След дълго отсъствие, ето ме отново у дома, в любимата ни тема!

Голямо щастие е да си баба и почти не ми остава свободно време!

Компа ми се беше скапал- имаше заседнали някъде извътре 100 лв и техниците ги намериха!

Но не съм ви изпускала от очи!

Първо да кажа няколко думи за малко необичайната нова визия на Серхан- аз съм му вярна фенка и на мен всякакъв ми харесва!

И определено е по- добре да ходи естествено побелял, дори и с прошарена брада / която между другото е добре оформена и определено ми харесва с нея:love:/, като мъж, добре изглеждащ за възрастта си, отколкото лъснат, с боядисана коса, гладко избръснат, с вид на застаряващ гей!

Друго ме притеснява мен- времето си минава, а той не снима!

Снимат се филми, десетки сериали почват и спират, втори сезони, трети сезони, сто и трети сезони...Стотици актьори, кой от кой по- талантливи и всеотдайни, почват участие в някой проект, бил той успешен или по- малко успешен, приключват и пак търсят нови изяви. Само нашия човек почива ли, почива и уж че нещо се оглеждал, пък на нищо не се спрял. Уж си нае мениджърка, че да му търси подходящ проект, в който да се включи, пък летвата му стигнала небесата, щом не се намери нищо подходящо, дори за епизодично участие. Еееех, аман вече!

Както и да е, аз не губя надежда и го чакам да почне да снима!

Сега относно очакванията ми за новия сезон на "Кара екмек"- честно казано, не знам какво да очаквам!

Аз бях една от най- върлите коментаторки на сериала и пледирах за гледане он лайн или пост фактум с руските субки. Не съм пропускала епизод и съм вътре в историята и развитието на героите и техните отношения, интригите и всичко случващо се. Но съм споделяла и преди, че по неизвестни за мен причини, сценаристите промениха всички герои в различни от първоначално обявените и очаквани насоки.

Ще има нови герои...Почти в края на първи сезон пък влязоха други нови герои, които още се развиват пред очите ни...Черното не е винаги и само черно...Същото важи и за бялото...Абе, с две думи доста нюансиран сериал!

Очаквам новите епизоди с нетърпение!
И дано руските подруги пак са така отзивчиви да превеждат епизодите!
Стана километър пост, ама като съм мълчала толкова време и сега гледам да наваксам, че не знам кога пак ще имам време да вляза в темата!

Поздравявам всички момичета от темата, които навестяват дома ни и поддържат огъня! Желая ви да сте всеотдайни във всяко начинание!

Специално за Бганио, който ме кара да се усмихвам на всеки негов пост!

Ван Гог, а?!...