Моята Доки, при която се следя, изражда и във Вита, затова ще съм там, но като цялата бременност ми я следи в друг мед.център, не съм я следила във Вита. Тъй като преди 2 години имах остраняване на миома, тогава ми бяха диагностицирали алергии разни, беше ясно, че и сега трябва да ме прати задължително, тъй като ще съм със секцио.
Та след като с нея направихме подробен план за всички изследвания в последната седмица преди секциото, тя ми каза кога и къде да отида (в същия център с предварително записване идват интерниста и анестезиолога, които пускат всички тези предварителни изследвания) - твоят Доки не ти ли каза къде можеш да ги направиш?
Иначе да - теста е точно това, което е описала commala - по 9 бр. резки на всяка ръка и се третират с различни препарати и след 10-тина мин. се отчитат резултатите...В момента съм дори като зебра по ръцете, че го правих вчера

И хиляди благодарности за така скорошния и подробен разказ!
Звучи чудесно, почти всичко се препокрива и с моите спомени и преживявания от раждането и престоя там
Аз съм раждала преди 2 г. и съм със същите впечатления. Персоналът е много любезен, усмихнат и отзивчив. Моята акушерка, Ева, ми е любимка, но си спомням и Петя , Дани и Цвети. Може би дръпнатата всички се сещаме за нея, но се ядва, особено, ако всичко е минало идеално..