iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 67-та тема

• 59 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Не намирам опция за такава доставка, но вероятно е само за САЩ.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 496
miraluba, мерси, ще изчакам до края на седм. и ще си я търся Wink
 Код при първа поръчка VSF250

# 497
  • Ловеч
Много благодаря за отговора Denis,  както винаги си много отзивчива,  поръчах омегата за детето,  сега ще разгледам и другите неща,  най-вероятно ще имам още въпроси Simple Smile 

# 498
  • Варна
Скраб за лице от ензимните варианти коя ще препоръчате ?
Много съм доволна от тази  Acure .

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - COV394

# 499
  • Пловдив

И според мен е добър като съотношение качество/цена  Peace

Пит, и аз вчера я загледах тази доставка, но установих, че е само за щатите, за съжаление  Laughing

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 500
Здравейте момичета, само исках да ви кажа информация за доставките, че всичко е наистина въпрос на късмет. Днес ходих до митница да си взема 2та пакета, защото бях получиха известие в пощата, където се оказа, че няма достатъчно инфо, както и да е, отидох и се оказа, че пратките ги няма на митница, обштата им стойност е 200USD, затова не се и замислих къде ще са, но преди малко си ги взех от пощтата, 2 кашончета по 1.800кг максимума на позволеното тегло. Жената на митница ми обясни, че имали доставки и за по 5 USD, с мито, имало и големи, който отиват на митница, така че всичко е късмет.

# 501
  • София
Няма причина да събират митни сборове за пратки до 30 лв. Това от сайта на митниците.
Скрит текст:
Какво трябва да знам когато получавам пратка до 30 лева от юридическо лице, извън ЕС?
За пратки, изпратени от юридически лица до физическо или юридическо лице, на стойност до 30 лева не се дължат вносни сборове и ДДС. Основанията за освобождаване са посочени в чл. 23 от Регламент (ЕО) № 1186/2009 г. на Съвета за установяване системата на Общността за митнически освобождавания (кодифицирана версия) и чл. 58, ал. 1, т. 12, буква ”а” от ЗДДС. Не подлежат на освобождаване алкохолни продукти, парфюми и тоалетни води, тютюн и тютюневи изделия. За тях получателят дължи съответните вносни сборове, ДДС и акциз. Едновременното допускане за свободно обращение и крайна употреба на пратките се извършва в съответствие с разпоредбата на чл. 237, параграф 1А, буква б) от Регламент (ЕИО) № 2454/93 г., като пратките се считат за декларирани в момента, в който са представени пред митническите органи, ако са придружени от етикет СN22 и/или от декларация СN23 или СР71/СР72. Съгласно разпоредбата на чл. 237, параграф 3 от Регламент (ЕИО) № 2454/93 г. митническа декларация се счита за приета и разрешението за вдигане на стоките за дадено, когато са доставени на получателя.Митническото оформяне на декларираните пощенски пратки, които се освобождават от вносни сборове, се извършва чрез заверка с подпис и печат от служител на митническата администрация върху CN 23 или върху друг съпроводителен документ, като записката за изпращане СР71/СР72 (чл. 802, ал. 3, т. 1 от ППЗМ).

# 502
  • Добрич
...
 Жената на митница ми обясни, че имали доставки и за по 5 USD, с мито, имало и големи, който отиват на митница, така че всичко е късмет.

Изглежда зависи и от вида на стоката:

Няма причина да събират митни сборове за пратки до 30 лв. Това от сайта на митниците.

...Не подлежат на освобождаване алкохолни продукти, парфюми и тоалетни води, тютюн и тютюневи изделия. За тях получателят дължи съответните вносни сборове, ДДС и акциз. ....

# 503
Може ли да ми препоръчате балсам за устни за дете на 3г.

# 504
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате балсам за устни за дете на 3г.

Тези са си organic http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Pomegrante-Va … tter-3-Pack/63963

Иначе аз съм фен на това http://www.iherb.com/Cococare-Cocoa-Butter-Lip-Balm-15-oz-4-2-g/41790, но има парабени.

Второто ми любимо е това http://www.iherb.com/Desert-Essence-Lip-Rescue-Ultra-Hydrating-w … 5-oz-4-25-g/24582

# 505
От всички балсами, които съм пробвала от сайта, най-много харесвам тези на Badger. Ползвам ги и за децата при нужда, нямат вредни съставки.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 506
Благодаря за отговорите, точно затова попитах , за да съм  сигурна, тъй като за детето искам да е максимално изчистено от вредни съставки. Спряла съм се на Badger или на  това
http://www.iherb.com/Bee-Naturals-Lip-Balm-Mango-0-15-oz/44326

# 507
  • Ямбол
Аз също харесвам много тези на Sierra bees и ги взимам за малката - http://www.iherb.com/search?sug=sierra+bees&kw=sier&rank=2#p=1 .

На сестра ми съм взимала от тези на Badger company, тя ги харесва много - http://www.iherb.com/search?sug=badger+company+balm&kw=badge … #cid=1994&p=1

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка - KMJ918

# 508
  • ES
Искам да попитам. Повечето капсули при един и същи продукт не означава по-голяма опаковка. Например за máximo hair има от по 120 и от по 90 капсули. Но тези с от по 120 капсули пише, че се взима по 4 на ден, т.е. опаковката в за 30 деня, а тези от по 90 капсули, че се взима по 2 на ден, т.е. опаковката е за 45, което е още по на сметка, защото опаковката от 90 капсули е и по-евтина. Видях го и за една друга хранителна добавка, но тъй като двете разсфасовки бяха от различна марка, помислих, че е въпрос на концентрация на съставките в тях. Но май не е така. Кое е вярно: има ли опаковки с по-големи количества (но със същия прием на капсулите) или не?

# 509
  • Пловдив
Искам да попитам. Повечето капсули при един и същи продукт не означава по-голяма опаковка. Например за máximo hair има от по 120 и от по 90 капсули. Но тези с от по 120 капсули пише, че се взима по 4 на ден, т.е. опаковката в за 30 деня, а тези от по 90 капсули, че се взима по 2 на ден, т.е. опаковката е за 45, което е още по на сметка, защото опаковката от 90 капсули е и по-евтина. Видях го и за една друга хранителна добавка, но тъй като двете разсфасовки бяха от различна марка, помислих, че е въпрос на концентрация на съставките в тях. Но май не е така. Кое е вярно: има ли опаковки с по-големи количества (но със същия прием на капсулите) или не?

Едното е Maxi hair,а другото  Maxi hair plus. Разликата, доколкото виждам, е в количеството на биотина 2000mcg и 5000mcg  Peace Аз никога не съм вземала повече от 2 капсули. Виждат ми се прекалени дозите, но всеки знае за себе си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт