София, жк Младост - тема 25

• 82 450
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Запазихме часове за Коледна фотосесия в SV Studio (срещу пазара на Младост I). Ползвала съм услугите им и преди, но по друг повод - препоръчвам. Има и коледен декор.

А каква е цената за Коледна фотосесия? Виждам цени за детски фотосесии, но може би за Коледната е различна.

http://www.svstudio.bg/services/koledna-fotosesia/
Много благодаря за информацията. Днес си запазихме час за 26 и ще мога да дам отзиви. Цената е приемлива и не очаквам чудеса. В момента сме без никакъв апарат и не искам детето да остане само със снимки от телефони.

# 601
  • София
Хора, благодаря за насоките. Бижутера отпада.

Дадох да ми направят лекарството в аптеката до детските градини. Първо, аптекарката се държеше отвратително!!! Второ, това беше в четвъртък, а днес още чакам да ми се обади! Тя знаеше, че няма материалите, но ми се направи на отворена. Лекарството е за дете и тя го знае! Невероятна идиотка и повече никога няма да стъпя при нея!!!

Да уточня - ЕТ Ралица-72, Младост3, бл.327, вх.7. Не ходете там!

Драмата продължава. Обадих и се днес, било готово, но почивала от 1 до 3. Отивам в 4 - затворено!

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 16:34 от L'Agent

# 602
  • София
Здравейте,
Казаха ми, че имало детски психолог някъде около бившата Деница - най-вероятно в сградата на Крит. Някой виждал ли е/знае ли къде точно е?
Благодаря предварително!
Също така ще се радвам и на координати и отзиви, ако имате лични, от други детски психолози.

Може да са имали предвид това:

http://therapy.bg/news_index.html

# 603
  • София

Дадох да ми направят лекарството в аптеката до детските градини. Първо, аптекарката се държеше отвратително!!! Второ, това беше в четвъртък, а днес още чакам да ми се обади! Тя знаеше, че няма материалите, но ми се направи на отворена. Лекарството е за дете и тя го знае! Невероятна идиотка и повече никога няма да стъпя при нея!!!

Да уточня - ЕТ Ралица-72, Младост3, бл.327, вх.7. Не ходете там!

Драмата продължава. Обадих и се днес, било готово, но почивала от 1 до 3. Отивам в 4 - затворено!

Още едно негативно мнение за тази аптека. Преди няколко месеца отидохме там за направа на адреналинови капки за нос, с рецепта с точни пропорции. Тя заяви, че има приготвени такива (след като уж прегледа рецептата) и ни ги продаде. По принцип тези капки парят доста при капане, а тези дори не се усещаха! Не знам какво точно ни е продала, но същите капки, правени в други две аптеки са коренно различни от нейните.

# 604
  • с/у ОколоМръсТното
Прощавайте, но вие наистина ли очаквате от хора в квартални фотостудия, в които работят такива просто можещи да снимат с фотоапарат, да правят снимки като Надя Джамбазова или Дамаянти, или накратко казано, да правят коледни фотосесии, като тези, които гледате във фейса?  Rolling Eyes

е, то пък какво толкоз по-различно правят. Освен това Дамаянти е със собствен стил, там няма (почти) декори, тя залага на друго. А гаранция, че и цените им не са тези.

Аз пък въобще не харесам такива фотосесии, тип Коледни, Великденски и т.н.

# 605
  • София
Аптека за правене на капки ползвам само тази в Мусагеница. Точни са, а и работят и събота и неделя.

# 606
Здравейте!
Търся си компания за разходки с колички в района на Младост 1А или Младост 3.Ако някой има интерес да пише. Simple Smile
Ние с няколко приятелки се разхождаме в парка на общината. Обикновено около обяд. Ако искаш някой път ела. Не знам колко ти е голямо бебчето и какъв ви е графика, но в това време сутрин и късен следобед е студено.

# 607
  • София
Няма топла вода и парно в Младост 4 заради авария. Дано я оправят по-бързо.

# 608
  • София
Здравейте ,момичета ! Можете ли да препоръчате място за пране на килим ?
Преди време изпрахме един килим на една от кварталните автомивки до Шела и резултата беше ,че го съсипаха.Никак не ми се иска да повторя експирианса отново  Grinning !

# 609
Аз си пера килимите в Карпет бг. Звъня, идват, взимат го, перат ми го и ми го връщат. Перат на машина и съм много доволна. Беше 3 лв на квадрат /което е супер смешна цена, при положение, че ти влиза и доставаката.../ Peace

# 610
  • София
Ние сме доволни от автомивката срещу пазара на Окръжна болница.

# 611
Здравейте, момичета. Някой има ли впечатления от д-р Веролина Найденова от 25 ДКЦ като личен лекар.

# 612
  • с/у ОколоМръсТното
... Можете ли да препоръчате място за пране на килим ?

Само и единствено тепавицата в Бистрица. Но лятото.

# 613
  • София

Благодаря! Точно това е.

# 614

jivotinche, по препоръка ли си се насочила към тях? И аз търся психолог за детето и търся с препоръки и проверен.

Общи условия

Активация на акаунт