iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 67-та тема

• 59 965
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Вече няколко дни като вляза в сайта цените на продуктите ми излизат в странна комбинация от букви и цифри. Излизам и влизам в акаунта си. Само с един компютър е пробвано. Други предложения?

Да не е сменена държавата? на мен така ми излизаше в крони, като бях влязла през един линк в темата Peace Виж горе вляво до надписа IHerb - оттам можеш да си я смениш пак на USA Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 571
  • София
Това подходящо ли е за безглутенова диета според вас?
http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Organic-Cacao-Sweet-Nibs-4-oz-113-g/39804
Да, става - посочено е: non-gmo, gluten-free and raw  / без глутен/

megislava
И при мен има проблем последните 2-3 дни - постоянно ми сменя държавата, дори когато съм логната

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 572
Здравейте! Кое ще е по-добре за зрение

http://m.iherb.com/Nutrex-MD-Formulas-Hawaii-EyeAstin-60-Softgels/22410 или чист лутеин, какъвто има на много марки?

# 573
  • София
Lara1,
Златна си  bouquet

# 574
Благодаря на включилите се по моите въпроси. Вече напълних количката и платих, че дори и май е шипната вече  Crazy Набелязах неща и за следваща  Heart Eyes Heart Eyes

Лутеин си взех голяма разфасовка, за 3 месеца, почти съм на свършване....но, не усещам ефект. Whistling Може и да има, но аз да не го усещам. То как да го усетя, едва ли ще ми падне диоптъра  ooooh!

# 575
  • София
Здравейте! Кое ще е по-добре за зрение

http://m.iherb.com/Nutrex-MD-Formulas-Hawaii-EyeAstin-60-Softgels/22410 или чист лутеин, какъвто има на много марки?
Хубав продукт е.  Peace
Аз съм най-доволна от това:
http://www.iherb.com/Life-Extension-MacuGuard-Ocular-Support-wit … 60-Softgels/55673
имам светли очи / респ. често страдам от алергия към светлината - зачервени  очи/, с лазерна корекция на зрението съм /почти постоянно ползвам капки за очи - изкуствени сълзи/,имам и астигматизъм
Ефект - по-ясно, чисто и спокойно зрение и по-малко сухота
За очи - добре е да ползваш, поне от време на време, DHA /omega 3/

# 576
# 577
  • София
6$ доставка за 0.71 lbs (0.32 kg)  Shocked #2gunfire

Язък... кога изтича промоцията за уикенда? 10:00am PT

# 578
  • ES

......
И аз вчера направих първата си поръчка, но прехвърлих теглото и за голямо мое съжаление трябваше да махна някои неща или трябваше да го правя над 80$. Как процедирате в такива случаи? Пускате две поръчки ли?

Обикновено пускам 2 /или повече/ поръчки не само заради пощата, но и за да не стигат до митница и да се оскъпяват излишно /и да ми образуват излишни емоции, де/  Laughing Peace
P.S. Сега видях, че живееш в Испания. Ако там митниците са по-благосклонни, и с поръчките ще е по-лесно Simple Smile

Да, но повече поръчки, повече такси, а за тези, които отказах струват колкото таксата.

Наистина до сега не съм се занимавала с митници в Испания. Но съм поръчвала от сайтове, където не пишат реалната стойност на продукта. В Бг даже да не пише, техника ли е спират я задължително. За Испания съм имала поръчки за по 300$ и са ми ги носели в къщи без допълнителни разходи. В Бг за няма и 100$ таблета разхождаха майка ми цял ден, че и си плати отгоре на всичко.
Но айхерб (както пишат във фийдбаковете си рускините) сигурно отива на митницата и ще ме поздравят с ДДСто, нали обявената стойност на пратката е реалната.  Confused

# 579
  • Пловдив
Реалната стойност пишат на стикерчето върху кашона, да - вадят само сумата на отстъпката при първа поръчка и транспортните разходи. Така, както описваш испанските митници обаче, ми изглежда доста вероятно да ти я донесат вкъщи  Grinning

В БГ рядко изпускат пратки на по-висока стойност без митница. Имаше такъв период, но отмина май Rolling Eyes  Затова е по-добре да платя 2 или 3 такси за доставка /те и без това зависят от теглото/, отколкото да се разхождам, да плащам пощенска такса и ДДС на митница Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 580
Лутеин си взех голяма разфасовка, за 3 месеца, почти съм на свършване....но, не усещам ефект. Whistling Може и да има, но аз да не го усещам. То как да го усетя, едва ли ще ми падне диоптъра  ooooh!
Като бях на профилактичен очен преглед доФтора каза, че нямаме нужда лятото да приемаме лутеин допълнително, ако се храним с достатъчно плодове и зеленчуци. Другите сезони по̀ си заслужава да се приема допълнително.  Peace

# 581
Момичета, как давате Епикора? На опаковката пише по 1 таб. на ден, но синът ми е с гнойна ангина в момента, та се чудя може ли повече от едно на ден?  На 13 год. е,и му дадох от този за възрастни!
Имам същия въпрос и за детския - при нужда, по колко пъти на ден ( дъщеря ми е на почти 6 год., тежи 20 кг.)

# 582
  • ES
Реалната стойност пишат на стикерчето върху кашона, да - вадят само сумата на отстъпката при първа поръчка и транспортните разходи.
....
Искаш да кажеш прибавят към стойността приспаднатата отстъпка и вадят транспортните разходи?

# 583
  • София - Бургас
Здравейте,
пуснах пратка за хранителни добавки, и пише че е shiped на 3.09,
обаче днес проверих в пощата и все още няма доставка! Thinking
Нормално ли е такова забавяне, уж по въздушна поща е пуснато, мисля че би трябвало вече да е тук пратката Thinking?

За колко  време пристигат пратките?

# 584
  • София
Момичета, как давате Епикора? На опаковката пише по 1 таб. на ден, но синът ми е с гнойна ангина в момента, та се чудя може ли повече от едно на ден?  На 13 год. е,и му дадох от този за възрастни!
Имам същия въпрос и за детския - при нужда, по колко пъти на ден ( дъщеря ми е на почти 6 год., тежи 20 кг.)
За Epicor дозата зависи от кг на детето
до 18 кг - 125мг на ден
от 18 до 36 кг - 2х125мг
от 36 до 55 кг - 3х125 мг
  - за възрастни е 500мг /дн.
На гладно или след хранене - няма значение

Скрит текст:
Моята дъщеря много често правеше / и все още прави/ гнойни ангини, имам опит с това и моят съвет е, да се консултираш винаги с лекар, защото не е опасна самата гнойна ангина, а усложненията, които могат да настъпят.

kaleia
Рано е още - не се  притеснявай. Моите от август не са пристигнали още Simple Smile
Пратките пристигат средно за 20-на дни

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Общи условия

Активация на акаунт