София, жк Младост - тема 25

• 82 466
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря Дами,
ще ги обиколя и ще ви кажа кое, как е.

# 571
  • София
Хора, трява ми аптека,която приготвя лекарства и бижутер за поправка.

# 572
  • София-Младост
Аптека в бл.469А (дано не бъркам номера), сравнително нов блок в Мл-4, над Лидл в посока Околовръстното.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 09:36 от Ала-Бала

# 573
  • София
Хора, трява ми аптека,която приготвя лекарства
Като тръгнеш по улицата зад общината нагоре, в блока точно срещу входовете 56 и 59 градина. В самия блок е аптеката по едни стълбички нагоре се качваш за да влезеш.

# 574
аз пак да попитам - някой знае ли къде се поправят чадъри? Simple Smile

# 575
  • София-Младост
аз пак да попитам - някой знае ли къде се поправят чадъри? Simple Smile
Честно казано, ако търсиш нещо като ателие едва ли ще намериш. Виждала съм чат-пат някъде из центъра опънат чадър и пише ремонт и поправка...но е на някоя сергия, явно празна и човека я използва. Но не е нещо, което го знаеш, че е там и във всеки момент да отидеш и да си дадеш чадъра за ремонт.

# 576
Преди години така съм виждала поправки на чадъри и на спирката на бл.43. Сега нямам поглед.  Peace

# 577
благодаря, ще погледна до 43 бл Wink

# 578
  • София
Някакви отзиви от "The Roadhouse Grill" в Арена Младост? Някой да го е посетил вече, че не ми се ходи на сляпо.

# 579

Аптека Нота Бене-Младост 4 

http://www.notabenepharma.com/contacts.php?id=1

# 580
  • Русе/ София
Моля ви за насока към фото студио в квартала, където мога да снимам двете деца за празничен календар и сте доволни от качеството. Фотографите са тръгнали по училищата и пак зарибяват с разни шарени календари на принцеси и феи, но мен нещо не ми харесаха (а са едни и същи всяка година).  Предпочитам да си направя наш си календар, който да подарим на бабите и в който ще се виждат ясно цифрите на месеците (с 2 или 3 тела) и внуците на снимката;)) Засега съм ползвала само услугите на фотото във Princess outlet (зад ХИТ), но там само сме копирали снимки и не си го представям като студио за снимане- не виждам къде става това. Благодаря предварително за информацията  bouquet

# 581
  • София
Аз се сещам само за фотото в Дървеница - в блока на светофара до 55 у-ще.

# 582
Здравейте, момичета! Има ли дечица , които посещават ясленска група в 14 ОДЗ ,, Карлсон "? Моля за мнения.
И има ли мами с дечица на около годинка, които се разхождат в парка при Бедрок или този при Лидл?  Ще се радвам да се запознаем. Моята мома е на годинка и много обича децата и се закача. Лек ден!

В парка при Бедрок сега в по-хладното време, след 10 часа има майки с деца на около година-година и половина. В почивните дни се събираме повечко.

# 583
Миналата година водих бебето да го снимат във фотото в Принцеса. Снимките бяха ужасни /пък то ми е хубаво чаавето, не само защото си е мое/. Като качество не ми харесаха нито календарите, нито чашите. Фотото на рума, което работи със snimkitevi също много ме разочарова. Та и аз се интересувам от добро фото.

# 584
Запазихме часове за Коледна фотосесия в SV Studio (срещу пазара на Младост I). Ползвала съм услугите им и преди, но по друг повод - препоръчвам. Има и коледен декор.

Общи условия

Активация на акаунт