Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 676
  • 726
  •   1
Отговори
# 75

И продължава... newsm53

# 76
  • Пловдив

https://www.facebook.com/toygarisikli/photos/a.391172621503.1757 … ype=1&theater

На 8 август - утре, събота вечер от 19,00 часа, Тойгар Ъшъклъ има среща със своите фенове в Ataşehir Palladium Alışveriş в Истанбул.
.................
В туитър атакуват Ейлем Джанполат за трети сезон на КРА - чакат промоционален трейлър.

# 77

Лека нощ момичета  Two Hearts  и да сънувате нещо красиво...

Йомер и Елиф със сигурност ... Масал... txtloves

# 78

Поздрав за лека нощ или добро утро. Hug

# 79
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. За начало - поздрав от комисар Йомер.

http://www.mega.cl/exclusivo/la-foto-nunca-antes-vista-de-quien- … misario-omar.html

От 6 август:
Снимка, която не сте виждали преди, който играе комисар Йомер
Актьорът Енгин Акюрек изглежда неузнаваем
Най-известният с ролята си на Керим от "Фатмагюл" и Йомер от "КРА", успя да спечели симпатиите на феновете от всички излъчвани досега турски сериали по телевизия "Мега".
33 годишният Енгин Акюрек е създал много филми в страната си, но освен че е голям актьор, е посвететил свободното си време и за благотворителност, като помага на нуждаещи се хора. Например на хора, засегнати миналата година от земетресението в Турция.
Замисляли ли сте се, този красавец как е изглеждал като дете?
Погледнете снимката на актьора в галерията по-долу, качена на страници във ФБ от негови фенове, и които постоянно качват различни негови снимки.

....................
Направо ме изпълват с умиление от тв Мега с неточна и непълна информация, но го правят с най-добри чувства. Феновете им от Латинска Америка са по запознати от тях с новините около и за Енгин.

# 80
Здравейте,

Цитат
Най-известният с ролята си на Керим от "Фатмагюл" и Йомер от "КРА", успя да спечели симпатиите на феновете от всички излъчвани досега турски сериали по телевизия "Мега".
smile3525

Да, във всяка роля ЕА, изглежда неузнаваем..
Приятен ден, момичета. Hug

# 81
  • Пловдив

Все още сме в епизод 6. Йомер се надява, вярва в Сибел.

# 82

Събуди ги телефонния звън на похитителя.
Арда и Пелин предупредени от Йомер, съща бяха на линия...
Акцията обещаваше да завърши добре...

Уговориха се и тръгнаха, обнадеждени...

# 83
  • Пловдив

Колко е серт Йомер. Но аз го харесвам страхотно в тази визия. Къде ли не, но тук особено.

# 84

Добър ден момичета  Two Hearts

На приличната граница между сутринта и преди обеда е точното място за едно усмихнато кафе с приятели...

Скрит текст:

Вие сте още в атмосферата на 6 серия... аз вчера като подхванах темата за "страха" и си преговорих всичко... даже лекичко надникнах и в седма серия... Много малко...колкото да видя, че принципното ченге го играе Арда, който искаше да арестува Елиф... пък после като се докаже, че е невинна да я пуснат...
Категоричният отказ на Йомер, подкрепен от Пелин, намесата на Хюсейн в цялата история... Приемане на фалшивото статукво от началник Али...
Мисля си в следващата серия да се спра на доверието... Кой на кого се довери и за какво...

# 85

Приятни разходки са били...

# 86
  • Пловдив

Колко е величествен като Мустафа Булут.

# 87

Няма да ми омръзне и тази красота...
Искрени, въодушевени.. Heart Eyes

# 88

Бисквитка и чай с Керим Ългаз ...   newsm03

# 89
  • Пловдив

Караха го да пее, но Йомер Джанер се оправда с гласа си, а истината е - италианския....

Общи условия

Активация на акаунт