София, жк Младост - тема 25

• 83 086
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
да попитам за попитам за наблюденията ви за ОДЗ Деница, ОДЗ Слънчево зайче и ОДЗ Ян бибиян, в какъв ред бихте ги подредили ако детето ви кандидатства.

# 391
  • София
Синът ми беше в Зайчето. Хубаво беше. Нищо не знам за останалите.

# 392
Здравейте,
да попитам за попитам за наблюденията ви за ОДЗ Деница, ОДЗ Слънчево зайче и ОДЗ Ян бибиян, в какъв ред бихте ги подредили ако детето ви кандидатства.

Огледай и Сто усмивки.

# 393
Сто усмивки няма свободни места Confused

# 394
Здравейте,
Ян Бибиян, Зайчето, Деница. За съжаление, когато дъщеря ми кандидатства нямаше свободни места в Ян Бибиян. За тях имам добри впечатления, въпреки че са отпреди доста години.

# 395
  • София
Докато е там тази директорка, Деница на последно място.

# 396
записвам се да следя, защото и ние ще кандидатсваме за ОДЗ април и живеем в Младост 2.

някой би ли споделил мнение за учителския състав, защото за мен педагозите са много важни - дори по-важни от базата.

Благодаря предварително

# 397
Благодаря много  bouquet

# 398
  • София
Здравейте,

Ян Бибиян отварят 2 групи, така че на първо.
Деница също отварят по 2 групи, откакто ги обновиха. Обаче имаше някакви лоши отзиви за тях...
Зайчето 1 група, ние се редихме ама не стигнахме.

# 399
Докато е там тази директорка, Деница на последно място.

Защо? Ти в лицето на родител или персонал пострада?
Да не говорим, че дори и да се преглътне наличието на този директор, повечето дългогодишни учители си тръгнаха и се преместиха масово в друго квартално ОДЗ.

# 400
  • София
Аз като родител. Бяхме супер група и колектив. Дойде това чудо и разби на пух и прах всичко. Всеки се спаси кой както намери за добре. Аз преместих сина ми в 70-то ОДЗ и не съжалявам.

# 401
Малкият е приет в Зайчето и съм много доволна. Имам приятелки, които са в Деница и в Ян Бибиян и не са особено доволни. Ако трябва да се подредят мисля, че ще е: Зайчето, Деница и Ян Бибиян. В Деница имаха проблем с персонала по едно време (с отношението към децата), сега не знам как е; в Ян Бибиян е малко като от преди 30г; родителите не могат да влязат до шкафчетата на децата и са принудени да ги преобуват/преобличат в едно тясно коридорче (казвам това, което ми е разказала моята приятелка).

Имам и познати с деца в градинските групи на Ян Бибиян - там нещата били по-добре; т.е. персоналът и отношението към децата е по-добро. На една приятелка детето беше яслена група миналата година, а тази година е в градина. В яслата така и не могла да свикне, а в градината от 3-я ден вече ходила с желание.  bouquet

Разбира се всичко зависи и от очакванията на родителите/децата Simple Smile

Да спомена и фактът, че до декември в трите градини групите са сборни, защото има деца от 9 ОДЗ; в Ян Бибиян в момента били към 50 деца в едно помещение (при нас, в Зайчето са 30-на)

bouquet

# 402
Вие наистина ли вярвате, че са 50 деца в едно помещение?

# 403
Да, вярвам го - самите лелки в яслата са споменали, че са към 50 деца и тя не е могла да повярва и специално е броила чифтовете пантофи отвън, защото и за нея това е безумие! Stuck Out Tongue); за мен и 30-40 деца в една група са много, но е факт почти във всички ясли и градини. Миналата година по Коледа чух един баща да обяснява как се надява децата да не трябва да казват стихчета или песнички на Дядо Коледа, че докато се изредят 40 деца ще стане утре... и едва ли е преувеличавал с бройката... та щом може да са 40 деца, защо да не може и 50 да са?

# 404
50 деца не са. То няма и помещение, в което да се поберат, конкретно за 28-мо ОДЗ.
То и пред моята група има 120 чифта пантофи.

Общи условия

Активация на акаунт