София, жк Младост - тема 25

• 82 458
  • 744
  •   1
Отговори
# 540

На тази възраст не бих записала дете на гимнастика. Накратко- няма смисъл.
Английски за възрастта в Оксиния.
Защо да няма смисъл? Двоумях си между балет и гимнастика , везните наклониха в полза на гимнастиката мисля че е подходяща възраст за начало . Каква е вашата аргументация?

# 541
# 542

На тази възраст не бих записала дете на гимнастика. Накратко- няма смисъл.
Английски за възрастта в Оксиния.
Защо да няма смисъл? Двоумях си между балет и гимнастика , везните наклониха в полза на гимнастиката мисля че е подходяща възраст за начало . Каква е вашата аргументация?

Аргументацията ми е гимнастичките у дома- едната аз, отдавна бивша, другата малкото ми дете. Дайте шанс на танците към днешна дата и след година вече се ориентирайте към гимнастиката. Особено, ако имате намерение да ходите в The hall, където няма обособени възрастови групи и има деца и на три, и на пет, и на десет години. Не че няма и дечица на три, които тренират гимнастика и правят калабалък в залите, но за мен е чиста загуба на пари и време за родителя, както и никаква полза за детето. Разбира се, не задължавам никого с мнението си. Вижте как протича една тренировка и сами преценете дали загрявката, ОФП-то и останалите упражнения са подходящи за възрастта на детенцето ви.  Peace Треньорката в The hall е мила, млада и не ви пречи да пробвате. Simple Smile

# 543
много благодаря  bouquet

# 544
Само да допълня, че ако детето ви е талант, който прави у дома, неща, за които децата се борят година-две в залите, може и на тази възраст да го заведете и да се започнат усилените тренировки. Скромният ми опит сочи, че на сто деца се пада едно такова.

# 545
моето не от тях, просто ми се иска да корегираме ако е възможно стойка и походка

# 546
  • София-Младост
моето не от тях, просто ми се иска да корегираме ако е възможно стойка и походка
За тази цел потърсете и курсове по танци, стандартни и латино.

# 547
при танците стои проблема с партньор , аз съм нова в Младост и нямаме познати дечица Tired

# 548
  • София
Здравейте.
Някой може ли да ми каже как е организирано в момента движението в локалното на Цариградско м/у Александър Малинов и Йерусалим?

# 549
  • СОФИЯ
Здравейте.
Някой може ли да ми каже как е организирано в момента движението в локалното на Цариградско м/у Александър Малинов и Йерусалим?

От Йерусалим дясно към Малинов е затворено.

# 550
  • София
Така си беше до скоро.
Но разбирам, че вече са го обърнали и сега тази лента е пусната, а е затворено в обратната посока-от Малинов към Йерусалим (до сега движението беше само в тази посока).
Чета тук, въпросът е дали правилно го разбирам  Rolling Eyes

# 551
Относно танците аз съм си заплюла Дива Денс в читалището в Младост 1, ама за догодина, че моето е много малко. Каката, която ги води ми се вижда много мила.

# 552
  • София-Младост
Така си беше до скоро.
Но разбирам, че вече са го обърнали и сега тази лента е пусната, а е затворено в обратната посока-от Малинов към Йерусалим (до сега движението беше само в тази посока).
Сега е обратното, ремонтираното е отворено, затворено е другото платно. От Йерусалим на дясно се ремонтираше, значи сега е отворено.

# 553
  • СОФИЯ
Така си беше до скоро.
Надвечер ще мина от там и ще погледна, в случай че не ти е късно де.

# 554
Търся из Младост място със сауна и парна баня, но да работят през целия ден, не да ми ги пускат по заявка и да е на около 20-тина минути мах до 125-то у-ще. Видях, в х-л Метрополитен има, но ми идва скъпо, 10 лева едното и 10 другото.

Общи условия

Активация на акаунт