София, жк Младост - тема 25

• 83 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Къде в Младост има магазинче с играчки, бижута, чанти, картички, подаръци и др неща ръчна изработка?

# 181
      Здравейте, включвам се да попитам има ли някой от вас впечатления от г-жи Василева и Ганева
от 28 ОДЗ в Младост2. Ще бъда благодарна, ако някоя от вас сподели мнения и наблюдения.От три
дни синът ми е в първа Б група и съм леко напрегната.Разбирам колко нормално е това, но все пак се притеснявам в какви ръце го поверявам Rolling Eyes :.
                                               Предварително благодаря! Grinning

Синът ми пролетта завърши 4 група при тях. Сега след празниците и дъщеря ми ще е там 1 група (където е синът ви). Мога само хубави неща да кажа. Синът ми е много добре подготвен за първи клас, което е също +. Много си обича учителките и се радва, че и сестра му ще е при тях и като я взимаме ще може да ги вижда.
Кажи какво по-конкретно те интересува? Имай предвид, че на децата им трябва време да свикнат с промяната.

Много благодаря за отговора Ви. Успокоихне ме малко. Това, което леко ме напряга към момента е,това, че не ги извеждат да играят активно в този прекрасен двор, както и това, че някак си нямат отношение към децата. Може и да бъркам, а може и да е рано./просто правя сравнение с яслата, която посещаваше/.Може би просто майчини тревоги. Много се надявам, да се сработим скоро.Още веднъж Ви благодаря!

# 182
къде в Младост има кестени? дървета имам предвид, не плодове за ядене

# 183
  • София
В градинката пред читалището в Младост 1 има 2-3 дървета.
В Борисовата градина има най-много, ама пусто не ни е в квартала Grinning

# 184
благодаря!   bouquet
есента винаги ми е била нападалите кестени и сухите жълти листа под дърветата  Heart Eyes

# 185
  • София
Не съм 100% сигурна, но май има 1-2 дървета на детската площадка срещу пицария Верона в Младост 2.

# 186
  • София
      Здравейте, включвам се да попитам има ли някой от вас впечатления от г-жи Василева и Ганева
от 28 ОДЗ в Младост2. Ще бъда благодарна, ако някоя от вас сподели мнения и наблюдения.От три
дни синът ми е в първа Б група и съм леко напрегната.Разбирам колко нормално е това, но все пак се притеснявам в какви ръце го поверявам Rolling Eyes :.
                                               Предварително благодаря! Grinning

Синът ми пролетта завърши 4 група при тях. Сега след празниците и дъщеря ми ще е там 1 група (където е синът ви). Мога само хубави неща да кажа. Синът ми е много добре подготвен за първи клас, което е също +. Много си обича учителките и се радва, че и сестра му ще е при тях и като я взимаме ще може да ги вижда.
Кажи какво по-конкретно те интересува? Имай предвид, че на децата им трябва време да свикнат с промяната.

Много благодаря за отговора Ви. Успокоихне ме малко. Това, което леко ме напряга към момента е,това, че не ги извеждат да играят активно в този прекрасен двор, както и това, че някак си нямат отношение към децата. Може и да бъркам, а може и да е рано./просто правя сравнение с яслата, която посещаваше/.Може би просто майчини тревоги. Много се надявам, да се сработим скоро.Още веднъж Ви благодаря!

Мисля, че за лично отношение към децата е рано. Все още не ги познават. Не се притеснявай и двете учителки са свестни. Както вече ти писах синът ми беше много привързан към тях. Мисля, че с времето  ще се привържат едни към други. Колкото до извеждането не зная сега как е, но до миналата година ги извеждаха когато времето беше хубаво. Дано и сега да ги извеждат малките. В яслата съвсем не ги извеждаха.

# 187
  • София
Магазинче за сувенири има в Хит. Но дали са ръчна изработка всичките... Доста голямо разнообразие е, де Simple Smile

Момичета, 76 и 111 посока Младост 4 пак ли минават по Малинов? Стори ми се, че спирката на новия булевард до Хит я няма...

# 188
  • София
Здравейте, 

Искам да помоля за някаква информация за др. Мая Стефанова - общопрактикуващ лекар в Младост Мед 1 Simple Smile
И също така да ми дадете съвет за гинеколог, който да води женската ми консултация. Чудя се между др. Наташка Деливерска и др. Джананова. И двете са ми близо, а това е едно от изискванията ми. Също така видях, че и двете работят със здравна каса. Simple Smile

Ще се радвам, ако можете да ми помогнете с избора.

Хубав ден!  Peace

За Мая Стефанова съм чувала само доволни майки. Обаче винаги има много хора пред нейния кабинет...
За Д-р Джананова също съм чувала добри отзиви, тя работи и в Окръжна болница, т.е. болничен доктор е, има опит. Мойта лична ми я препоръчваше преди време, но аз си имам гинеколог и не искам да го сменям .

# 189
  • София
Съобщение от Софийска вода

На 24 септември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 237 в жк . „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Св. Киприян“, бул. „Андрей Ляпчев“, Парк „100 години София“, ул. „Проф. Александър Теодоров – Балан“.

# 190
  • София
Момичета, 76 и 111 посока Младост 4 пак ли минават по Малинов? Стори ми се, че спирката на новия булевард до Хит я няма...
111 минава със сигурност по старото трасе. В неделя се возих оттам. Пише, че и 76.
http://www.sofiatraffic.bg/bg/news/1791/za-avtobusni-linii-76-i

# 191
  • София
Здравейте,
знаете ли дали все още има стъклар в бившия битов комбинат в младост 1?

# 192
  • София
Няма.

# 193
  • София
Благодаря   bouquet Спести ми разкарването да там.
А дали мога да намеря стъклар в Младостите?

# 194
  • София
Стъклар има в Младост 2 срещу Про-маркет зад сградата с домашните потреби.

Общи условия

Активация на акаунт