Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 603
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 14:28 от mariq_72

# 168
# 169
  • Русе
Йозлем какво...да не мечтае и тя за корекция на носа? newsm47

# 170

Дали Йози съхранява някъде селфитата си  newsm78 щото ако прави албуми ще и е необходима една голяма стая за архив  Joy Joy Joy

# 171
  • София
Не по-голяма от тази, в която сега съхранявам сметки за ток, вода, парно, телефон - стационарен и мобилен, нотариални актове, писма за данъци, бележки за платени данъци, здравни книжки, трудови книжки, служебни книжки и въобще книжки, дипломи, сертификати, актове за раждане, кръщенета, бракове по любов и по сметка, бележки за платени осигуровки, гаранционни карти за дребна и едра черна и бяла, но основно жълта техника, изследвания на кръв, урина и други телесни течности.... и т.н. и т.н. Та за едни селфита ли да я мисля Йози.  

# 172
Не по-голяма от тази, в която сега съхранявам сметки за ток, вода, парно, телефон - стационарен и мобилен, нотариални актове, писма за данъци, бележки за платени данъци, здравни книжки, трудови книжки, служебни книжки и въобще книжки, дипломи, сертификати, актове за раждане, кръщенета, бракове по любов и по сметка, бележки за платени осигуровки, гаранционни карти за дребна и едра черна и бяла, но основно жълта техника, изследвания на кръв, урина и други телесни течности.... и т.н. и т.н. Та за едни селфита ли да я мисля Йози.  

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo lovekiss
Бганьо е уникален си това си е то  Hug ма толкоз добре казано , че чета и оставам без  smile3505 smile3501

# 173
  • Русе
newsm62 newsm62 newsm62
Отдавна не се бях смяла така, с глас и от сърце!

# 174
# 175
# 176
  • Русе
https://www.facebook.com/TurkishSeriesGreekSubsVideos/videos/808 … 9504/?pnref=story

Йозлем пак сменя булченски рокли. Колко ли ще бъдат в този филм?! Grinning

# 177

Излишно е да споменавам ,че № 4 води класацията  Hug Heart Eyes

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт