На море в Турция - тема 39

• 134 082
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
q50, позволи ми да попитам когато виждам противоречия в писанията на даден човек, независимо дали се казва Иво или Петко или Янко. И нямам нищо против той да споделя и съветва, но обективно, което в случая се вижда че не е така. Размиват се обективните лични мнения и професионалните интереси. На нас, които отдавна следим темата, ни е ясно, но има и нови потребители в темата които не са наясно с това. Не е честно спрямо тях. Конкуренцията беше направила отделна тема, където служител консултираше потребителите - съвсем прозрачно, но за такава тема се плаща.
И аз съгласна с това мнение /и аз видях противоречието, но ме домързя да търся стария и новия пост/.
Не мога да разбера, защо някои се сърдят на отправени критики - все пак става въпрос за вашата/нашата почивка? На мен лично ми е все тая кой, къде работи и кои хотели и дестинации рекламира, стига да отговаря на действителността, а не защото дадена фирма днес предлага този хотел, а утре - не.

И ФБ групата започна да става доста еднообразна в мненията си...

Нищо лично към никого и никоя фирма - просто ми се иска, ако аз сама не мога да си намеря информация за даден хотел, когато отида в съответната ТА, на база на моите предпочитания и изисквания да ми бъде препоръчан адекватен хотел.

# 661
Всеки има глава на раменете си и нека я използва когато и както намери за добре.Аз съм благодарна на Иво Петров,че винаги намира време за съвети и препоръки.Винаги ,когато ме е посъветвал съм оставала доволна.Пътувала съм с доста ТА ,а това лято за първи път с „Турс клуб“.Следващото отново с тях.Всеки сам избира.

# 662
  • Варна
Аборигени, пуснати в цивилизацията, така мога само да опиша картината. Следващият път при резервация ще питам първо има ли голямо търсене от българи и тогава ще резервирам 

Абсолютно несъгласен!
И в нашия хотел е тюрлюгювеч в който , въпреки че българите не са малко са незабележими.Нчма никакви ексцесий с храна и напитки , дори много закусват пиейки само кафе или и по някой плод.Най са атрактивни едни столитрови германки които трупат едни огромни чиний (ама си ги и изяват !) Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 663
  • Варна
Аз съм благодарна на Иво Петров,че винаги намира време за съвети и препоръки.Винаги ,когато ме е посъветвал съм оставала доволна.Пътувала съм с доста ТА ,а това лято за първи път с „Турс клуб“.Следващото отново с тях.Всеки сам избира.

Нищо лошо за Иво или агенцията му, пак го казах.Не знаейки , че съм се договорил с него за цена на която предлагат и другите агенций негова колежка ми поиска 150 лв. отгоре !

# 664
Всеки има глава на раменете си и нека я използва когато и както намери за добре.Аз съм благодарна на Иво Петров,че винаги намира време за съвети и препоръки.Винаги ,когато ме е посъветвал съм оставала доволна.Пътувала съм с доста ТА ,а това лято за първи път с „Турс клуб“.Следващото отново с тях.Всеки сам избира.

Разбира се че всеки сам избира, никъде не съм призовала да не се използва този ТО  Naughty  Въпросът е че тук зад един уж обикновен потребител стои една фирма със съответните интереси, а за потребители, които не следят темата редовно, това не е ясно. За мен това е дилемата.  Peace

# 665
q50, позволи ми да попитам когато виждам противоречия в писанията на даден човек, независимо дали се казва Иво или Петко или Янко. И нямам нищо против той да споделя и съветва, но обективно, което в случая се вижда че не е така. Размиват се обективните лични мнения и професионалните интереси. На нас, които отдавна следим темата, ни е ясно, но има и нови потребители в темата които не са наясно с това. Не е честно спрямо тях. Конкуренцията беше направила отделна тема, където служител консултираше потребителите - съвсем прозрачно, но за такава тема се плаща.
Tatjana, на първо място   bouquet !

Никога не съм пътувала с Иво или агенцията, в която работи. Офертите им са скъпи. Обикновено пътуваме няколко семейства и горницата наистина става число. Това пояснение беше, за да изключим конфликт на интереси.
Иво отдавна не е писал къде работи, следователно новите потребители няма как да се подлъжат да отидат при него, ако е изказал невярна информация. Не съм попадала на хотел, който да се предлага само от неговата ТА. Предполагам повечето правят като мен - избирам си хотел и проверявам няколко ТА, за да видя къде е най-изгодно. Така че инфото на Иво винаги ми е било полезно. Ако изравнят цените с другите ТА, може и да им станем клиенти, до тогова само ще ги разглеждам като музей.

Петър, какво четат моите очи?! Ти си се качил на автобус и си отишъл в хотел с още стотици други почиващи?! О, ужас! Да не са ти откраднали колата? Да не е гръмнала метановата уредба? Къде остана Волния Уили? Да не си преживял удар катарзис? В какво си се превърнал?

# 666
Така,виждам че съм станал тема номер 1 във форума в последните страници,което е добре ако е човек безскрупулен и интересчия/търсещ комисионната от продажбите както е писала   Ст.Д., а истината е че НЕ получаваме комисион, защото Турция е собствен продукт при нас/ . Искам да кажа следното .Всяко нещо си има граници,включително и търпението. В частност моето. За да не съм трън в очите на някои/всички Вие знаете кои са/ ,взех решение да не пиша тук,поне за известно време.Занапред всеки който има нужда да контактува с мен ,знае в коя Фейсбук група да ме намери.Имах идея тук да споделя и то скоро за цените за догодина/защото колкото и да ви е изненадващо вече доста хотели са готови/до кой месец е най-изгодно да се резервира съобразно всеки хотел ,мислех да споделям за новите хотели които ще са на родния пазар в Дидим ,Кушадасъ,Анталия,Мармарис,изключително интересна информация за събитието догодина в Турция- ЕКСПО 2016-Анталия,за бъдещото родно туристическо изложение Туристическа Борса 2016г/вече се знае кой ще участва и в коя зала/  и др.интересни неща. Нищо от изброеното няма обаче да излезе от мен тук. Може от време на време да наминавам и да Ви чета,но определено ми стига да ме нападат някои и то живеещи  извън България.  Не ме мислете,имам щастието да работя във фирма ,в която колектива е страхотен,хиляди доволни клиенти осмислят нашата работа и така ще продължаваме и занапред.  Желая на всички /вкл. и  на "доброжелателите"/успешен избор на почивка за догодина,здраве и късмет в живота . И да има мир !  thumbsup 
ПП. И си спомнете за Galaktik Voyager и други,отказали се да пишат и те./Имам честта да познавам Галактик и твърдя че е  супер професионалист/.И се запитайте защо?

# 667
Така,виждам че съм станал тема номер 1 във форума в последните страници,което е добре ако е човек безскрупулен и интересчия/търсещ комисионната от продажбите както е писала   Ст.Д., а истината е че НЕ получаваме комисион, защото Турция е собствен продукт при нас/ . Искам да кажа следното .Всяко нещо си има граници,включително и търпението. В частност моето. За да не съм трън в очите на някои/всички Вие знаете кои са/ ,взех решение да не пиша тук,поне за известно време.Занапред всеки който има нужда да контактува с мен ,знае в коя Фейсбук група да ме намери.Имах идея тук да споделя и то скоро за цените за догодина/защото колкото и да ви е изненадващо вече доста хотели са готови/до кой месец е най-изгодно да се резервира съобразно всеки хотел ,мислех да споделям за новите хотели които ще са на родния пазар в Дидим ,Кушадасъ,Анталия,Мармарис,изключително интересна информация за събитието догодина в Турция- ЕКСПО 2016-Анталия,за бъдещото родно туристическо изложение Туристическа Борса 2016г/вече се знае кой ще участва и в коя зала/  и др.интересни неща. Нищо от изброеното няма обаче да излезе от мен тук. Може от време на време да наминавам и да Ви чета,но определено ми стига да ме нападат някои и то живеещи  извън България.  Не ме мислете,имам щастието да работя във фирма ,в която колектива е страхотен,хиляди доволни клиенти осмислят нашата работа и така ще продължаваме и занапред.  Желая на всички /вкл. и  на "доброжелателите"/успешен избор на почивка за догодина,здраве и късмет в живота . И да има мир !  thumbsup 
ПП. И си спомнете за Galaktik Voyager и други,отказали се да пишат и те./Имам честта да познавам Галактик и твърдя че е  супер професионалист/.И се запитайте защо?

Ясно ми е защо вече не пишат тук, не го извъртай така  Stop.  Никой тук никога не е бил против Галактикческия Пътник, даже напротив, високо ценена беше тук и със сигурност на много потребители липсва.

А болднатото не ти прави никак чест. Когато ти имаше нужда от моята помощ или когато аз бях тази която оформяше тази тема, която ти ползваш, не ти пречеше факта че живея извън България, нали?  Wink

# 668
Ще ми липсва Galaktik Voyager ,много и харесвах коментарите  newsm78 , а Вие от Варна Иво и Петър си пишете ...някой не Ви харесват , ние от другата част на страната си Ви четем.. Правете коментари , няма нищо лошо в това ..  bouquet

# 669
  • Варна
Номер едно няма как да станеш,И.П.,не се превъзнасяй и да безкрупулен си и си интересчия,щом си приканваш клиентите на лични,това е реклама,нямаш право да го правиш във този форум.
Турция не е само при вас собствен продукт,извинявам се за нахалството,но ти безплатно ли работиш?
Цените за 2016 ги има свободно в интернет пространството и без твоето разрешение,за новите хотели също се знае,има и по-любознателни,които все още споделят безплатно информацията,която имат.
И аз имам много информация,ама ще я споделя на лични,който ме попита,само ще кажа,че онзи ден в автобуса за Бодрум е имало много недоволни от страхотния ви колектив.
За успешния избор не се притеснявай,има прекрасни хотели в Турция,скоро се прибрах от Гюрал Премиер Текирова,но няма да споделя нищо тук в темата,само на лични,щото имаш навика да присвояваш чужда информация.И да има мир.

Сега искам да кажа на всички съмишленици,фенове на тази прекрасна дестинация,никога не бих си позволила да ви казвам с коя агенция да пътувате,това си е ваше право и мен не ме вълнува,но много ме хваща яд,когато прочета недоволни мнения за тази страхотна дестинация и ужасно много се дразня,когато някой се опитва да лъже хората само ,за да си напълни джоба,не е лесно да се отделят такива пари и би трябвало да се отнасят агенциите коректно и честно с клиентите си,защото Клиентът е с главно К,лека вечер на всички Peace

# 670
Е то стана една тема,ще си пишем на лични  ooooh!
Не знам защо си пренасяте личните вражди във форума
Преди години кой какво казал, кой на кой помогнал-кой ли го интересува
Не занимавайте аудиторията с личните си терзания  Peace

# 671
  • Варна
The Invisible ,тук не става въпрос за лични вражди,а за лъжи,четете ли изобщо или просто се заяждате newsm78

# 672
Чета,чета -вече две години
Но пак не разбирам  Thinking

# 673
На мен ми стана смешно от всичко това. Големи хора сте!

# 674
Боже,боже-защо опорочавате темата с ненужни обиди.Зрели и големи хора сме,живейте над всичко това.Радвайте се на живота,а в частност-на хубава почивка в любимата ни дестинация.
P.S. Ако има пътуващи за Бодрум от Варна  на 9.10., ще се радвам да се запознаем.
Нямам търпение вече за така дългоочакваната почивка  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт