Грижи за косата – Тема 97

• 91 884
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм очарована от серията Ливинг Прууф.Косата става супер и сякаш не се замърсява толкова бързо.
Къде може да се намери?

# 691
Поли, благодаря ти  Hug
Аз никога нищо не печеля, късметът все ми бяга и останах изключително изненадана, че аз съм сред изтеглените  Blush

Балсамчетата на Леганза ги пробвах, писах в предната тема за Модните тенденции в прическите. Взех си свят 30 - светло кафяво.
Много добре ми се получи, покри кичурите много добре, но за съжаление само до следващото измиване...за цената си е супер, икономичен е, хареса ми. Иначе онзи ден се боядисах, то не се търпеше тоя рижавелник  Laughing Hug

Аз съм очарована от серията Ливинг Прууф.Косата става супер и сякаш не се замърсява толкова бързо.
Коя серия от всичките им ?

hubavella , не мога да помогна за шампоана на Кхади, не съм го ползвала...Иначе от дрогерийните шампоани съм чела много добри отзиви за Шаума Ултим с Клаудия Шифър, погледни ги ако искаш, кератиновия специално  Wink

# 692
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Става въпрос за серията за обем,ползвам шампоан и балсам.Има ги в Арлен,онлайн магазин за професионални продукти за коса.

# 693
Между другото, много добри отзиви съм чела и за серията за обем на Лейбъл М  Peace

# 694
Момичета, в момента Златна рибка имат акция  Laughing на CHI-с покупката на кератинов шампоан, получаваш безплатно балсама. Кажете имате ли отзиви за тази серия? Аз не съм ползвала нищо на марката и малко ме притеснява описанието на балсама за "суха, изтощена и увредена коса". Моята коса е супер суха чак се къса, но чак да е изтощена-не, почти с нищо не я тормозя в последно време и затова се чудя да не ми дойде тежък този балсам. Вие какво мислите?

# 695
Здравейте! Чета ви от известно време и мисля да се включа вече с въпрос  Simple Smile Все правя нещо за косата си и все ми се струва, че е неподходящо. Косата ми е къса, рядка, в последните години оредя много и все се мъча да възстановя поне част. Много е мазна - мия я през ден, но втория ден не изглежда добре и сега като ми свърши майчинството сигурно ще я мия всеки ден. Доскоро ползвах само шампоан, за да не се омазнява още повече. Преди поне беше много мека, блестяща и хубава като е измита. Напоследък е една вяла, увиснала и безжизнена, краищата изглеждат хем сухи, хем мазни  #Crazy Започнах да ползвам маска или балсам на всяко миене. Балсамът е точно на Лейбил М за обем, но на мен не ми прави обем (то ако правеше, щях да го сметна за чудо  Laughing ), но пък иначе ми е мека косата след него. Маската Лореал Митик Ойл. Отделно всяка седмица слагам кокосово масло, отскоро и от ему в корените, правя други маски с бира, мая, жълтък, мед и какво ли не (не всичко наведнъж). Абе имам време сега и почти при всяко миене мажа с нещо. И витамини за косопад и подсилване пия. И шампоана Медисютикълс за стимулиране на фоликулите ползвам. И косата ми пак си е вяла, смачкана, не пада, но и не расте особено нова, подстригвам я често и все изглежда изтощена... Не я боядисвам и от сешоара имам страх от години.
Та, след този ферман, може ли някой да ми каже бъркам ли някъде? Прекалявам ли, недостатъчно ли е  newsm78 Или просто да се примиря. 

# 696
  • В полите на Пирин планина
Estranged , за жалост срещу природните дадености не може да се направи много, но все пак е по-добре да се полагат грижи, отколкото да не се полагат. Може би прекаляваш с грижите - казваш, че на всяко миене почти слагаш нещо на косата. Може да се получи пренасищане и косата да изглежда точно вяла, както я описваш. Пробвай някой дълбоко почистващ шампоан.  Peace

# 697
  • Варна
Здравейте! Чета ви от известно време и мисля да се включа вече с въпрос  Simple Smile Все правя нещо за косата си и все ми се струва, че е неподходящо. Косата ми е къса, рядка, в последните години оредя много и все се мъча да възстановя поне част. Много е мазна - мия я през ден, но втория ден не изглежда добре и сега като ми свърши майчинството сигурно ще я мия всеки ден. Доскоро ползвах само шампоан, за да не се омазнява още повече. ......

На мен също ми се получи така след раждането и си мисля, че просто се изтощава организма от бременност, кърмене... Може би трябва някакъв адаптационен период, но и аз гледам да полагам грижи за косата(макар бе зуспех на този етап)

# 698
  • Варна
Става въпрос за серията за обем,ползвам шампоан и балсам.Има ги в Арлен,онлайн магазин за професионални продукти за коса.

Много благодаря за инфото
Сега ще разгледам

# 699
Момичета, направих желатиновата маска и съм много доволна. Мисля, че косата ми има нужда от протеин. Ще ми препоръчате ли протеинови шампоан и маска? Как различавате, от марките на пазара, кои продукти са протеинови и кои хидратиращи?

# 700
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм доволна от тристъпковия реконструктор на Aphogee, но е доста силен май.
Относно как ги различавам: аз не ги различавам Embarassed,чета отзиви и мнения тук и така си вадя изводи кой какъв е,освен ако в описанието на самият шампоан не е посочено, де Peace

# 701
Благодаря, момичета! Да, наистина ще разредя маските, дано нацеля някаква златна среда. Иначе дано наистина да е временно след раждането, но то минаха вече 2 години, може и временното да е станало постоянно  Laughing

# 702
Някой беше питал за отзиви от Керастаз Хронолоджист:-)Ползам ги, като определено бих похвалила маската. Дава мекота и блясък. Шампоанът ми идва много, ама много тежък. Ден, след измиването, от корените на косата ми, струи мазнина.За да го ползвам, го смесвам с обикновен шампоан и така се получават нещата. Апропо, косата ми е тънка, боядисана и много суха в крайчетата, въпреки грижите, които полагам.

# 703
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, за шампоана на Кхади не мога да кажа нищо, но аз лично съм много доволна от витаминизиращото масло (малко ми е трудно преспиването с него, но и през деня да стоя пак има ефект).
Estranged пробвай сега докато си си още вкъщи да не я миеш през ден, а през два и така ако можеш да разредиш миенето на косата, защото това много натоварва косата и съответно тя се изтощава.

# 704
  • Бургас/Пз
Някой беше питал за отзиви от Керастаз Хронолоджист:-)Ползам ги, като определено бих похвалила маската. Дава мекота и блясък. Шампоанът ми идва много, ама много тежък. Ден, след измиването, от корените на косата ми, струи мазнина.За да го ползвам, го смесвам с обикновен шампоан и така се получават нещата. Апропо, косата ми е тънка, боядисана и много суха в крайчетата, въпреки грижите, които полагам.

Най-вероятно ти идва прекалено хидратиращ. Може би имаш нужда от протеин , предвид, че косата ти е третирана - Редкен Екстрийм, Керастаз Архитект, Денсифик - всички са протеинови. Става обаче само с пробване - това, че на теб се отразява нещо добре, при друг може да е точно обратното.
След протеинов шампоан - може хидратираща или протеинова маска/балса, но
след хидратиращ шампоан - маската/балсамът задължително са хидратиращи.

Общи условия

Активация на акаунт