София, жк Младост - тема 25

• 83 124
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Това, което разказвате, ме навежда на мисълта, че тези хубостници са безнаказани, така ли? Аз поне не се сещам за закон, който да ги лови. Лошото е, че не се сещам и за законово, цивилизовано решение. Tired

# 316
Бихте ли споделили за обущар в Малдост 2.
В магазинчетата до Smile има обущар. Ползвах го за поставяне на капси. Беше коректен, но ми се стори, че 50ст. за 1 капка е висока цена.

# 317
Къде в Младост има магазинче с играчки, бижута, чанти, картички, подаръци и др неща ръчна изработка?
Ако още търсите-аз видях в бл 319  едно магазинче Tuti handmade. Не съм купувала обаче нищо от там.

# 318
  • София
Къде в Младост има магазинче с играчки, бижута, чанти, картички, подаръци и др неща ръчна изработка?
Ако още търсите-аз видях в бл 319  едно магазинче Tuti handmade. Не съм купувала обаче нищо от там.

Благодаря!

# 319
  • София
В магазинчетата до Smile има обущар. Ползвах го за поставяне на капси. Беше коректен, но ми се стори, че 50ст. за 1 капка е висока цена.
Къде се намират тези магазинчета?

# 320
Колелото на 306, от Smile (бившата пицария Тоти)като тръгнете към закуските, после по външната част на островчето има цветарки магазин и обущар. Има и магазин за бижута/дрънкулки. Точно срещу книжарница Калинка.

# 321
  • София
Момичета, влизам да ви се оплача и да питам дали сте чували и за други такива случки. Живея срещу Кауфланд. Та, прибирам се аз преди малко към нас и тъкмо бях подминала Деницата. Чух, че някой върви зад мен, но районът е оживен и не обърнах внимание. Завих към паркинга за към нас и усетих, че някой ме обарва по дупето между краката. Обърнах се рязко и с цяло гърло му викнах "идиот". И той съвсем спокойно се обърна и продължи към МакДоналдс. Аз останах вцепенена на място. Развиках му се, че ще извикам полиция, но не го направих. Прибрах се в нас. Това стана в тъмната част на паркинга и не успях да видя много добре, но ми се стори, че е циганин. Имаше ли смисъл да звъня на 112?  Confused
Леле ,ужас !

# 322
  • София
Колелото на 306, от Smile (бившата пицария Тоти)като тръгнете към закуските, после по външната част на островчето има цветарки магазин и обущар. Има и магазин за бижута/дрънкулки. Точно срещу книжарница Калинка.
Благодаря

# 323
  • София
Moмичета, кажете хубав китайски ресторант, който да доставя и до вкъщи chef

# 324
  • София

Хуанан срещу Лидл в Младост 3. Peace

# 325
  • France
Момичета, утре ще ходя на мача сама. Но, се притеснявам как ще се прибирам от зала Армеец. Спирката на тролей 5 е под моста, но ме е страх да стоя в тъмното. А да уцеля празно такси след мача мисля, че ще е невъзможно. Питането ми е, някоя от вас ще присъства ли на полуфинала и ще може ли да ме закара до Младост-1?

# 326
  • София
Нямаш повод за притеснение. На всички спирки ще има много хора.

# 327

Китайския в Младост 4 до Билла.Дугия е на 43бл.

# 328
  • София

Китайския в Младост 4 до Билла.Дугия е на 43бл.

Мисля, че този ресторант до Билла не предлага разнос по домовете.

# 329
  • София-Младост
Аз пък не знаех, че този с/у Лидл прави доставки...дайте тел. моля. Иначе отивам всеки път на място да си взема за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт