iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 67-та тема

• 59 918
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
didivas
Имунната система не е добре да се форсира / засилва на максимална степен/ без причина и дълго време.
Ако искаш да даваш имуностимулант профилактично и по-дълго време - избираш Сироп от черен бъз.
Ако трябва бързо и по-силно да се задейства Им.С-ма - като при настинка, грип и т.н. - Epicor, докато оздравее детето.
Консултирай се с лекар - всеки организъм е различен, на някой му трябва много малко ''побутвате'' за да се задейства Им.с-ма и да функционира оптимално

------------------------------------------------------------------------------

WEEKEND DEAL:  Уикенд промоция
валидна до 21.09  20.00 часа наше време

$12.00
Този продукт е много хубав имуностимулант – приема се при първи симптоми на грип,
настинка и се ползва до оздравяване /10-на дни/. Включени са и адаптогени. Заслужава си  Peace
ПП  за Уикенд промоцията:
Намалени са и двата продукта:
1. Source Naturals, Wellness Formula, With Echinacea, 180 Tablets  $12.00
2. Source Naturals, Wellness Formula, With Andrographis and Propoli … ract, 180 Tablets  $12.00

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 06:51 от denis.

# 646
  • София
Здравейте, ето и моя код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com - RMN536

# 647
  • Добрич
Привет!

Да ви питам...някой пускал ли е поръчка до слабо населено място,т.е. село Rolling Eyes Там няма адрес,а трябва да си изпиша само името...Дали има още нещо специфично?

В селата обикновено улиците са  с номера. Например ул. Пета, номер 6.

# 648
Някой поръчвал ли е скоро до англ. адрес на превозвач?
Колко е прагът за ДДС  там?

# 649
Откакто смениха цените за доставка, няма смисъл да се поръчва до Англия. Прагът e £15.

# 650
  • Пловдив
Привет!

Да ви питам...някой пускал ли е поръчка до слабо населено място,т.е. село Rolling Eyes Там няма адрес,а трябва да си изпиша само името...Дали има още нещо специфично?

В селата обикновено улиците са  с номера. Например ул. Пета, номер 6.
Ц...в нашето няма.Явно само името се изписва и после е ясно.Те хората се знаят там  Wink

# 651
  • Пловдив
Момичета, искам да поръчам шампоан за мъж с оредял скалп.
Препоръки?

# 652
  • София
Denis, този продукт от 3-дневната промоция за възрастни ли е? Кой от двата които си постнала е по-добър. Може ли да се приема от кърмачки?
 И още един въпрос към теб относно този детски имуностимулант http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Children-s-Immune- … -120-Wafers/19223[/url] бе споменала, че се дава около месец после се почива. Така ли е ? Синът ми е на 5г. - дава се по две дневно. Нали не греша?

# 653
И аз да се запиша с течния витамин C за 1 $. Може ли да се дава профилактично и колко дълго?

# 654
  • Бургас
Да, и мен ме вълнува дали някой от трите продукта е подходящ при кърмещи жени (синът ми е на 7мес.)?
Знам, че с ехинацеята няма проблем..

# 655
  • Ямбол
Специално за продукта на промоция си пише да не се ползва от бременни и кърмещи.
Warnings:
Do not use if you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding.
Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

# 656
  • София
Специално за продукта на промоция си пише да не се ползва от бременни и кърмещи.
Warnings:
Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.
Warnings:
Майола де да имаше кой да чете Simple Smile Ама гледам, че годността е до 2018г. Няма до тогава да кърмим я Wink. Бебчовците тогава вече ще са с гаджета Simple Smile.
 За течния витамин Ц и мен ме интересува въпроса с приема - кога, как и по колко грама. /аз ще се снабдя с две бутилки/

# 657
Аз живея на село и понеже поръчвам от тук за първи път, но от Китай ми ги носят в пощата и понеже се познават хората и звънят по телефона, че има колетче. Да видим къде ще дойде моята пратка, надвишава 30 лв.

# 658
Здравейте,
Какво е мнението ви за този продукт http://www.iherb.com/MRM-FreshOmega-Pure-Extra-Virgin-Norwegian- … ie-Softgels/47731 ?

# 659
  • София
Нека и друг да се включи с мнение, но като гледам количеството на омега 3 в една таблетка - трябва да се вземат около 8 бр. дневно за да се покрие необходимата ни дневна доза.

Общи условия

Активация на акаунт