София, жк Младост - тема 25

• 82 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И двете посоки са отворени на Малинов, работи се в дясното, но едно платно е оставено за превозните средства.

# 556
  • СОФИЯ
Да, вече е двупосочно.

# 557
Търся из Младост място със сауна и парна баня, но да работят през целия ден, не да ми ги пускат по заявка и да е на около 20-тина минути мах до 125-то у-ще. Видях, в х-л Метрополитен има, но ми идва скъпо, 10 лева едното и 10 другото.
Преди време имаше във Фитнес Младост - до Метрополитен.

# 558
  • София
Благодаря, момичета.
Аз имах предвид обаче локалното на Цариградско в участъка му от Малинов до Йерусалим, и да-затворено е, т.е. идвайки от Дружба, десния завой в локалното за Младост 1/качване на Цариградско е забранен заради ремонта.

# 559
  • СОФИЯ
Благодаря, момичета.
Аз имах предвид обаче локалното на Цариградско в участъка му от Малинов до Йерусалим, и да-затворено е, т.е. идвайки от Дружба, десния завой в локалното за Младост 1/качване на Цариградско е забранен заради ремонта.
От бензиностанцията, к е след Шел не е, т.е. да се направи 180 С, за да се върнеш в локалното. Както и да е, няма значение щом вече си била по маршрута. Факт е, че няма никакви временни указателни табели, поне от страната на Младост 1.

# 560
Търся из Младост място със сауна и парна баня, но да работят през целия ден, не да ми ги пускат по заявка и да е на около 20-тина минути мах до 125-то у-ще. Видях, в х-л Метрополитен има, но ми идва скъпо, 10 лева едното и 10 другото.
В Sport City до Метрополитън има и парна баня и сауна - преди работеха целодневно, скоро не съм ходила, но предполагам, че все още е така.

# 561
пак ли има авария или нашите съседи се заигрват с парното?
ледени радиатори, пълни със страховити звуци ...  Twisted Evil

# 562
Здравейте, момичета! Има ли дечица , които посещават ясленска група в 14 ОДЗ ,, Карлсон "? Моля за мнения.
И има ли мами с дечица на около годинка, които се разхождат в парка при Бедрок или този при Лидл?  Ще се радвам да се запознаем. Моята мома е на годинка и много обича децата и се закача. Лек ден!

# 563

Мислех,че нарочно от входа са намалили мощността,но явно е друг проблема,както казваш шуми радиатора,но в същото време е студен...важното,че има топла вода

# 564
Онзи ден през целия ден не е имало парно, вечерта се обадих на Топлофикация, обясниха, че датчиците на абонатните изключват топлоподаването към отоплителната система при 19 градуса външна температура. Падне ли под 19 градуса, се включват.
Така и стана, вечерта си имаше парно, макар и слабо.

# 565
  • с/у ОколоМръсТното

'

пЪ нашите са ледени вече 7ма година  Mr. Green

# 566
за ваш'те знам  Crossing Arms

# 567
  • София

ледени радиатори, пълни със страховити звуци ...  Twisted Evil
'

пЪ нашите са ледени вече 7ма година  Mr. Green

hahaha Joy
ох, извинявам се, ама ми стана много смешно като го прочетох!
Ние сме изцяло юг и не сме пускали парно от месец... дори през деня  е отворен прозореца, защото като сложа прането на сушилката (нямаме балкон) и става като парник!

В последните няколко години ми прави впечатление, че ноември е много по-топъл от октомври, че дори и септември...

# 568
  • с/у ОколоМръсТното
 placebo7  Hug

туй е междусъседска лИбоФФФФФ.........  loveuuu

# 569
Evhen , В ДЕМА комплекс , точно на спирката на 43 блок до 125-то СОУ има фитнес,тенис,сауна.

Общи условия

Активация на акаунт