Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 570
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Портрет

Стискам здраво четката космата
Бъркам с нея в кофата с боята
Почвам днеска аз портрет на Йози
- най-добър от всичките Ван Гози

Ама Йози направо разцъфтя след развода - все по-хубава става. То хората са казали, че любов не е равно на брак и обратното, даже са доста различни неща, ама нали всеки иска да опита и сам да се убеди...

smile3521 smile3501 newsm10 smile3525

# 91
  • София
Само една редакция си позволих на Башев, щото нашият обект си е поначало красив.

РИСУНКА
ВЛАДИМИР БАШЕВ

ИСКАМ ДА ТЕ НАРИСУВАМ
НЕ СЪС МОЛИВ
НЕ СЪС ЧЕТКА
С УСТНИ ЩЕ ТЕ НАРИСУВАМ,

С БЛАГОДАРНИТЕ СИ УСТНИ
ЩЕ ТЕ НАРИСУВАМ
С ДЕСЕТ ПРЪСТЧЕТА ВЪЗТОРГ
ЩЕ ТЕ НАРИСУВАМ

ЩЕ ЗАПОЧНА ОТ ЛИЦЕТО
ЩЕ ОПИША КРЕХЪК ПРОФИЛ
ЩЕ НАПОДОБЯ КОСИТЕ
НА ЛИКУВАЩ ВОДОПАД

ЩЕ СЕ ВЪРНА НА ЧЕЛОТО
ВЪВ ОЧИТЕ ТИ ЩЕ ПАДНА
И НА УСТНИТЕ ТИ ТЪНКИ
ДЪЛГО, ДЪЛГО ЩЕ СЕ СПРА

И ЩЕ БЪДЕШ ТЪЙ КРАСИВА
КАТО НИКОЯ КРАСИВА
И ТАКАВА ЩЕ ТЕ ПОМНЯ
ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЕН...

# 92
# 93
# 94
  • Malaga
#KaraEkmek 4 Eylül'de ATV'de!/на 4 септември започва втори сезон/

# 95

Чуза благодаря ,че подсещаш откога е сериала на Йози дотогава ще трябва да се направи бърз маратонен преглед за да се влезе в крак с нещата . atwork running smile3556 Hug

# 96
  • Malaga

Енгин Хепилери напуска сериала,тъй като смята,че ролята му е изчерпана! newsm78
На негово място влиза Нихат Алтънкая Thinking
Новината е от руския сайт ooooh!

P.S.
Скрит текст:
Горе,под заглавието на темата,има  бутон "Харесва ми".Моля пишещите в тази тема за едно "сърчице"!Харесваме си темата,нали?!

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 23:17 от chuza

# 97
# 98

Носталгия  Tired Tired Tired Tired

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 10:41 от mariq_72

# 99
  • София
Бганьо обяви, че напуска темата, тъй като смята, че се е изчерпал, но всъщност се гласи да ходи в Биг Вип Юник Брадър за пари. На негово място не е ясно кой ще влезе. Новината е от българския сайт ВИЦ и още пари.

# 100
Бганьо за какво изчерпване  говориш  Tired без твоята муза сме за никъде  Praynig Виповете остави и при нас си остани  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 101
  • София
Бганьо като обяви, че се е изчерпил, всъщност се беше почерпил и сега готви опровержение на напускането си. А и от Биг  и т.н Брадър го отрязаха заради големи претенции по отношение на хонорара.

Между другото оня ден гледам в не знам си вече коя ...педия кратка справка за Йозлем и за досегашните й роли и ги имаше изредени абсолютно всичките без Еда! Направо не повярвах на ушите си, че могат да пропуснат тази й роля! А педията беше чужда, не наша и не на Нова.

# 102

Чуза благодаря ,че подсещаш откога е сериала на Йози дотогава ще трябва да се направи бърз маратонен преглед за да се влезе в крак с нещата . atwork running smile3556 Hug
Миме  Hug Hug Hug
щом можеш да минеш с "бърз маратон" си добре! Naughty
На мен ще ми е необходим доста обстоен преглед , като се има предвид ,че не съм гледала почти нищо от изминалия сезон!! Peace Peace Peace

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт