Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 563
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София

И продължаваме на батко с разходките  Hug

Бганьо на патерици да ти е жива и здрава дъщерята и много много да ви радват с баткото. bouquet  bouquet bouquet

Пера

Свърши дългата почивка
и отново съм на път
Грее моята усмивка
Селфитата се множат

Храня лебеди с трохички
по реки и езера
И любуват ми се всички
Сякаш аз съм със пера

# 647
# 648
  • Malaga

http://www.serhanyavas.com/

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 00:44 от chuza

# 649
# 650
  • София
Мале, какви времена настанаха. Дори и под псевдоним вече не се чувствам сигурен тук и се чудя дали и аз да не отпраша в посока някое посолство, сещате се кое...Барабар с жената /М.Хари/, децата-шпиончета и лаптопа, та да не се лишавам от сериали и общуване с вас, макар и в изгнание, макар и с шифрограми...Абе това просто не може да е истина.! В какви времена живеем само!!!

# 651
  • София
Мале, какви времена настанаха. Дори и под псевдоним вече не се чувствам сигурен тук и се чудя дали и аз да не отпраша в посока някое посолство, сещате се кое...Барабар с жената /М.Хари/, децата-шпиончета и лаптопа, та да не се лишавам от сериали и общуване с вас, макар и в изгнание, макар и с шифрограми...Абе това просто не може да е истина.! В какви времена живеем само!!!
newsm78 newsm78 newsm78

# 652
  • Русе
За теб съм спокойна! И пола си да смениш, по стиховете ще те познаем! newsm47

# 653
  • София
Ама си имат и хубава страна тия истории. Никога не разбираме истината и докато си седим в неведение, можем да отприщим фантазиите си.

# 654
# 655
# 656
  • София

Ама тоя волан да го хванеш, че да блъскаш, блъскаш по него....

ПТП

Въртя волан на коньове стотици
Ръмжи мотор–същински той е звяр
До мене се полюшват твоите цици
Миг само - и съм в близкия дувар

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 10:28 от bganio

# 657
  • Malaga

Скрит текст:

# 658
# 659

Весели празници приятели  newsm24 newsm24