София, жк Младост - тема 25

• 83 137
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Стъклар има в Младост 2 срещу Про-маркет зад сградата с домашните потреби.
Благодаря   bouquet

# 196
  • с/у ОколоМръсТното
Къде в Младост има магазинче с играчки, бижута, чанти, картички, подаръци и др неща ръчна изработка?

Магазин на Орешак, в Младост 4

http://oreshak.bg/shops

# 197
  • София
Здравейте, знаете ли къде освен на пазарчето при Билата продават учебници втора ръка? Търся Буквар за 1-ви клас на Булвест 2000.

# 198
  • София
бл. 74А на пазара Младост 1. Имаше миналата година и в Лилиан до 43 блок, но вече може и да няма. Обаче трудно се намират от учебниците до 7 клас, които се дават безплатно в училище. Преди съм виждала буквари на борсата пред Софияпрес, но нали разбутаха района, та не знам сега правят ли борса.

# 199
  • София

Ходила съм там, доволна съм.

# 200
  • София
Момичета, 76 и 111 посока Младост 4 пак ли минават по Малинов? Стори ми се, че спирката на новия булевард до Хит я няма...
111 минава със сигурност по старото трасе. В неделя се возих оттам. Пише, че и 76.
http://www.sofiatraffic.bg/bg/news/1791/za-avtobusni-linii-76-i

Благодаря. Всеки ден промени. Да вземат да го решат вече!

# 201
  • София
Съобщение от Софийска вода

На 24 септември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 237 в жк . „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Св. Киприян“, бул. „Андрей Ляпчев“, Парк „100 години София“, ул. „Проф. Александър Теодоров – Балан“.

Тез ни измамиха много сериозно днес. Водата така и не спря, а аз си промених плановете заради тях...

# 202
Благодаря   bouquet

А също и в Младост 1А на пътеките  Peace

# 203
  • София-Младост
Здравейте, знаете ли къде освен на пазарчето при Билата продават учебници втора ръка? Търся Буквар за 1-ви клас на Булвест 2000.
Аз мисля, че имам вкъщи от миналата година на синът ми.

# 204
  • София
Аз мисля, че имам вкъщи от миналата година на синът ми.
Днес намерих. Благодаря за предложението.

# 205
  • София
Съобщение от Софийска вода

На 24 септември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 237 в жк . „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Св. Киприян“, бул. „Андрей Ляпчев“, Парк „100 години София“, ул. „Проф. Александър Теодоров – Балан“.

При нас спря....добре, че не беше чак до 22:00 ами някъде към 15:00 дойде.

Тез ни измамиха много сериозно днес. Водата така и не спря, а аз си промених плановете заради тях...

# 206
  • София
Днес забелязах, че нашето Пикадили е затворено (ул."М. Андонов"). Една жена ми каза, че е от вчера. Някой да знае нещо newsm78 По принцип ще затварят в провинцията.

# 207
  • София
Днес забелязах, че нашето Пикадили е затворено (ул."М. Андонов"). Една жена ми каза, че е от вчера. Някой да знае нещо newsm78 По принцип ще затварят в провинцията.

Разбрах, че "Пикадили" Чаталджа във Варна също е затворено.
Не знам, дали поетапно ще ги затварят всичките или само определени магазини.

# 208
  • Русе
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата , но ми трябва информация.
Приятелка заминава с майка си за сериозна операция в Пирогов, търси си читав хотел около болницата и по възможност не много скъп.Най-вероятно ще остане за по-дълъг период.
Някой сеща ли се и знае ли хотели в района,които да са сигурни. Че с тия бежанци в района....

# 209
Точно срещу Пирогов е хотел на министерство на отбраната - Шипка май се казва.
Колко е читав не зная.  

Къде има бежанци в района на Пирогов? и какво е общото с темата за Младост? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт