Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 699
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Защо зорлем й създават имидж на ***? Та ходила по нощите в къщата на Енгин, та се срещала тайно с него... Бива ли така? Заради едната интрига и мокрите си фантазии да съсипеш толкова грижливо граден имидж?
По правило феновете са най-осведомени уж, и когато упорито го твърдят....  yes
щото по-принцип ходила по къщите, може и към Енгин да е наминала.
newsm51
Еееее, направо ме хвърляте в смут! Щом "ходела по къщите", ако не се е отбила и при Енгин, направо ще се обидя! Че той да не е за изхвърляне?!!Да не куц, да не е сакат? Да не би носът му да е малък? Хубаво си ни е момчето!  The Best!

newsm51
Нещо да кажете?!!

# 616
Цитат
Нещо да кажете?!!
Само едно, Любов - The Best! Enginest!  Heart Eyes

# 617

http://www.seouldrama.org/en/infoCenter/InformationView.aspx?pageNo=1&idx=597

Да допълня. Мини сериалът номиниран от Турция е "Сезонът на черешите" - имат тема в нашия подфорум. И номинирана от него за "Най-добра актриса" в топ 6 е Йозге Гюрел. В турската преса излезе и тази новина като изненада.
Така, че Турция има три номинации - за актьор, актриса и мини сериал.
Скрит текст:

Йозге Гюрел.
smile3525
А защо там където ние гласувахме сме на четвърто място/МПЛ/, а "Сезонът на черешите" е много по-назад. newsm78 newsm78 newsm78

# 618
  • Пловдив

http://www.seouldrama.org/EN/entry/AwardsStatus.aspx

Нещо не ми е ясно с критериите за номиниране. КРА и "Сезонът на черешите" - разликата в зрителските гласове е явна. КРА е на 4 място по гласове. Явно нещо ни убягва.

# 619
Ами явно не само зрителските гласове имат значение при номинациите.  Peace

Тали е подгонила Кадир да тренира... за сила. Wink)))))))

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 20:30 от marytza

# 620
  Значи... това са окончателните номинации за наградите в Сеул - спретнато и подредено.

http://www.seouldrama.org/en/infoCenter/InformationView.aspx?pageNo=1&idx=597

Във всяка категория (продукти) има по осем финалисти. В нашата - сериал над 24 серии - има два китайски, един тайвански, един сингапурски, един южнокорейски и един малайзийски сериал. Това е азиатското представяне. Освен тях, до финала са достигнали един анголски (!!!) и... изненада! един турски!!! smile3501 Но понеже не е на Япъма и Чатай, почти нищо не чухме за него. Преводът на заглавието му от английски е нещо като "Сезонът на вишните". Ако знаете оригиналното турско заглавие, помагайте. На ФОКС тв. КРА не е отразен никъде.

В индивидуалните категории "Вишните" не са получили нито една номинация, КРА - една - Енгин, за най-добра мъжка роля. Най-много номинации има немският сериал "Направихме го за пари" - най-добър продукт, най-добър режисьор, най-добър сценарист, най-добър актьор.

Скрит текст:
От съперниците на Енгин двама са представители на продукти, които се състезават и за голямата награда - Терънс Хауърд, чийто сериал "Империя" се състезава в своята категория; Шаохуа Ма, чийто сериал "Дън Сяопин... нещо си" също се състезава; и Флориан Лукас, чийто сериал както вече казах, е с най-много номинации. (Напомнете ми да го потърся този сериал из торент сайтовете. Явно ще е интересен.) Кореецът и Ейдриън Броуди идват от сериали, които не са номинирани в нито една индивидуална категория.

Моето лично мнение е, че актьори, идващи от силни, титулувани сериали имат по-голям шанс, защото силната история и добрата режисура само подчертават още повече таланта на актьора. Но пък и обратното е вярно - добрият познавач ще забележи таланта и ще го оцени, именно защото трябва да се изяви в неблагодарна среда.

За КРА само ще добавя, че въпреки упорито повтаряната мантра, че е "най-добрият турски сериал" за годината, че по-добър от него в момента няма, че е супер и прочие... явно не е бил забелязан от журито. Но пък те са забелязали друг, който родната наградо-раздаваческа гилдия на комшиите май пренебрегна. Ако "Вишните" са сред наградените сериали за годината в Турция, казвайте. Не претендирам да съм компетентна по този въпрос. Тоест, това което ние си казваме тук, без да се преструваме - че Енгин "изнесе сериала" и ако не беше той, КРА щеше да види успех през крив макарон - май-май... ще излезе вярно. Е, големите парички от продажбата на КРА няма да отидат в неговия джоб, но нейсе... самият той едва ли помисля за това.
   И още нещо... за сетен път се убеждавам, че има нещо тотално сбъркано при оценяването на сериали, филми и актьори в Турция. Пак техните оценки се разминават с тези на авторитетите. Ама не сядат да се замислят! Хич![/b]

Здравейте!

"Kiraz Mevsimi"("Сезонът на черешите") е много популярен и много успешен младежки сериал - романтична комедия. Негов продуцент е Süreç Film и през септември по FOX TV ще започне излъчването на втория сезон на поредицата. Сериалът се радва на много висок рейтинг: всеки негов епизод е първенец за деня и неотменно се класира в първата десетка на седмичните класации.
Скрит текст:

Освен "Kiraz Mevsimi", до финала на тазгодишния фестивал в Сеул достигна и  изпълнителката на главната женска роля в него Özge Gürel (Йозге Гюрел)тя ще се състезава в категорията "Най-добра актриса". (Това е втората турска финалистка в Сеул, след Берен Саат, която през 2012 година бе номинирана в същата категория за ролята си на Фатмагюл в "Каква е вината на Фатмагюл".)

Скрит текст:

Йозге Гюрел
Хубава вечер ви желая!

Ангела, Hug благодаря за уточнението и допълнението. Казах, че не съм компетентна и за пръв път чувам за този сериал. Embarassed (срам не срам) Но щом журито го е оценило, браво! А за номинирата актриса бях пропуснала, честно! Моля за извинение! Praynig Предполагам, че тук се изненадахме, защото сериалът не беше така бурно рекламиран като КРА. Радвам се за него, стискам му палци да спечели! Hug

Хармония, тук нашето гласуване не се отчита. Доколкото разбрах от сайта им, има си отделна награда на зрителите, но журито оценява независимо. Досега наградата на зрителите (поне в годините, които прегледах) са печелили само корейски сериали. Ама то... си е логично. hahaha

# 621

Един от особено любимите ми моменти в 9-и еп. на КВФ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
Защо зорлем й създават имидж на ***? Та ходила по нощите в къщата на Енгин, та се срещала тайно с него... Бива ли така? Заради едната интрига и мокрите си фантазии да съсипеш толкова грижливо граден имидж?
newsm51
Еееее, направо ме хвърляте в смут! Щом "ходела по къщите", ако не се е отбила и при Енгин, направо ще се обидя! Че той да не е за изхвърляне?!!Да не куц, да не е сакат? Да не би носът му да е малък? Хубаво си ни е момчето!  The Best!

newsm51
Нещо да кажете?!!

Ама, как бе - самите й фенки от другата тема, чак със снимков мат`риал излезнаха - Даже и къщето на Енгин показаха, ама забулено във зеленина. Няма лабово - щом те са с една крачка напреде ни - в т.н. лаф стори Joy Joy Joy

# 623

Харесва ми този колаж с Йомер. Heart Eyes

# 624

Харесва ми този колаж с Йомер. Heart Eyes

И на мен ми хареса harmonia  Peace

# 625

newsm51
С този жесток кадър ви пожелавам лека нощ...

# 626
  • Пловдив

Нови снимки от финала - много надраскани. Дано ги открием чисти.
Скрит текст:

Скрит текст:

Туба с мъжа си и дизайнера Рашид Багзибаглъ.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 22:01 от mariana51

# 627
Скрит текст:
newsm51

newsm51
Нещо да кажете?!!

Ама, как бе - самите й фенки от другата тема, чак със снимков мат`риал излезнаха - Даже и къщето на Енгин показаха, ама забулено във зеленина. Няма лабово - щом те са с една крачка напреде ни - в т.н. лаф стори Joy Joy Joy

Само с една крачка ли? Т'ва е цял сериал! Браво!  Joy

# 628
След като днес се порадвахме на успеха на КВФ, да допълня информацията с класацията при актьорите и актрисите.
Още повече, че и ние сме гласували в тази анкета.

Телевизионни спецове са направили класация на десетте най-добри и най-успешни турски актьори и актриси зад граница. Проучването обхваща 5-годишен период (август 2010 - август 2015) и класациите се основават на рейтингите на турските сериали в чужбина. (Става дума за продукции,  закупени и излъчени през това време  в 35 държави.)

Топ 5 са:

Актриси
1. Берен Саат
2. Мерием Узерли
3. Бергюзар Корел
4. Джансу Дере
5. Небахат Чехре

Актьори
1. Халит Ергенч
2. Къванч Татлъту
3. Еркан Петеккая
4. Мурат Йълдъръм
5. Енгин Акюрек

http://www.televizyongazetesi.com/turk-dizilerinin-en-basarili-k … 8163#.VdIt-_ntlBc

http://www.televizyondizisi.com/turk-dizilerinin-en-basarili-erk … culari/263041/25/

Сериали
1. Великолепният век
2. Каква е вината на Фатмагюл
3. 1001 нощ
4. Забраненият плод
5. Съла

http://www.televizyondizisi.com/dunyada-en-cok-izlenen-10-turk-dizisi/263074/35/

# 629

Още един-ЕА, МБ и Йомер Демир...
 smile3525, за финалните снимки от МПЛ...

Общи условия

Активация на акаунт