Грижи за косата – Тема 97

• 91 849
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • В полите на Пирин планина
Мис, веднага ти препоръчвам шампоана, балсама и маската на Ptytocode - изключително чист, натурален състав, а също може да си потърсиш тестери - от някой магазин, който ги продава или директно от сайта / фейсбук страницата им.  Grinning

# 721
Мис, веднага ти препоръчвам шампоана, балсама и маската на Ptytocode - изключително чист, натурален състав, а също може да си потърсиш тестери - от някой магазин, който ги продава или директно от сайта / фейсбук страницата им.  Grinning

благодаря, ще ги погледна Simple Smile bouquet
аз сега си поръчах на Натура Сиберика, от доста време исках да ги пробвам, но ги нямаше в БГ.

# 722

благодаря, ще ги погледна Simple Smile bouquet
аз сега си поръчах на Натура Сиберика, от доста време исках да ги пробвам, но ги нямаше в БГ.
Пиши после как са.Мненията които съм чела за тях са много противоричиви Simple Smile

# 723
  • BG-DE
А откъде поръчвате Натура сиберика  Embarassed

# 724
А откъде поръчвате Натура сиберика  Embarassed
Погледни тук ги има http://www.explorecosmetics.com/categoriesbg/19 Peace

# 725
  • BG-DE
Много ти благодаря  bouquet Четох чудесни отзиви за репейното масло като средство за възстановяване на косата и усилване на растежа обаче никъде не намирам такова, дали изобщо у нас се продава  Thinking

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 20:53 от Menerva

# 726
Много ти благодаря  bouquet Четох чудесни отзиви за репейното масло като средство за възстановяване на косата и усилване на растежа обаче никъде не намирам такова, дали изобщо у нас се продава  Thinking
Ето това намерих аз http://greenzonevitality.com/product/1601/bilkovo-maslo-za-skalp … rotiv-parhut.html

# 727
и в ензо има масло от репей /няколко вида/, а също и в биофетиш
аз имам това от ензо с розовата капачка, но не мога да кажа дали има реален резултат от него

# 728
  • BG-DE
Е-е, страхотни сте, момичета  bouquet аз колко уж гледах и на нищо не попаднах  Embarassed

# 729
Момичета,някой да има впечатление от полиране на косата? newsm78

# 730
  • Барселона
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Някой ползвал ли е този продукт и има ли впечатления?
https://www.perfumeriasif.com/119337-salon-hits-11-benefits-150-ml.html

# 731
Видях, че е имало такава тема преди 10 години и викам да я възобновя  Grinning В момента съм с Garnier Ultra  Doux  за боядисана и съм доволна  Simple Smile

# 732
Здравейте, бих искала да ви попитам как мога да направя маска от бадемово и кокосово масло така,че да стане еднородна смес  ? newsm78 newsm78  newsm78

# 733
Може би трябва да ги позатоплиш, след това да разбъркаш добре, за да стане хомогенна смес.
Сега времето е подходящо, изваждаш ги от хладилника, да се поотпуснат и бъркаш.
Ако искаш да си правиш маска за коса, аз лично почти винаги ползвам рициново масло от аптеките. То е доста по-гъсто от зехтина и бадемовото, но е течно. Така не се разтича, като го нанеса на косата. Аз смесвам един жълтък от яйце с една опаковка рициново масло, една лъжица ракия или коняк, можеш да сложиш една ампула витамин Е и малко вит. А /продават се в аптеките/, разбъркваш много добре и нанасяш в корените на косата. Остатъка разнасяш по дължината, намазваш краищата. Завиваш главата с найлон за затопляне. Престояваш така поне два часа и измиваш със шампоан. Ако ти е много мазна косата, във водата за изплакване слагаш малко сода за хляб. Маската се прави на две-три седмици.
Успех!

# 734
  • София
Може би трябва да ги позатоплиш, след това да разбъркаш добре, за да стане хомогенна смес..
Точно така процедирам и аз. После завивам косата със затоплена кърпа.  За по - лесно отмиване на маската първо нанасям балсам, после шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт