София, жк Младост - тема 25

• 83 178
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Д-р Якимова - поликлиника Младост, зад 125 СОУ. Записва се час задължително, защото има много хора. Най-добре да се вземе час в началото на работното й време, че се натрупва закъснение от всеки пациент. Работи с направления. И аз и детето ходим при нея.

# 226
  • София
А за преглед за лещи? На възрастен, мна мен - аз до сега нищо не съм си слагала в очите, де, и очилата толкова не ползвам, ама май още по-зле ми е зрението...

# 227
  • София
Аз мога да ти кажа къде да не водиш - в 25 поликниника на втория етаж в очния кабинет в дъното на коридора (в ляво от регистратурата, където са гинеколозите). Работи една стара баба, която Мрази деца.

# 228
Аз търся добър ортопед в Младост. Ако ми преопоръчате някой, ще съм ви благодарна.

# 229
Д-р Якимова - поликлиника Младост, зад 125 СОУ. Записва се час задължително, защото има много хора. Най-добре да се вземе час в началото на работното й време, че се натрупва закъснение от всеки пациент. Работи с направления. И аз и детето ходим при нея.

и от мен един глас за д-р Якимова

# 230
Благодаря!

# 231
  • София
Да ми препоръчате детски дерматолог в Младост. Посещава ли ли сте дерматологичната клиника в Мусагеница?

# 232
  • София
Да ми препоръчате детски дерматолог в Младост. Посещава ли ли сте дерматологичната клиника в Мусагеница?

Aз съм била в Дерматологията в Дървеница, но за себе си, не за детето, и еднократно само за консултация, а не за някакво лечение/проследяване, та не мога да дам личен отзив.
Като цяло, всички мои познати, които са ходили, са били доволни.
Направи ми впечатление когато бях, че имаше много хора-непрекъснат поток във всички кабинети...

# 233
ek_velika,
Аз водя моето дете при д-р Светослав Георгиев - работи в Центъра за кожно-венерически заболявания и има частен кабинет на ул."Раковски". Не е в Младост, но съм доволна от него, и ми беше препоръчан от няколко доктори и само хубави неща съм слушала и чела за него. Не работи със Здравната каса, но прегледа в частния му кабинет е 20 лв., а вторичния преглед е 10 лв., така че е поносимо.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 09:41 от bubanka

# 234
  • с/у ОколоМръсТното
А за преглед за лещи? На възрастен, мна мен - аз до сега нищо не съм си слагала в очите, де, и очилата толкова не ползвам, ама май още по-зле ми е зрението...

www.lolov.com
Частен кабинет, чисто и точно. И ще те научи кое и как да правиш с лещите. Тя научи щерката.

Иначе преглежда всяка сряда в Окръжна, но е лудница и трябва 1во там да се запишеш и после да си вземеш направление...

# 235
  • София
gabidi, desitka, Благодаря!

# 236
Последно в коя ДГ разпределиха децата от 9-то ОДЗ?

# 237
От д-р Лолова също съм много доволна, ние ходим в частния й кабинет - няма опашки, тя е много внимателна и обяснава всичко.

# 238
  • София

www.lolov.com
Частен кабинет, чисто и точно. И ще те научи кое и как да правиш с лещите. Тя научи щерката.

Иначе преглежда всяка сряда в Окръжна, но е лудница и трябва 1во там да се запишеш и после да си вземеш направление...

Благодаря! Ама 40 - 50 лв. стартова цена... ме кара да се замисля за сити клиник даже...  Sunglasses

# 239
  • София

Д-р Нелидия Танева, в Младост 3, бл.383 - ново блокче горе-долу зад супермаркет Дар. Работи и по здравна каса. Много е добра, наскоро водих детето при нея, през зимната ваканция ще ходим и за лещи.

Общи условия

Активация на акаунт