Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 748
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • София
https://vid.gecce.com/2015/12/10/kara-ekmek-3-172945OO.mp4

Това трейлър към следващ епизод ли е,или вече са го давали?
Всъщност, въпросът ми е коя е последната излъчена серия на Кара екмек? Hug
Това е анонс към 35 еп., който ще бъде излъчен утре - петък(т.е. вече днес).
За съжаление, превода и на 34 еп. се бави, защото рускините не могат да съберат парите(1200 руб.).
Казвам рускините, защото в "ВКонтакте", не съм видял мъж да е дал пари за превода!

# 601
  • София
Относно това кой е виновен за приказката, не знам, но може би мъжете сме по-склонни да търсим вината у жените и обратното. И понеже за мъже и жени се заговорихме и кой давал пари или не за преводи, аз все още тая надежда да посъбера някой лев, респективно лира, от тук пишещите предимно жени, за превод на турски на стиховете ми, ама засега дарителската банкова сметка е празна, понеже така и не събрах куража да я публикувам...А пък и някой мъж ако даде нещо, не бих му се разсърдил.

# 602
  • Русе

Бганьо, две хубави очи за твоята "Жалба" и  smile3501 newsm10 smile3525!

# 603
https://vid.gecce.com/2015/12/10/kara-ekmek-3-172945OO.mp4

Това трейлър към следващ епизод ли е,или вече са го давали?
Всъщност, въпросът ми е коя е последната излъчена серия на Кара екмек? Hug
Това е анонс към 35 еп., който ще бъде излъчен утре - петък(т.е. вече днес).
За съжаление, превода и на 34 еп. се бави, защото рускините не могат да съберат парите(1200 руб.).
Казвам рускините, защото в "ВКонтакте", не съм видял мъж да е дал пари за превода!

Благодаря ти,eda_harun !

# 604
  • София
Защо мъжете не плащат за превод, еми...., защото не гледат турски сериали! И то не само руснаците, но предполагам и българите. Следя темата от 4-5 години и не помня друг мъж освен bganio, да е писал в нея. Предполагам че, аз съм вторият и както на него така и на мен,  "Незабравима" е първия турски сериал който съм гледал. Аз и телевизия рядко гледам, просто след новините сериала започна, грабна ме и така до днес. Впоследствие се оказа че, имам лична причина за това.

В този ред на мисли, подборът на основната любовна двойка е особено важен. Между Йозлем и Серхан имаше химия, докато между Усхан Чакър (Четин) и Йозлем, според мен липсва! Може и това да е една от причините /а защо не и основна/, за падащия рейтинг на "Kara Ekmek"!

По отношение на приказката, в житейски план, за едно 23-24 годишно момиче, разведен мъж с дете и 14 години по възрастен от него, е неприемлив избор, колкото и да е привлекателен и красив! Затова мисля че, не трябва да виним никой. Rolling Eyes

# 605
  • София
А, имаше още един мъж, но за кратко. А причината да пропиша в темата беше любопитството да разбера какво ще се случи между една от най-харизматичните двойки в киното, които някога съм гледал. После останах заради възможността за общуване с хора, които явно приемат и излъчват на същата вълна като мен.

А относно разведения мъж с дете и т.н., само се чудя дали едно дете на Харун би се отразило на химията му с Еда, защото възрастовата разлика си я имаше и в сценария и на екрана. Предполагам, че всеки има своя отговор на този въпрос.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 09:14 от bganio

# 606
  • Русе

Лелеееее, от 2 дена...само аз?! newsm09

# 607

Лелеееее, от 2 дена...само аз?! newsm09

Вени тъкмо се включвам и какво да видя  Hug нова фотосесийка на батко . Hug Браво на вас момичета  и момчета bouquet

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 18:30 от mariq_72

# 608
# 609
# 610
  • Стара Загора
Здравейте, момичета и момчета! Гъркините са направили клипче, посветено на скитосванията на Серхан из Лондон.

https://www.facebook.com/SerhanYavasGreekLovers/?fref=nf

Бгхелп,  welcome! Весели празници и на теб! Отбивай се по-често!

# 611
  • Русе
Здравейте, момичета и момчета! Гъркините са направили клипче, посветено на скитосванията на Серхан из Лондон.

https://www.facebook.com/SerhanYavasGreekLovers/?fref=nf

Бгхелп,  welcome! Весели празници и на теб! Отбивай се по-често!

smile3525 smile3525 smile3525

# 612
# 613

Спорен ден приятели и целувки от нашата незабравима Йозлем  Hug

# 614

Общи условия

Активация на акаунт