Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 560
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Весела Коледа,Незабравими! santa2

# 661

Честито Рождество Христово, компания Незабравима!

Последна редакция: пт, 25 дек 2015, 23:46 от nezabravimka

# 662
  • София
Честито Рождество Христово на всички! Ама сега разбирам, че той и дядо Коледа май ще се окаже бежанец!!!

Скрит текст:
Кой е Дядо Коледа?

Историята за добрия старец води началото си от Свети Николай от Мира. Той е живял в града, намиращ се в днешна Турция, през III век. Свети Николай е бил силно вярващ в християнските ценности и е обичал да прави подаръци на близки и непознати хора. Неговата щедрост го направила популярен, като славата му се разнесла по цял свят от устата на моряците, които идвали в Мира. След като Свети Николай бил канонизиран, той бил изписван на множество икони, но далеч не прилича на популярния сега белобрад старец. Заслугата за „модерната” визия на Дядо Коледа е на художника Томас Наст, който публикува своето виждане за светеца в броя от декември 1866 г. на американското списание Harper’s Weekly.

Защо Дядо Коледа избра да живее на Северния полюс вместо в някоя топла страна?

Причината отново е исторически обоснована. Между 1840 и 1850 година са организирани няколко експедиции до Арктика, които ангажират медийното внимание по цял свят. Така Северният полюс се превръща в популярна и любопитна локация. Това е мястото, където е винаги студено и вали сняг по цяла година, а Коледа върви ръка за ръка със зимата. Заради това Наст решава, че Дядо Коледа трябва да живее в Лапландия, за да бъде винаги в празнично настроение. Идеята му проработва, тъй като тогава историите за Северния полюс са обвити в мистерия, както и тези за живота на Свети Николай.

# 663
  • Варна
Честита Коледа, скъпи Незабравими! santa2
Пожелавам на всички ви мир, любов и спокойствие в душите и семействата! Hug
Скрит текст:
При мен така се стекоха нещата, че вече почнах да пиша веднъж месечно в темата. ooooh! Ама така е то при такива сладки задължения на млада баба! Grinning
Да честитя личния празник на Бганио- да ти е жива и здрава малката принцеса и само радост да ви носи! Gift И поздравления за неуморната муза- оригинално и впечатляващо както винаги!  thumbsup Всеки път усмивка! Grinning
"Кара екмека" приключи и без мен. Трябва да видя и финала, когато мога. И съм съгласна, че Йозка не случи на сериал след "Незабравима". В какви ли не проекти не се включи, обаче цък- нищо запомнящо се! Naughty Не я мисля особено- тя е талантлива, красива, динамична и ще успее! thumbsup
А Серхо по всяка вероятност се е върнал към попрището на бизнесмен в текстилния бранш. Нищо не знам, съдя по местата, които посещава и където се снима. Thinking

И е все така очарователен! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 00:33 от danidorina

# 664
  • София
Да, бизнесмен в текстилния бранш, поучил се от грешките си в прежното си подобно битие, който вече не цепи басма на никого....

И да, Йозка не случи на роля, Серхо - съвсем, а пък и двамата не случиха на половинки. Дано се оправят нещата през 2016 във всички направления.

# 665
  • Русе

Привет, незабравими! Hug Hug Hug
Честита Коледа! Нека сиянието на тези светли празници озари вашите сърца и ви донесе здраве, удовлетворение и сили за бъдните дни! newsm51 newsm51 newsm51

# 666
# 667
  • Стара Загора
Добро утро, приятели! Честита Коледа и от мен! Бъдете здрави и добри, радвайте се на постигнатото и работете за постигане на следващата си мечта! Хубав ден!

# 668
  • Русе

За мен Серхан се е върнал към манекенството, а не към текстила... newsm12

# 669
здравейте и честита коледа на всички,много моля ако някой може да ми каже от къде мога да гледам трети сезон на "незабравима"изгледах двата сезона и третия го няма никъде...все премахнат от собственика ми дава,а аз искам много да си догледам филма.предварително благодаря и моля да ме извините ,че не съм чела темите и не съм в течение,имам си внучка на 5 месеца и сега нямам време за форума bouquet

# 670
здравейте и честита коледа на всички,много моля ако някой може да ми каже от къде мога да гледам трети сезон на "незабравима"изгледах двата сезона и третия го няма никъде...все премахнат от собственика ми дава,а аз искам много да си догледам филма.предварително благодаря и моля да ме извините ,че не съм чела темите и не съм в течение,имам си внучка на 5 месеца и сега нямам време за форума bouquet

В този сайт http://data-bg.net/browse.php?search=%ED%E5%E7%E0%E1%F0%E0%E2%E8 … ldead=0&cat=0
има целият сериал"Незабравима" излъчен по БТВ. Весели празници!

# 671

В този сайт http://data-bg.net/browse.php?search=%ED%E5%E7%E0%E1%F0%E0%E2%E8 … ldead=0&cat=0
има целият сериал"Незабравима" излъчен по БТВ. Весели празници!
ей сега влизам,благодаря ти много! весели празници!

# 672
# 673
Йозито май си е сменила визията. newsm78

# 674
  • София
Честита Коледа, скъпи Незабравими! santa2
Пожелавам на всички ви мир, любов и спокойствие в душите и семействата! Hug
Скрит текст:
При мен така се стекоха нещата, че вече почнах да пиша веднъж месечно в темата. ooooh! Ама така е то при такива сладки задължения на млада баба! Grinning
Да честитя личния празник на Бганио- да ти е жива и здрава малката принцеса и само радост да ви носи! Gift И поздравления за неуморната муза- оригинално и впечатляващо както винаги!  thumbsup Всеки път усмивка! Grinning
"Кара екмека" приключи и без мен. Трябва да видя и финала, когато мога. И съм съгласна, че Йозка не случи на сериал след "Незабравима". В какви ли не проекти не се включи, обаче цък- нищо запомнящо се! Naughty Не я мисля особено- тя е талантлива, красива, динамична и ще успее! thumbsup
А Серхо по всяка вероятност се е върнал към попрището на бизнесмен в текстилния бранш. Нищо не знам, съдя по местата, които посещава и където се снима. Thinking

И е все така очарователен! Heart Eyes

Години

В косите ти блестят снежинки
Със мъничко си остарял 
Отлитат пустите годинки
без дори да си разбрал

Но все така по късна доба
на наште сънища си гост
И твойта хубава особа
възпяваме във всеки пост

Общи условия

Активация на акаунт