Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 6

• 110 473
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Мерси, Вероника за бързия отговор,  точно това се чудех, дали е фиксиран пакета. Това променя нещата Simple Smile

# 106
Мога и още неща да споделя, не бих си следила втора бременност там. Но това бих го казала само ако някой иска да изразя мнение иначе не смятам да черногледствам, защото принципно можеше да бъде и по зле. Особено като знам, че има хора които избират ДКЦ-та от много нисък клас, аз не бих избрала някое западнало ДКЦ за ЖК, има такива в които времето е спряло, но всеки си има глава на раменете и знае себе си.

# 107
Мога и още неща да споделя, не бих си следила втора бременност там. Но това бих го казала само ако някой иска да изразя мнение иначе не смятам да черногледствам, защото принципно можеше да бъде и по зле. Особено като знам, че има хора които избират ДКЦ-та от много нисък клас, аз не бих избрала някое западнало ДКЦ за ЖК, има такива в които времето е спряло, но всеки си има глава на раменете и знае себе си.

Вероника би ли споделила защо?

# 108
Ами на мен ми е първа бременност, никой не ме е съветвал, там попаднах съвсем случайно и реших да остана да се следя там. Като бях в начало не ми тежеше, ама кой да ми каже, че после ще ми е тежко.

Първо, записват се пациенти без да се има впредвид, че нямат възможност да ги обслужват. Обаждам се по телефона първият час е 14:30, записвам си го, отивам на преглед оказва се, че има записани още две жени преди мен. Докторката идва в най-добрия случай в 15:00 часа.

Второ коридорите са адски тесни, температурата е мн висока, лекарите ходят голи, ама пациентите няма как да дойдат така облечени нали. Задушно е, няма прозорец в коридора?!

Като дойде време за тонове, нямат къде да ги записват, защото чакат 100 човека отпред, пращат те в родилно, там те гледат накриво, защото и те там си имат работа реално. Друг е въпроса, че не е редно в съседната стая да има новородено и в другата да идват жени на тонове.

Женската консултация, много оскъдна, мога да коментирам тук само моето АГ, винаги прибързано, коремна обиколка никога не ми е мерена, килограмите също не ми следяха, понякога се сещаше да ме пита, аз си ги следях тях. Влагалищен секрет не ми е правен. Веднъж ми записваше плацента предна, веднъж задна, толкова и гледаше.
Назначени ми бяха изследвания и когато излязоха резултатите и имах нужда от лекаря да каже какво да се прави. ВЕДНЪЖ за цяла бременност ми се наложи да се обадя по телефона да притесня лекаря и тя ми каза, че е на ски. Пратих ги на .JPEG и на мейла и на viber, никакъв отговор, дори и след като са приключили ските. И отивам в кабинета вече и едва ли не ми се накара, че били лоши резултатите. Така, че аз не останах доволна за сумичката която заплатих.

При другите АГ нз как е. Не казвам, че трябва да се взима под внимание моето мнение, то си е мое. Разбира се виждам грешка и у мен, не съм била достатъчно взискателна, защото въпреки че тя бързаше, аз беше редно да си държа на моето, но човек се учи докато е жив.

# 109
Не звучи много добре. Толкова пари , а са те претупали безобразно. С коридорите им нямам проблем, за тонове никога не съм чакала , ама може и късмет да е било. Надявам се , че Славкова води добра ЖК, от прегледите и раждането при нея съм много доволна, винаги е усмихната и обясняваща.

# 110
Жалко, че не се паднах при нея, как не ми я препоръча някой, тя е страхотна, правих си при нея 3 морфологии и като се качвах на тонове в родилно, нито веднъж не ме е подминала. Препоръчвам я!

# 111
Някой знае ли актуалнште цени за нормално раждане и секцио за здравно осигурени ?

# 112
обявени са в сайта http://www.vita.bg/ceni_klinika.php?k=1
като по спомен се приспадаха 400лв, но за по-сигурно предполагам ще е по-удачно да сверите стойностите с регистратурата.

# 113
Здравейте, моля някой с опит в раждането във Вита да сподели как протича изписването. Има ли специална стая, колко хора могат да се съберат, с какво черпихте екипа и т.н, каквото ви дойде на ум Simple Smile

# 114
Здравейте, моля някой с опит в раждането във Вита да сподели как протича изписването. Има ли специална стая, колко хора могат да се съберат, с какво черпихте екипа и т.н, каквото ви дойде на ум Simple Smile
Прочети няколко страници назад...катоцяло нищо особено Peace

# 115
# 116
За изписването - донесоха ми бебчето облечено вече с дрешките дадени от мен, получих си документите, дадох 2 кутии с кексчета на 1вата акушерка, която видях на излизане и айде чао  bye Бабите и дядовците чакаха вкъщи. Така беше поне преди по-малко от 3 години, надявам се че живот и здраве ще така и след 7 месеца Simple Smile

# 117
  • София
   И сега е така, нищо особенно. Около обяд ти дават документите, обличат бебето с твои дрешки и си тръгвате.
   Ние дадохме една кутия бонбони на акушерките, подарихме един букет цветя на лекарката, която ме изроди.Бяхме само аз, таткото и каката на бебето. Пред входа помолихме да ни снимат четиримата и това беше.

# 118
  • София
Някой има ли информация кога са дните на отворените врати във Вита и актуална цена за раждане в момента. Звъня на регистратурата за повече инфо, но е събота и не успявам да се свържа, все заето... Sad

# 119
На сайта има цени, приспадате 400 лв, ако сте осигурена. Сигурно пак там пише и кога са дните на отворени врати Peace

Общи условия

Активация на акаунт