София, жк Младост - тема 25

• 83 137
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Даамм, бавно и сигурно ни бетонизират.

# 271
  • София
На строежа на мястото на Деница също орязаха много дървета Sad
Голяма част от дърветата покрай Деница ги преместиха - една част в паркчето в Младост 4 до рекичката, а другите са в другия край на парцела - от към Била. Общо взето орязаха предимно храсти и самораслек

# 272
Благодаря за идейте за транспорт. Рядко ползвам,и не знам автобусите и маршрутите им (само по-старите автобуси знам 213,305,76). Ще пробвам и с метро и автобуси и с 88 от мл.1, зависи от къде ще пътувам. 413 ми най-удобен от нас, но пък децата са на градина в Мл.1 и 413 не минава от там. В краен случай и колата ще карам, колкото и не ми се иска.

# 273
А голяма част от преместените дръвчета изсъхнаха, но това е друга тема...

Имате ли отзиви за школи по шахмат? И в училището на сина ми има, но като нищо не съм чула за човека някак не мога да се доверя...

# 274
  • София
secret girl моите си ходят в училище (145-то на шах) и са доволни от учителя. Има едно момиченце от техният клас, което се занимава по-сериозно и мисля, че ходи и някъде другаде вече. Но дали е в квартала не знам, мога да попитам. Като за начално запознаване и запалване по шаха заниманията в училище са ок, както и учителя. Близначките по свое желание започнаха миналата година втори срок в средата и бяха много запалени и ентусиазирани до края и тази година пожелаха отново да ги запиша.

# 275
  • София-Младост
Моят син и той в училище ходи на шах, 39-то. Учителят е един възрастен господин, които май обикаля повечето училища в младост.

# 276
  • София
secret girl моите си ходят в училище (145-то на шах) и са доволни от учителя. Има едно момиченце от техният клас, което се занимава по-сериозно и мисля, че ходи и някъде другаде вече. Но дали е в квартала не знам, мога да попитам. Като за начално запознаване и запалване по шаха заниманията в училище са ок, както и учителя. Близначките по свое желание започнаха миналата година втори срок в средата и бяха много запалени и ентусиазирани до края и тази година пожелаха отново да ги запиша.

Моля те, ако можеш, питай къде ходи другото детенце - много ли е далеч, от колко часа и колко струва... Моят се отказа от шаха в училище - още миналата година, по средата на годината - а на шах много му се играе, все врънка баща си - но ние не сме добри играчи... Нещо не му хареса подхода там и не му се получи. В училище, де.

# 277
  • София
Благодаря за идейте за транспорт. Рядко ползвам,и не знам автобусите и маршрутите им (само по-старите автобуси знам 213,305,76). Ще пробвам и с метро и автобуси и с 88 от мл.1, зависи от къде ще пътувам. 413 ми най-удобен от нас, но пък децата са на градина в Мл.1 и 413 не минава от там. В краен случай и колата ще карам, колкото и не ми се иска.
413 минава покрай Евромаркет, спира до естакадата към Младост 2. А с 88 трябва да слезеш в Дървеница на разклона за Студентски град и да хванеш за 1 спирка 280/294 или да ходиш пеша една наистина доста дълга спирка.

# 278
http://bg.easyway.info/bg/cities/sofia/routes намерих ето този сайт, много е полезен. Има и други градове. Разгледах им маршрутите на автобусите..

# 279
Аз пък останах приятно изненадна от новият маршрут на ав. 76 и 111 в посока център, защото иначе нашата част на квартала беше с много неудобни спирки в тази посока.

# 280
  • София
С градски транспорт до УНСС съм пътувала само в краен случай, защото ми е коствало близо час. С кола са 10мин максимум от Младост 3/4.

# 281
  • София
Здравейте момичета ,вчера минах покрай парка до читалището в Младост 1 и останах потресена от новия строеж ,който се извършва в края на паркчето .Пред мен се режеха борчета и елхички ... Имам усещането ,че в последните месеци строителството в района на Младост 1 и Младост 2 ескалира ужасно много !

Къде това, Гери?
Това е в края на градинката пред вече бившото "Пикадили" срещу 10 СОУ .

# 282
  • с/у ОколоМръсТното
А за преглед за лещи? На възрастен, мна мен - аз до сега нищо не съм си слагала в очите, де, и очилата толкова не ползвам, ама май още по-зле ми е зрението...

www.lolov.com
Частен кабинет, чисто и точно. И ще те научи кое и как да правиш с лещите. Тя научи щерката.

Иначе преглежда всяка сряда в Окръжна, но е лудница и трябва 1во там да се запишеш и после да си вземеш направление...

Благодаря! Ама 40 - 50 лв. стартова цена... ме кара да се замисля за сити клиник даже...  Sunglasses

бягаш си от късметЯ Wink

# 283
  • София
Ох, не съм решилая къде да отида - ако трябва да съм честна... май си ме е страх и затова си намирам оправдания. Знам, че трябва да го направя, но... ми страх си ме е пък.

# 284
  • София
Бихте ли споделили за обущар в Малдост 2.

Общи условия

Активация на акаунт