iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 67-та тема

• 59 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Да ги похваля - днес си взех поръчката от 24.08. Само за 9 дена. Party
Беше в пощата, но трябваше да платя ДДС и пощенска такса 3.5лв. И ми бяха взели фактурата.
Отдавна не слагат фактури в кашоните.

# 376
Моля, препоръчайте ми Витамин D, цинк, магнезий и мултивитамини, по отделно или в комбинации.
Имам нужда и от кокосово масло и нещо детско за леки настинки. Благодаря Simple Smile

# 377
  • have faith and be patient ..
Денис , пристигна ми това http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Children-s-DHA-Strawberry-8 … fl-oz-237-ml/8849  за дете на почти годинка , да давам както е посочено половин чаена лъжичка ли ? и омегата не се ли дава след хранене ? или при децата е различно , понеже е посочено да се дава със храната (по време на хранене) ??   bouquet

ПП. сумата на кашона ми , сега забелязох , е без реуардите

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 10:40 от С. Алекс

# 378
  • София

А пребиотик трябва ли да взема ?
Добре е да добавиш и ПреБ  Peace - ползвам този и съм доволна / често го ползвам и без ПроБ/
- има вкус на захарен памук Simple Smile
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Inulin-FOS-6-3-oz-180-g-Powder/15533

# 379
Здравейте , и аз да се похваля  Simple Smile Моята първа поръчка от сайта направена на 26,08 е пристигнала вчера днес си я взех от пощата за 7-8 дни  , стойността и беше 32,70 долара без доставката  май голям късмет съм извадила да не отиде на митницата  Peace
Поръчах си и крем от 0,10  на  Мадре Лабс  много ми харесва и на аромат  Heart Eyes Дали ще мога да си пусна още един на тази цена  Praynig

код за отстъпка при първа поръчка MWG471

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 10:33 от titkata89

# 380
  • Пловдив
Ох, като ви чета колко бързо са ви дошли пратките започвам да се притеснявам.

Едната ми е от 14.08 другата от 25.08.
Сумите са малки и би трябвало да пропуснат митница, но досега ни вест ни кост от никъде.

# 381
  • София
Ох, като ви чета колко бързо са ви дошли пратките започвам да се притеснявам.

Едната ми е от 14.08 другата от 25.08.
Сумите са малки и би трябвало да пропуснат митница, но досега ни вест ни кост от никъде.

Не се притеснявай - пратките пристигат за 20-на дни средно
Ако мине месец, тогава започваш да се притесняваш и да я търсиш - първо в пощата, след това на митница

# 382
  • Пловдив
Звъннах на три телефона, докато улуча верния - пратката ми е дошла и ме чака  Grinning
За около 10 дни е дошла.

# 383
  • на последния етаж
И моята последна пратка дойде за 10 дни. Много изненадващо.  Grinning

Код за $5/$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - KJB032

# 384
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хубав пробиотик за дете на 6 години.Както и добра коластра,но не тази дъвчащата,че вече на децата им омръзна.
Благодаря!

# 385
  • гр. София
Писах на iHerb относно забавяне шипването на пратката ми. Само 4 чая са. Ето какво ми отговориха:
Thank you for contacting with us.

These popular tea are now getting out of stock then it causes delay of shipment.

Please accept our apology for this inconvenience

Sincerely yours,

Това означава ли, че няма да получа нито един чай, въпреки че дори в момента поне единия все още е наличен? Смятам да им пиша по-гневен мейл относно забавянето, а и са платени вече.

# 386
Момичета,не се притеснявайте за закъснението в шипването.Аз им писах и ми отговориха,че се местят в нов склад и от там идва забавянето.

# 387
  • на последния етаж
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хубав пробиотик за дете на 6 години.Както и добра коластра,но не тази дъвчащата,че вече на децата им омръзна.
Благодаря!
Аз купувам тези пробиотици за моите деца:
http://www.iherb.com/Renew-Life-Ultimate-Flora-Kids-Probiotic-Be … ble-Tablets/53145
http://www.iherb.com/Renew-Life-Buddy-Bear-Probiotic-Sun-Kissed- … ear-Tablets/13249

Код за $5/$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - KJB032

# 388
  • гр. София
Момичета,не се притеснявайте за закъснението в шипването.Аз им писах и ми отговориха,че се местят в нов склад и от там идва забавянето.

То ако е само закъснение - ОК, ама аз се опасявам да не би тотално да ми откажат поръчката. Не ми стана ясно от написаното. Както писах тя е само от чайове, а някои от тях са приключили вече.

Код за първа поръчка LGN 494

# 389
Писах на iHerb относно забавяне шипването на пратката ми. Само 4 чая са. Ето какво ми отговориха:
Thank you for contacting with us.

These popular tea are now getting out of stock then it causes delay of shipment.

Please accept our apology for this inconvenience

Sincerely yours,

Това означава ли, че няма да получа нито един чай, въпреки че дори в момента поне единия все още е наличен? Смятам да им пиша по-гневен мейл относно забавянето, а и са платени вече.

пише за забавяне, но не и за отменяне на поръчки
вероятно ще ги пратят

Код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт