Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 6

• 110 465
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Родих Декември- 1500 е естественото раждане
.

# 91
  • София
Благодаря ви , явно са вдигнали цената тези дни за новата година , гледах го 1500 лв , сега е 1800 Здраве да е !

# 92
Здравейте Simple Smile
Предстои ми раждане в болница Вита и искам да попитам мамите с опит дали присъствието на таткото е позволено по време на същинската част от раждането, включително и прерязването на пъпната връв. В болницата ни казаха, че уж може, но моя позната ми сподели, че при нея са допуснали таткото само да наблюдава пред някакво стъкло. Моля да споделите своя опит Simple Smile

# 93
  • Berlin
Ако е секцио, не би трябвало да дават. Иначе може.

# 94
При естествено може. Аз лично не исках таткото като се преместих в родилна зала , но това бяха 15 мин, след това влезна веднага, и до преди това също беше с мен.. доста неща се случват в стаята, пукане на води, напъни, ала бала  Laughing enough is enough  Laughing

# 95
  • Berlin
Мда и моят поседя до последно при 2рото, при първото го изгониха обаче, да си ходел.

# 96
Привет,
Искам да попитам каква е практиката от страна на родилките при изписването на бебета във Вита, носи ли се почерпка за отделението? Или само цветя за акушерката и лекарката? newsm78

# 97
Само цвете за акушерката и кутия бонбони. При лекарката си ходих отделно Peace

# 98
Занесох голяма торта и две фанти и коли по 2л. Исках да почерпя всички в отделението, които работеха. Все пак различни хора се грижеха за мен. Моя приятелка подари кошница с плодове и бутилка вино. Каквото си прецените. Лекарката си съм черпила отделно, купувах й и подарък. Въпрос на виждане и на възможности. Жеста е важен според мен. Каквото и да платим, каквото и да занесем те ни дават най-безценното - детенце в ръцете.

# 99
  • Berlin
Кой от гинеколозите във Вита бихте ми препоръчали за хормонални/ ендокринологични изследвания, не знам дали има някой по-специализиран в тази насока? Не знам дали точно се изразявам. Laughing

# 100
 Thinking може би някой от тези, които са в инвитро центъра?
това са мои предположения, но донякъде има логика да са запознати в повечко с темата хормони

# 101
Здравейте, бременна съм в 24та седмица и от начало си следя бременността в болница Вита при Доктор Мая Василева. ..Засега съм много доволна,има ли някоя мама коятоо да се е следил или раждал при нея? С какви впечатления сте?

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 08:21 от Smurfetta

# 102
Аз се следих при нея, допада ми, внимателна, спокойна, обяснява. Но и аз имах лека бременност, без усложнения. Не родих при нея, а в Надежда.

# 103
Здравейте, имам въпрос към момичетата, които са си следили бременността във Вита - в платения пакет ЖК влизат ли 2те БХС и ФМ? Защото ако трябва да ги плащам отделно, нещо много сериозни ми излизат сметките  newsm78

# 104
На мен ми казаха, че не влизали обаче аз не съм давала пари допълнително и те съветвам и ти да не даваш, защото накрая може да ти останат от предплащането. Пакета не е фиксиран от моя опит при моята докторка мога да кажа, че платих сумата наведнъж, това означава -20% от ценоразписа им, не мислиш за пари като ходиш на консултация и вече каквото са ти правили ти се приспада от паричките. Ако ти се налагат много процедури и изследвания може и да не ти стигнат, аз имам нормална бременност и ми стигнаха парите за ранния БХС и три морфологии и ЖК до болничния. И да соленичко е, но аз я предпочетох заради лабораторията им, бивш работник съм на Ра мус и мн държах на добра лаборатория, на място се взема кръв, веднага получава баркод, примерно има лаборатории, които могат да вземат проба за стерилна урина и следобяд, във Вита това не се допуска, от личен опит го казвам. Аз лично нямах колебания дали резултатите са от моята кръв и дали са верни.
Много хаотичен пост стана, това е личното ми мнение, при друг следящ лекар може и по друг начин да седят нещата, аз се следях при доктор Велкова.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт