София, жк Младост - тема 25

• 83 193
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А какво става с Патиланци-Палавници?

# 211
  • Русе
Благодаря и ние към него се насочихме   bouquet
Не знам за бежанците, приятелката ми така каза, а колкото до темата, няма нищо общо. Ама в бг мама софийските теми са над 10 по квартали та питах наред  Grinning

# 212
  • София
А какво става с Патиланци-Палавници?
И аз питах преди време, но никой не каза (:

# 213
  • София
Правят някакъв ремонт и ново име ще име Кели и нещо си там.

# 214
  • с/у ОколоМръсТното
Днес забелязах, че нашето Пикадили е затворено (ул."М. Андонов"). Една жена ми каза, че е от вчера. Някой да знае нещо newsm78 По принцип ще затварят в провинцията.

Най-накрая я затвориха тази смрад.
Май фалира.

# 215
Най-интересното е, че предната привечер жената, която гледа децата беше влязла с тях в магазина и бяха напазарували доволно количество пресни и добри продукти. Само хляба е нямало. Изобщо не й хванах вяра, че е нямало хляб, а само сухари, он на следващата сутрин с очите си се убедих, че магазинът не бачка, когато се пробвах да изтегля пари от банкомата

# 216
  • София
Затварят постепенно. Ще останат само няколко от най-големите магазини в София и Бургас. Ще гонят висок клас, от рода на Пикадили в Ринг Мол-a.

# 217
Те едвам захлебиха народа в младосткото Пикадили в последната половин година, сега ще гонят висок клас в краен квартал.

# 218
  • София
Може би ще оставят този на Йерусалим.

Някой знае ли какви точно дейности за деца има в читалището на Младост 1?

Търся хип-хоп и/или модерни танци за деца. Група има в Двореца на щастливите хора, търся алтернативи.

# 219
Имат модерни танци- Дива денс, народни танци, пиано, рисуване.

# 220
  • София
Имат модерни танци- Дива денс, народни танци, пиано, рисуване.

Mного ти благодаря, Касита.
Дива денс изглежда да е точно каквото търсим, ще проверим на място още тази седмица.

# 221
  • София-Младост
Ето една статия за Пикадили, пише (на 2стр.) и кои магазини затварят, този в Младост не го видях в списъка.
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/09/25/2616135_pikadil … /?sp=0#storystart

# 222
  • София
В Младост е затворен магазинът до читалището. Има го в  списъка. Големият на Йерусалим работи. Вчера влезнах в него да видя има ли признаци за затваряне. Няма. Но пък си купих котлети от сьомга на 10 лв. килото. На окръжна имат dayly. За него не разбрах дали ще затвори
 Утре детето има път натам и ще види.

# 223
Препоръчайте ми очен лекар за дете в района - нищо сериозно не ми трябва, просто профилактичен преглед.

# 224
  • София
Препоръчайте ми очен лекар за дете в района - нищо сериозно не ми трябва, просто профилактичен преглед.

Сийка Павлова, жк. Младост 1, бл.54, вх.3,"Очен и кардиологичен кабинет". Не е специализиран детски лекар, но от няколко години водя голямата ми дъщеря при нея и съм доволна.

Тук има повече информация и телефон за връзка.

Общи условия

Активация на акаунт