Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 550
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте, приятели!  wavey lovekiss
След дълго отсъствие, ето ме отново у дома, в любимата ни тема! Hug
Голямо щастие е да си баба и почти не ми остава свободно време!  sling
Компа ми се беше скапал- имаше заседнали някъде извътре 100 лв и техниците ги намериха! Simple Smile
Но не съм ви изпускала от очи! Naughty На работа съм воайор от служебния комп.   typeuu
Първо да кажа няколко думи за малко необичайната нова визия на Серхан- аз съм му вярна фенка и на мен всякакъв ми харесва! Heart Eyes Няма нищо чак толкова изненадващо- изглежда в отлична физическа форма, стегнат, поддържан, строен! Че е прошарен- нормално е, все пак е на 43 години.
И определено е по- добре да ходи естествено побелял, дори и с прошарена брада / която между другото е добре оформена и определено ми харесва с нея:love:/, като мъж, добре изглеждащ за възрастта си, отколкото лъснат, с боядисана коса, гладко избръснат, с вид на застаряващ гей! Naughty
Друго ме притеснява мен- времето си минава, а той не снима! Crossing Arms
Снимат се филми, десетки сериали почват и спират, втори сезони, трети сезони, сто и трети сезони...Стотици актьори, кой от кой по- талантливи и всеотдайни, почват участие в някой проект, бил той успешен или по- малко успешен, приключват и пак търсят нови изяви. Само нашия човек почива ли, почива и уж че нещо се оглеждал, пък на нищо не се спрял. Уж си нае мениджърка, че да му търси подходящ проект, в който да се включи, пък летвата му стигнала небесата, щом не се намери нищо подходящо, дори за епизодично участие. Еееех, аман вече! Crossing Arms Времето си минава...
Както и да е, аз не губя надежда и го чакам да почне да снима! Heart Eyes
Сега относно очакванията ми за новия сезон на "Кара екмек"- честно казано, не знам какво да очаквам! Grinning Ключови герои напуснаха сериала- дядото, бабата- психопатка, сега и Тайлян. За последния съм направо изумена, щото е или поне беше много важен в историята, но вярно, че сценаристите някак му преобърнаха образа, обезсмислиха го до известна степен, почна като най- положителния герой, а в последствие изгуби целия си ореол на благороден и стабилен порядъчен мъж.
Аз бях една от най- върлите коментаторки на сериала и пледирах за гледане он лайн или пост фактум с руските субки. Не съм пропускала епизод и съм вътре в историята и развитието на героите и техните отношения, интригите и всичко случващо се. Но съм споделяла и преди, че по неизвестни за мен причини, сценаристите промениха всички герои в различни от първоначално обявените и очаквани насоки. Thinking Е, поне резултата е добър- популярен сериал с отличен рейтинг и съвсем резонно втори сезон!
Ще има нови герои...Почти в края на първи сезон пък влязоха други нови герои, които още се развиват пред очите ни...Черното не е винаги и само черно...Същото важи и за бялото...Абе, с две думи доста нюансиран сериал! thumbsup
Очаквам новите епизоди с нетърпение!
И дано руските подруги пак са така отзивчиви да превеждат епизодите!
Стана километър пост, ама като съм мълчала толкова време и сега гледам да наваксам, че не знам кога пак ще имам време да вляза в темата! Grinning
Поздравявам всички момичета от темата, които навестяват дома ни и поддържат огъня! Желая ви да сте всеотдайни във всяко начинание! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose......
Специално за Бганио, който ме кара да се усмихвам на всеки негов пост! Flowers Bouquet
Ван Гог, а?!... Grinning
Скрит текст:
И за последно- по БТВ лейди ще почва излъчването на страхотен сериал, който аз следих някога, като го излъчваха он лайн по Канал Д. И тогава ви препоръчвах горещо да го видите, защото си заслужава от всяка гледна точка- интересен завладяващ сюжет, изобщо нетурски, а по-скоро европейски, страхотна игра на всички актьори до един, неочаквани обрати, абсолютната интрига с изненадващо развитие и още по- изненадващ край. Великолепен сериал! И си струва всяка посветена му минута. Българско заглавие- "Тайни", оригиналното- "Изгубен" или "Кайъп". Peace

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 23:52 от danidorina

# 106

Колко ли години делят  двете снимки на Серхан?
На мен лично, повече ми харесва  втората, въпреки,че е остарял и побелял.
Сгласна съм с  Дани,че на тези години, с побелялата брада и коса ,добре подстригани и оформени, изглежда много по-добре, отколкото боядисан.
Особено в последния сериал/ леле, не си спомням името/, гримът му  и боята на косата му бяха ужасни!
Дано все пак го видим и в нова роля! Или, по-скоро, дано той самият се види, или някой режисьор
го види в хубава роля, та да зарадва феновете!/фенките/
Не съм гледала "Кара Екмек"-а, но се заинтригувах от влизането на Нихат Алтънкая.
Спомням си, в началото като се появи инфо,че ще влиза в Незабравима, какви подигравки отнесе
само по снимки, и с какво предубеждение се отнесохме към него,
но, аз го харесвах в ролята му в Незабравима.
След Незабрвима, той участва в турския вариант на Survivor, и го спечели, междувременно се ожени, и точно, ако не се лъжа, по време на участието му в Survivor, му се роди и дете.
Не знам междувременно дали е снимал и какво, но по някакъв начин ми е симпатичен Нихат, и ще ми е още един стимул да се опитам да изгледам някоя и друга серия от Кара Екмек.
Дани ме заинтригува с филма, който препоръчва,
дано да  е качен я в тубето, я някъде другаде/ със субове, надявам се/......
А Йозка е "пей сърце"- лъчезарна и все хубава.

# 107
# 108
# 109
  • Malaga
И Нихат брадясал,ама с боядисана коса Wink

Някой да не се е готвил за роля в "Kara Ekmek" и да не го е огряло?! Whistling Laughing

# 110
  • Русе

Това ли са новите попълнения? newsm78 То...че снимката е много тъмна, вярно, ама...Мъжът в ляво леко ми напомня за Нихат...знам ли?! #Crazy

# 111
  • Русе
И Нихат брадясал,ама с боядисана коса Wink

Някой да не се е готвил за роля в "Kara Ekmek" и да не го е огряло?! Whistling Laughing

"Роден  на 28 септември 1979 година (на 32 години) в Карабюк, Турция, Нихат е актьор и модел."
Батко го боядисваха до 40г. Grinning Впрочем възможно е Нихат да е харесал новия "люк" на Серхан и да го е копирал. newsm47

# 112
  • София
Роден  на 28 септември 1979 година (на 32 години).............Според това летоброене батко е 39 години, но повече от 43-44 не могат да му се дадат.

# 113
  • Malaga

Това ли са новите попълнения? newsm78 То...че снимката е много тъмна, вярно, ама...Мъжът в ляво леко ми напомня за Нихат...знам ли?! #Crazy

Според мен са:
 Elifcan Ongurlar/Мине 

Anıl İlter/Али

Нашата Йозка и Berkay Tulumbacı/Беркан

# 114
  • Русе
Роден  на 28 септември 1979 година (на 32 години).............Според това летоброене батко е 39 години, но повече от 43-44 не могат да му се дадат.
Извинявам се за допуснатата грешка! Уикипедия обикновено дава точните години и аз не обърнах внимание. Embarassed

Добро утро, незабравими! wavey wavey wavey
 welcome, Дани!Определено ми липсваха твоите постове... newsm03
Чуза, благодаря ти за бързата реакция! newsm10
Бганьо, нещо съм се "изгубила в превода" - за какво изчерпване става на въпрос? Ти си уникален бе, човече?! Ван Гог, но не на четката, а на писалката. newsm47
На всички желая прекрасен ден с много усмивки! smile3525 smile3525 smile3525

# 115
  • София
Ами Нихат влиза, понеже до батко не стигнала поканата от Йози за нова работа.

Покана

Отмаряш из Швейцарските балкани,
а аз на снимки пържа се във пек
До теб не стигат моите покани
за нова роля трябва ни човек

Артист със опит, с бяло във косите
Със мускули челични на атлет
Добър да бъде трябва във игрите
На тенис да не пуска нито сет

Колежката да хвърля на кревата,
стиснал здраво нежния й врат
Със гребен да й реши той косата
- Работа стабилна и на щат

# 116
  • Русе
Ами Нихат влиза, понеже до батко не стигнала поканата от Йози за нова работа.

Покана

Отмаряш из Швейцарските балкани,
а аз на снимки пържа се във пек
До теб не стигат моите покани
за нова роля трябва ни човек

Артист със опит, с бяло във косите
Със мускули челични на атлет
Добър да бъде трябва във игрите
На тенис да не пуска нито сет

Колежката да хвърля на кревата,
стиснал здраво нежния й врат
Със гребен да й реши той косата
- Работа стабилна и на щат

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

Серхан може би търси нещо друго, по-различно. Каквото и да е, да снима вече. Crossing Arms

# 117

Нихат с жена си Имре

# 118
# 119
  • Malaga
 В новия сезон, героят на Нихат Алтънкая се казва Аслан Сайянлъ,от беден район, който се бори да оцелее откакто се е родил.

Общи условия

Активация на акаунт