Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 90

Мариянка  Two Hearts  добре, че Аслъ не го провокира с някой друг въпрос зададен на италиански... После напред във времето ще разберем, че тя знае доста добре езика...

Хармония  Two Hearts  нито един герой на Енгин, както и той самия няма да ни омръзнат... Дано изиграе още вълнуващи роли и да получи освен най-голямата и стойностната - любовта на публиката и още много други  заслужени награди.

# 91

Каза и , че отива на разузнаване и тя да стои в колата.

Обеща му..

Йомер и каза, че и вярва...

И тръгна, но...

.....кой ти разбира от обещание...

Секунди само...

Ееех, Елиф..Но Йомер е насреща...
Никакъв упрек.Само желание да помогне на уплашеното момиче...
Той така се отнесе и към Пелин, когато по-късно, заради нея го простреляха....
Йомер е покровител на жените, като изключим метресата Панар...

# 92
  • Пловдив

Няма омръзване. Тези очи, този говорещ поглед, поглед изпълнен с чувства.... А само те ли?

# 93

Писмото, което не изпрати...

# 94

Компилация...

Цитат
Тези очи, този говорещ поглед, поглед изпълнен с чувства
newsm10 Аз ценя точно това, но колко ли са като мен... newsm78

# 95
  • София
Търси се ...

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 17:31 от Light /Свети/

# 96
Един клип за настроение... Engin Akyurek Ты такой

Свети  Two Hearts  те всички го издирват и без парична награда  newsm53 Ама се е покрил като при секретна полицейска акция...

# 97
  • Пловдив
Кликни за да чуеш: "Дойдох в Истанбул по интересен начин... чрез шоу за таланти..."

Кликни за да чуеш: "Кои са те? Каква е мотивацията им? Какви са слабостите им? Какви са страстите им?"

# 98
  • София
Ами човекът натрупа опит като баш -комисар и сега още по-успешно се покрива от феновете. smile3503

# 99

Трябваше на дискотеката Йомер и Елиф да танцуват на нещо по-бързичко...  newsm53

Скрит текст:

# 100

Да ароматизирам малко...  newsm03

И един страхотен клип на swetla tswirko

ENGIN AKYÜREK He and She...flash de amor

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 20:08 от Марта_49

# 101

Браво момичета, пак е станало интересно. Hug
Но аз, нямам отговор. Thinking

# 102
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=1&theater

Другите за Енгин - Lucy Tatli:
Аз съм от Гърция и Енгин бе причината всяка седмица да гледам сериала. Сега, когато КРА завърши, нямам интерес към никакъв друг сериал. Търпеливо ще чакам нов проект на Енгин, когато той реши. Надявам се да не отсъства дълго, както направи след КВФ. Неговите фен клубове се увеличават по целия свят. Знам че се нуждае от почивка, но вече ни липсва.

# 103

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=1&theater

Другите за Енгин - Lucy Tatli:
Аз съм от Гърция и Енгин бе причината всяка седмица да гледам сериала. Сега, когато КРА завърши, нямам интерес към никакъв друг сериал. Търпеливо ще чакам нов проект на Енгин, когато той реши. Надявам се да не отсъства дълго, както направи след КВФ. Неговите фен клубове се увеличават по целия свят. Знам че се нуждае от почивка, но вече ни липсва.

Благодаря за информацията !  Two Hearts  Ясно е, че липсва на феновете и, че всички искаме да го гледаме на екран.
Почти са ясни стартиращите нови сериали. Проектите се промотират с най-известните имена, които ще вземат участие в тях... Ето непрекъснато се "спряга" името на Б.Саат за "Кьосем султан". Всъщност нека да почне  и ще видим вярно ли е, защото аз помня как стартираха "20 минути" в Дизито- направо скандално, със снимка на друг актьор в главната роля.

Скрит текст:

# 104
  • Пловдив

Коментар на фенка от Аржентина - Мариела Ескаланте:
"Жените от Аржентина се разбунтуваха, всички сме влюбени в (Енгин) този КРАСИВ БРЮНЕТ."

Общи условия

Активация на акаунт