Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 6

• 110 171
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Леле, аз си мислех, че мед. работници са мазохисти, но явно страх лозе пази ...... Аз нямам проблеми с игли, претръпнала съм, но наистина, мускулните инжекции са по-неприятни. SilverR , кога те изписват ? Имаш ли идея кога ще се местят в новата болница? То на мен ми е още рано да мисля за това, но ако се носи някакъв слух , е добре да го кажеш Simple Smile Ако разбереш нещо, ще съм ти благодарна да го споделиш Simple Smile

# 601
Силвър беше писала, че когато е била на отворените врати миналият месец, са казали август. Но ми е голяма чуденка изцяло ли ще се премести болницата или постепенно, съответно в кой ден ще се случи това с родилното отделение.. моят термин е август и ми е много объркано къде точно ще раждам  Rolling Eyes

# 602
Аз ще раждам за втори път. Терминът ми е доста далеч (октомври) , със сигурност ще раждам отново във Вита и това с местенето малко ме притеснява. Е, как постепенно, според мен ще е изцяло и наведнъж... Е това притеснение можех да си го спестя. Август не е ли малко заспал период за местене, то не са ли отпускари повечето от персонала

# 603
Преди около месец попитах на рецепцията и ми казаха, че ще се местят август. Аз бих звъннала за по конкретна информация.

# 604
Е до октомври наистина има време, ще имаш възможност да поопознаеш новата сграда, както и отделението докато си на тонове, в твоя случай не знам за какво се притесняваш.
И аз ще раждам във Вита за втори път и единственото, което малко ме изнервя покрай местенето е, че вече няма да ми е така удобно като местоположение.

# 605
На мен като местоположение ще ми е еднакво почти, но ме притеснява и това с тоновете. Все пак ново място, може да има нова организация. от приятелка разбрах, че сега тоновете се правят в корпус 2, а само събота и неделя са в отделението. И някак си за тонове ако трябва да съм в тази сграда, а раждането в другата, мн. неприятно. Е, ако е август местенето , би било добре, ще чакам информация от всеки

# 606
Сега ще ви кажа за новата сграда. Докато чакахме разкритие обсъдихме темата с докторката  Laughing Аз нали съм си клюк-клюк.

Уж трябвяло да е през март, после казали август. Но според нея ако стане септември, октомври пак добре. Нещо майсторите се бавели. Така че, според мен и те не знаят точно кога ще. Всимко зависи от завършването на ремонта. Иначе доколкото разбрах се мести цялата болница там. Сегашната сграда май няма да функционира след това.

# 607
Silver, благодаря и за това инфо, значи няма какво да ги разпитвам на тоя етап на рецепция  Grinning Май шансовете да си родя в доброто старо и познато родилно са големи  Mr. Green

# 608
Silver, благодаря и за това инфо, значи няма какво да ги разпитвам на тоя етап на рецепция  Grinning Май шансовете да си родя в доброто старо и познато родилно са големи  Mr. Green

Да, твърде вероятно.
Но и да стане сградата август, според мен всичко ще е много добре организирано и няма да остане неродила родилка, заради преместването  Laughing

# 609
Скрит текст:

Да, твърде вероятно.
Но и да стане сградата август, според мен всичко ще е много добре организирано и няма да остане неродила родилка, заради преместването  Laughing
Оо, сигурна съм, че ще е добра организацията и ще бъдем предупредени съвсем навреме, но пусто любопитство и нетърпение.. Simple Smile   

# 610
Всъщност, именно поради тази причина се притеснявам за себе си и това къде ще раждам. Разбрах,ч е първо е било за март преместването, после казали май, след това август. наистина вече смятам, че няма да бъде преди септември-октомври. Това все пак е доста грандиозен проект и не е ремонт на стая или апартамент, а строеж на нова болница с цялото оборудване и съответно всички подробности около персонал, отделения, техники, системи... Не знам, но съм си поставила за цел да не го мисля, че току виж и аз съм си родила в старата сграда и язък за притесненията Simple Smile

# 611
Да, не го мислете това сега.
В крайна сметка на вас ви е важен персоналът. А чисто географски къде ще се случи са подробности.  Wink

# 612
За персонала нямам никакви съмнения, чудесни са! Супер екип, браво на шефа им..... Влизаш и те "удря" позитивизъм Simple Smile Нямам търпение да идва октомври. Много моля, ако някой скоро ражда, пак да пише с подробности, обичам да чета тези дълги постове, винаги намирам по нещичко ново

# 613
Днес ми дадоха да попълня анкета за обслужването. Това не знам, дали е новост, но явно им помага за поддържане на качеството на работа.
Отделно ми подариха и подаръчета  Heart Eyes от спонсори, но още не съм ги разгледала.

# 614
Това с анкетите и преди 2 г. го имаше, явно следят отзивите, тъй като са анонимни и без да се притесняваш можеш да напишеш всичко. Иначе от къде ще имат обратна връзка, съмнявам се някой да влиза и да чете тук, макар че би било от полза. Имаше и въпрос за хигиената. Вярно е, че санитарките чистят всеки ден, минават за боклука, ама като че ли не си дават много зор. Иначе и те са много мили с малки изключения.
 А подаръчетата са мострички на Биодерма и някакви други фирми . Стават, в случай, че не си си купила козметика за бебето. Аз си бях взела на мустела цялата серия, имах и на Хип олио(по-добро ми се струва от това на мустела) и като цяло си ги ползвах за мен Simple Smile Имаше биберонка и брошури, лигавче. Абе супер

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 15:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт