София, жк Младост - тема 25

• 83 137
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой може ли да ми каже от колко часа работи утре д-р Цаловска и евентуално мобилен телефон?

# 301
  • София
Цаловска е всички дни първа смяна, с изключение на вторник.

# 302
  • София
Малко ми е спешно!

Някой да знае зоомагазин, където продават храна за птици?
При нас в Мл.3 махнаха тази стока от Фантастико, а зоо магазина в отпуска.
Май ще се ходи до Хита...обаче там е малко по-скъпа.

Дано не ти е късно, аз съм доволна от зоомагазина в Рум-а на Младост 2! Аз си пазарувам там за котарака ми, но знам със сигурност, че имат и за птици, защото имат един говорещ сладур  Heart Eyes

Иначе зоомагазини в Младост 3 знам един в блока на Вероната, но на перпендикулярната страна на пицарията (  Embarassed не знам дали го обясних разбираемо ) и по улицата на Фантастикото, в блока под него, точно срещу детската градина! Но не знам дали имат храна за птици, просто  минавам покрай тях понякога!

# 303
  • София
В Младост 2 261в нямаме топла вода Sad .Някой друг ?

# 304
Здравейте, аз пак да попитам за добър ортопед за възрастен човек в Младост или в близките квартали около Младост.

# 305
Цаловска е всички дни първа смяна, с изключение на вторник.

Това го знам и аз , но нищо с точност.
Нищо де, днес ще си свърша работа надявам се.

# 306
Здравейте, аз пак да попитам за добър ортопед за възрастен човек в Младост или в близките квартали около Младост.

Болница Витоша.

# 307
  • София
Малко ми е спешно!

Някой да знае зоомагазин, където продават храна за птици?
При нас в Мл.3 махнаха тази стока от Фантастико, а зоо магазина в отпуска.
Май ще се ходи до Хита...обаче там е малко по-скъпа.

В РУМ-а в младост 2

# 308
Касита, благодаря!

# 309
  • София
Благодаря за насоките за зоомагазин на всички. В крайна сметка, отидох до Хита и си взех насипна храна от там, на добра цена. И крекери от самия Хит.

Магазина на блока на Вероната ще е затворен до средата на месеца.

# 310
Добри са ортопедите в медицински център Здраве за всеки. Намира се до метрото в Младост 1, зад 54 блок.

# 311
Момичета, влизам да ви се оплача и да питам дали сте чували и за други такива случки. Живея срещу Кауфланд. Та, прибирам се аз преди малко към нас и тъкмо бях подминала Деницата. Чух, че някой върви зад мен, но районът е оживен и не обърнах внимание. Завих към паркинга за към нас и усетих, че някой ме обарва по дупето между краката. Обърнах се рязко и с цяло гърло му викнах "идиот". И той съвсем спокойно се обърна и продължи към МакДоналдс. Аз останах вцепенена на място. Развиках му се, че ще извикам полиция, но не го направих. Прибрах се в нас. Това стана в тъмната част на паркинга и не успях да видя много добре, но ми се стори, че е циганин. Имаше ли смисъл да звъня на 112?  Confused

# 312
  • София
Изключително неприятна случка. Не ми се е случвало, но според мен въпросните ...... (не знам как да ги нарека) разчитат точно на това, че няма какво да направи сама жена. И да извикаш полиция, той ще избяга. Друг е въпросът, че ако попаднат на по-бойна жена, която да го нарита здраво, може и да се замисли за известно време. Tired

Скрит текст:
Що за хора има?! ooooh!

# 313
Случвало ми се е и това, само че не в Младост, a в Дианабад... Преди време един дори ми снима под полата в автобус от градския транспорт - при положение, че полата беше до подколяното. Наведе се "пича" да си завръзва обувките до мен, в това време аз се обръщам и го виждам как е подложил телефона си да снима...
Скрит текст:
Всякаква измет има  Sick

# 314
А сега като се замисля - това все на мен ще се случи. И в Истанбул ми се "усмихна това щастие", и в Рим един кардинал се направи на разсеян... Пуста ми орисия...

Общи условия

Активация на акаунт