка - интилигентна, възпитана, интригуваща жена... много пряма в чувствата си... И Йомер оценява точно тази Елиф...

# 68
  • Пловдив
Кликни върху снимката за да чуеш: Не възразявай!

# 69

Йомер: "Записите от камерите дойдоха."
Елиф: "Намерихте ли нещо?"

Йомер: "След като те оставих, се видях с Пелин. Този Съткъ има жена. Намерихме адреса и сега отиваме там."
Елиф: "Защо не ми каза? Защо не ми се обади? Знаеш ли, че цяла нощ не можах да спя?"
Йомер: "Когато го открих беше на разсъмване. Реших, че спиш и не исках да те безпокоя."
Елиф: "От дни не мога да спя."
Йомер: "Осъзнавам го. Всъщност през последните два дена си много странна. Но спри до тук, става ли? Знам, че не съм от най-спокойните. Но още не сме приключили."

# 70

Не е естествено за комисаря, след намека на майката, да остане в къщата на момичето и е готов до си тръгне..

Но не може да откаже на Елиф, че и чай ще му направят..

.....че и ще го загънат

До тук беше забавно, но после, до бараката.. ooooh!

# 71
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=1&theater

Другите за Енгин. Превод от английски barisea:

Дилек Батур
Когато видях първите трейлъри на КРА, реших, че никога няма да го гледам, заради заглавието. Но играта на Енгин Акюрек, неговото истинско представяне на живата любов, способността му да я предава с очите си, ме накараха да го гледам. Не пропуснах нито една серия. Искам да го гледам отново по телевизията.
Моля те, не карай феновете си да чакат много! Без съмнение, ти си огромна придобивка за сериалите и телевизията изобщо.

# 72

"Компансе, момпансе...."
Тогава ми кажи какво е значението на турски.

Не си падам по "сушита-мушита".

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=1&theater

Скрит текст:
Дилек Батур
Когато видях първите трейлъри на КРА, реших, че никога няма да го гледам, заради заглавието. Но играта на Енгин Акюрек, неговото истинско представяне на живата любов, способността му да я предава с очите си, ме накараха да го гледам. Не пропуснах нито една серия. Искам да го гледам отново по телевизията.
Моля те, не карай феновете си да чакат много! Без съмнение, ти си огромна придобивка за сериалите и телевизията изобщо.

Благодаря за превода  Two Hearts

# 73

Дилек Батур

newsm10 Прекрасни мисли.
Благодаря за превода. smile3525

# 74
  • Пловдив

Вятър в косите....

Общи условия

Активация на акаунт